2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim Lapacı.Beni bayağı bilgilendirdin ve rahatlattın.Ben de yaptırmak istemiyorum

kendi kendinizi rahatlatın kızlar benim çocuğum sağlıklı allahın izniyle sağlıklı olucak diye düşünün ben bir sürü insandan duydum çocuğun down sendromlu aldırın denmiş ve aldırmayıp sapasağlam çocuklar doğuran insanlar var sizkendinize dikkat ettikten sonra allahın izniyle hiç birşey olmaz içinizi ferah tutun..

günaydın kızlar :)

benimde dün gün boyu sol kasığım ağrıdı ya yatıyorum ağrı azalıyo
kalkarkalkmaz gene başlıyo neyseki bugün ağrımıyo ama arada bi böyle oluyo
bende doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi bebişimi özledim :)

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

günaydın herkeseee.......
kızlar benim bu ara akıntım fazlalaştı varmı sizlerinde böle bi durumu olan???
buarada doğum parasıyla ilgili dün bişi duydum kesin emin diil ama
son dört ay izine ayrılmadan önce sigortanın tam yatırılmış olması gerekio falan dediler izin rapor almaman gerekiomuş bende bu ara bir hafta rapor alayım nisan sonu gibi dinleniim diodum ama temmuz başında da izine çıkıcam bi proble olurmu acaba?
doğum parası falan alamam mı ki ozaman
bilgisi olan varmı şekerlerr ???

benim bildiğim kadarıyla toplamda 4 ay kesintisiz çalışıtığın zaman hak edebiliyorsun son 4 ay değil bu doğum parası ne kadar veriliyor acaba?bilgisi olan varmı

günaydın kızlar...
benimde idrar yollarımda iltahap var ve kandada mikrop görülmüş. tekrar antibiyotik kullanmaya basladım ve bol bol su içmem gerek. yanımda sürahiyle dolasıyorum

kızlar bu doğum parası nasıl alınıyor..nekadar acaba benim hiç bilgim yok.bilen birisi güzelce anlatabilirmi rica etsem

merhabalar
hamile iç çamaşırlarına başladınız mı? benim dün gittiğim bir yerde hamileliğin ilk haftalarından itibaren evdeyken hatta uyurken bile hamilelik sütyeni kullanmanız lazzım dedi kadın..ben daha almadım bile normaller idare ediyo..siz aldınız mı?

benimde doğum izni doğum parasıyla ilgili net bi bilgim yok biraz araştırlım bakalım kızlar haklarımızı birbirimizide bilgilendirelim bu konuda...
semrensucum ben henüz başlamadım bu kadar önemlimiymiş gerçekten bilmiodum

bende daha önce giydiklerimle idare ediyorum bütün dolabı değiştirmem gerek epey masraf anlıycağınız giysiler sıkmaya başladı

Günaydın kızlar.
herkes çok iyidir umarım :))
ben nihayet dün ikili testimi yaptırdım.çok iyi çıktı.darısı yaptıracakların başına.
ama Bayburt'ta yapmıyorlardı.Trabzon'a gitmek zorunda kaldım.test yaptırcam derken o kadar yol gittim(3,5 saat) bişey olucak diye korktum ama olmadı allahtan.
Cinsiyetini malesef söylemedi daha erkenmiş (

kızlar bu doğum parası nasıl alınıyor..nekadar acaba benim hiç bilgim yok.bilen birisi güzelce anlatabilirmi rica etsem

sadece çalışan ssk lı anneler alabiliyor 1 yıliçerisinde toplam 4 ay kesintisiz çalışmış olma şartıyla doğum iznine çıktığında rapor ve doğum belgesi,ve son 4 aylık vizite kağıdıyla bağlı bulunduğun sgk il müdürlüğüne başvuruyorsun toplamda 4 ay izin kullanabiliyosun bu kullandığın iiznlerin parasını devlet sana birkısmını ödüyor ben bu şekilde biliyorum tabiki yanlışımda olabilir doğrusunu bilen varsa paylaşırsanız sevinirm.miktar ne kadar olur hesaplayamadım asgari ücretten çalışıyor gözüküyorum.

gözün aydın canım :teytey:

iiyiz sende iisin anlaşılan güzel haberler almışsın çünkü :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…