2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar isim olarak mehmet aras nasıl sizce mehmet eşimin babasının ismi arasıda ben istiyorum

sağol canım doktorda sakın takma bu gecen birşey dedi zaten...nettede arastırdım bu durumu yaşayan çok kişi var....ama bazı doktorlar annaeyi endişelendirmemek için sölemiyormuş....benimki bira zmecbur kaldı...çünkü ben başka bir ilde olduğum için ordada gidersen sana böle bişey derlerse şaşırma üzülme niye sölemediler deme diye söledim dedi doktor...napalım herşey Yaradandan

günaydınn kızlarrr:)
rüyamda kızlarım oluyodu emziriyodum:):):) ne demek sizceee??? ama acaip güzel bi duyguyduuuu yaaaaa:):):)

günaydınnn kızlarr bugünlerde sabahları uyandığımda yine bulantım oluyooo oğluşumla kahvaltı yapıyoruz şmdi

günaydınn
bugün benim bebiş cok hareketli :) ilk defa bu kadar hiseediyorum :)

kızlar hamilelikte soda içmek hakkında bilgisi olan var mı fisfisfis

maden suyu faydalı ama günde 2 şişeden fazla içilmesi vücutta su toplaması yapabiliyormuş..Günde 1-2 şişe faydalı..ben başlarda içmeye çalışıyordum sonra unuttum..

Allerjik hastalıklarla doğum tarihi ve şekli arasında ilişki varmış..
Mesela sonbahar aylarında doğan bebeklerin ev tozu akarı alerjisi, besin ve hayvan tüylerine karşı alerjisi olabiliyormuş..
yaz aylarında ve sonbaharda doğan bebeklerin astıma yakalanma riski daha yüksekmiş..
Bir de sezeryanla doğan çocuklarda normal doğumla doğanlara göre astım gelişme riski daha fazlaymış..

ıLkbahar ve yaz aylarında ise daha çok saman nezlesi olma riski artıyormuş..ben Martta doğdum ama ev tozu akarı alerjim var..Demek ki her zaman tutmuyor..

selam kızlar kimse yok mu hafta sonu çok ıssız oluyo hafta içi daha canlıboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…