anladım canım bende inşallah istediğim gibi hoş bir pantolon buluurm yarın bakıcam sağol
günaydın kızlar...
bizim tarama testlerimiz(2li,4lü) ve ayrıntılı ultrason işimiz dün itibariyle bitti.çok şükür sağlıklı miniğim bir poblem yok.200 gram olmuş cası kızım.artık bugünden sonra alışveriş,oda düzenleme vb. işleri kalıyor.
Allah hepimize sağlıklı yavrucuklar nasp etsin.Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin.
günaydın kızlar...
benimde idrar yollarımda iltahap var ve kandada mikrop görülmüş. tekrar antibiyotik kullanmaya basladım ve bol bol su içmem gerek. yanımda sürahiyle dolasıyorum
Günaydın kızlar.
herkes çok iyidir umarım :))
ben nihayet dün ikili testimi yaptırdım.çok iyi çıktı.darısı yaptıracakların başına.
ama Bayburt'ta yapmıyorlardı.Trabzon'a gitmek zorunda kaldım.test yaptırcam derken o kadar yol gittim(3,5 saat) bişey olucak diye korktum ama olmadı allahtan.
Cinsiyetini malesef söylemedi daha erkenmiş(
cnm ben cumartesi gitmeyi düşünüyorum dr a aslında 6 nisanda gitcektim ama dayanamıyorum mrk ediyorum ve bebişi özledim 85 doğumluym sen ne zaman gitcen dr a
sadece çalışan ssk lı anneler alabiliyor 1 yıliçerisinde toplam 4 ay kesintisiz çalışmış olma şartıyla doğum iznine çıktığında rapor ve doğum belgesi,ve son 4 aylık vizite kağıdıyla bağlı bulunduğun sgk il müdürlüğüne başvuruyorsun toplamda 4 ay izin kullanabiliyosun bu kullandığın iiznlerin parasını devlet sana birkısmını ödüyor ben bu şekilde biliyorum tabiki yanlışımda olabilir doğrusunu bilen varsa paylaşırsanız sevinirm.miktar ne kadar olur hesaplayamadım asgari ücretten çalışıyor gözüküyorum.
selam ben de izmirdeyim ya sana bir yer önereyim. kemeraltında sahlepçioğlu var ya oranın girişinde zuhal hamile giyim var..inanılmaz güzel şeyler var..ben normalde 34 beden olmama rağmen kendime göre pantalon buldum.ayrıca internetteki esprili tişörtlerin hepsi var..taytlar var çok cici şeyler var...
Günaydın kızlar.
herkes çok iyidir umarım :))
ben nihayet dün ikili testimi yaptırdım.çok iyi çıktı.darısı yaptıracakların başına.
ama Bayburt'ta yapmıyorlardı.Trabzon'a gitmek zorunda kaldım.test yaptırcam derken o kadar yol gittim(3,5 saat) bişey olucak diye korktum ama olmadı allahtan.
Cinsiyetini malesef söylemedi daha erkenmiş(
dün akşamda benim göbüşüm acayip şişti çok yemek yedim galiba hiç rahat oturamadım iiye büyüyünce göbüşler nsl hareket etcez:bbo:
selam kızlar nasılsınız
slm canm çok sağol ya gerçekten nasıl bulcam diye düşünüyodum kemeraltına gidicektim bende zaten zuhal giyimede uğrayım tşk ederim yardımın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?