2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhabalar Bende eylül annesiyim biraz sıkıntılı geçiyor hastanelerde yattım sizden yardım isteyeceğim su gibi akıntısı gelen varmı arada

Benim çok uzun süren kanamam oldu ilk 2 ay allaha şükürler olsun şuanda iyiyim Dr.unla biranönce irtibata geç kimi gebeliklerde 9 ay sürüyor bende çok korkttum hala yatış diyor dr.um 5.aya kadar Allah hepimiz kucaklarımıza almayı nasip etsin

kızlar ya bugün ben bebişimi hissediyorum acaba.....
böyle rahim tarafımda bi heycan var gibi pır pır oluyorum arada....bebekmi bağırsak hareketimi acaba....
2 gün öncede tık tık vurma gibi hissetmiştim ama bebek değildir dedikleri için kondurmamıştım ama şimdide böyle oluyor acaba bebeğimi hissediyorum...hiç böyle bişi hissetmedim bağırsak hareketi olarak..ne dersiniz.bugünkü bana farklı geliyor..şuanda bile hissediyorum son 1 saatir var yaa pır pırr oluyorum

İnş.Bebeğindir ve bende aynı duygular içindeyim bağırsak diyorlar bekleyip göreceğiz

kızlar merhabalar Bende eylül annesiyim biraz sıkıntılı geçiyor hastanelerde yattım sizden yardım isteyeceğim su gibi akıntısı gelen varmı arada

geçmişolsun canım..neyin var peki.....
su gibi akıntı yok bende ama bu ara çok olmasada günde bir kere sarı renk bi akıntı geliyor...birkaç damla görüyorum hergün

iyi akşamlar kızlar bugun bende bebişimi görmeye gittim.....
çok şekerdi ama yine fotoğraf alamadım makinaları tamirde of...
3 lü testimi yaptım allaha binlerce şükür güzel çıktı sonuçlar.......
bide %de 90 erkek dedi doktor...kısmet hele bi sağlıkla gelsiin annnesine yerim ben onu........

gözünaydın zelalcim...
3lü tarama testinin sonucu hemen bugün çıktımı canım???

canım büyük ihtimalle bebegindir bende son bi kaç gündür hissediyrum ama onunla ilgilenince konuşunca

teşekkür ederim mopsy.....sabah verdim 3 te çıktı

negüzel canım bazı arkadaşların 2-3 gün sonra çıkınca bende geç çıkan birşey sanmıştım..bizde salı sabahı gideceğiz bakalım belki öğledensonra verirler bizimkinide...

bi sesizlik oldu ayol nerdesiniz neden yazmıyosunuz altta gizlenmeyin kızlarkaydirigubbakcemile3

kızlar dr bana fazla kilo almamı yasakladı 15 günde 1,400 almışım yürüyüş yap dedi.Bugün bebişimle yürüyüşe çıktık oradan teyzesine uğradık eee eli boş gitmek olmaz fırından birşeyler alıp birr güzel yedikşimdi eve döndük ama yine acıktık delikafadulden güya yürüyüş yaptım hahahaaaaaa

hahahahaha))))bebişine yarasın inşallah canım..napcan insan alıyo hoop diye...valla bizim topikteki kızların hepsi manken bende çok hızlı alıyorum...2 gecedir ekmeksiz karnıbahar yiyorum ya bari akşam yemeğine dikkat edeyim dedim....2 gün önce 71 çıkıyordum bu sabah 70 olmuşum.şişkinlikte oluyor bence.....
sen kaç kg olmuşsun şekercim

bide 8 de yiyoruz 9da uykum geliyor ya hımbıl uyuz oldum iyice))))hahahahaha..
biraz antreman yapmak lazım yemekten sonra..anlarsın yaaa:jeyyar::jeyyar:

angel senin takvim 16 hafta 4 günlük değilmi cicim???
yani 17 haftanın içindesin dolayısıyla 4 ay dolmuş beşinci aya girmişsin 4 gün kadar....

SELAM arkadaşlar ben bugun dr gittim. ve ilk tahmin erkek demişti bugün kız dedi....ama haftaya tekrar gidicem bakalım ne diyecek????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…