artemisiaa kullanıcısından alıntı
Kanamam ilk anda çok geldi ve biraz kırmızıydı ama sonra iğne ve serumlarla durdurdular. diğer günler ise koyu kahverengi geldi, tam adet günümün olduğu gün geldi 3 gün falan sürdü ciddi olarak. şuan nokta gibi geliyor bazen. Sende de oldumu?
kızlar ya bugün ben bebişimi hissediyorum acaba.....
böyle rahim tarafımda bi heycan var gibi pır pır oluyorum arada....bebekmi bağırsak hareketimi acaba....
2 gün öncede tık tık vurma gibi hissetmiştim ama bebek değildir dedikleri için kondurmamıştım ama şimdide böyle oluyor acaba bebeğimi hissediyorum...hiç böyle bişi hissetmedim bağırsak hareketi olarak..ne dersiniz.bugünkü bana farklı geliyor..şuanda bile hissediyorum son 1 saatir var yaa pır pırr oluyorum
kızlar merhabalar Bende eylül annesiyim biraz sıkıntılı geçiyor hastanelerde yattım sizden yardım isteyeceğim su gibi akıntısı gelen varmı arada
kızlar ya bugün ben bebişimi hissediyorum acaba.....
Böyle rahim tarafımda bi heycan var gibi pır pır oluyorum arada....bebekmi bağırsak hareketimi acaba....
2 gün öncede tık tık vurma gibi hissetmiştim ama bebek değildir dedikleri için kondurmamıştım ama şimdide böyle oluyor acaba bebeğimi hissediyorum...hiç böyle bişi hissetmedim bağırsak hareketi olarak..ne dersiniz.bugünkü bana farklı geliyor..şuanda bile hissediyorum son 1 saatir var yaa pır pırr oluyorum
teşekkür ederim mopsy.....sabah verdim 3 te çıktı
kızlar dr bana fazla kilo almamı yasakladı 15 günde 1,400 almışım yürüyüş yap dedi.Bugün bebişimle yürüyüşe çıktık oradan teyzesine uğradık eee eli boş gitmek olmaz fırından birşeyler alıp birr güzel yedikşimdi eve döndük ama yine acıktık delikafadulden güya yürüyüş yaptım hahahaaaaaa
angel nasıl birşey hissediyrsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?