sütyenleri sanırım desteksiz içi silikonsuz ben öle kullanaman zaten alışkın olmadığım için
gözün aydın canım :teytey:
iiyiz sende iisin anlaşılan güzel haberler almışsın çünkü :lepi:
teşekkür ederim canım.sen de yaptırmışsın.sonuçlar iyi mi seninde?
benim doktorum biraz fazla gerçekçi.test sonucum 10000de 1 falandı ama bana testin kesin olmadığını sonuca göre %90 sağlıklı olduğunu söyledi.istersen amniyosentez yaptır en güveniliri odur ama sonuç kötü çıksa bebeğini aldırıcak mısın dedi?hayır deyince de o zaman gerek yok dedi.
ben de sonucun süper falan demesini bekliyodum :1shok: oldum.[/QUOTE
Tabiiki allah bilir emin olamayız. ama senin test sonucun gayet iyi daha ne olsun ki. benimkide o civarlar da.bana 3 lü teste bile gerek yok dedi.
gerçekten doktorun çok gerçekçiymiş. sanki süper deyip insanın içini rahatlatsalar olmuyo:)
günaydın herkese a.s. kızlar benim karnım baya belli olmaya başladı ama kalça aynı pantolonlarımın felan düğmeleri kapanmıyor ne giyceğimi şaşırıyorum valla sanırım yeni almam lazım hamile kıyafetleride kocaman hiç hoş değil ben bir kilo aldım sadece kalçada aynı onlar kocaman gelir nasıl bişey almalıyım?buarada akşamları felan çok rahatsız oluyorum karnım geriliyor çatlıycak gibi geliyor ağır geliyor sanki taşıyamıyorum daha şimdiden ilerde neyapcaksam:) hafif hafifde ağrılarım oluyorum
bnck cnm sen ne zaman gidiceksin doktora. Satlarımız nerdeyse aynı. sende 85 doğumlusun dimi. Erkeklerin içinde kalmışız. :)))
Acaba hangimiz daha önce öğrenecek cinsiyeti.
Sana da GÜNAYDIN pembehera:içelim:günaydın kızlar
bebek büyümeye başladığı için oluyomuş o ağrılar arada bende de oluyo.
bende pantoalonlarımı düğmesini kapatmadan giyiyorum.kemerle tutturuyorum. benim daha 12+6 ama karnım çabuk büyüdü (2. olduğu için herhalde) şimdiden 2 kilo aldım.
dün hamile pantalonu aldım inan ki hiç öyle kocaman deiller.lastikli sarıyor karnını büyük durmuyor.8-9 aylıkken olur mu bilmem ama doğumdan sonra bile giyilir rahat rahat.a.s.
teşekkür ederim.:) sana da cinsiyetini söylememiş herhalde dimi?
hayırlısı olsun tabiiki ama insan yine de merak ediyor.a.s.
benim doktorum biraz fazla gerçekçi.test sonucum 10000de 1 falandı ama bana testin kesin olmadığını sonuca göre %90 sağlıklı olduğunu söyledi.istersen amniyosentez yaptır en güveniliri odur ama sonuç kötü çıksa bebeğini aldırıcak mısın dedi?hayır deyince de o zaman gerek yok dedi.
ben de sonucun süper falan demesini bekliyodum :1shok: oldum.[/QUOTE
Tabiiki allah bilir emin olamayız. ama senin test sonucun gayet iyi daha ne olsun ki. benimkide o civarlar da.bana 3 lü teste bile gerek yok dedi.
gerçekten doktorun çok gerçekçiymiş. sanki süper deyip insanın içini rahatlatsalar olmuyo:)
evet canım ya çok kızmıştım.tamam %100 diye bi şey yok ama insan annenin psikolojisini de düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?