2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişolsun canım..neyin var peki.....
su gibi akıntı yok bende ama bu ara çok olmasada günde bir kere sarı renk bi akıntı geliyor...birkaç damla görüyorum hergün

Canım çok teşekkürler Plokistikoverliydim beklenen bir bebek ama şükürler olsun bugünlere kadar geldik umarım sağlıklı kucağıma alırım

SELAM arkadaşlar ben bugun dr gittim. ve ilk tahmin erkek demişti bugün kız dedi....ama haftaya tekrar gidicem bakalım ne diyecek????

ay böyle durmadan değişcekmi yaaa....kesin değilmiymiş yinebilmiyorumkismile

ve de moralim bozuldu biraz aslında beyninde ufak bir kist olduğunu kendi kendine gececeğini söyledi....doğumdan önce geçer dedi......ama ben çok huzursuzum(

Canım çok teşekkürler Plokistikoverliydim beklenen bir bebek ama şükürler olsun bugünlere kadar geldik umarım sağlıklı kucağıma alırım

inşallah inşallahh hepimiz endişeliyiz birçok konuda gerçekten hem güzel hem zor bir süreçç...içini ferah tut sende allah hepimizin yardımcısı olsun inşşşşşşşşşş

bide 8 de yiyoruz 9da uykum geliyor ya hımbıl uyuz oldum iyice))))hahahahaha..
biraz antreman yapmak lazım yemekten sonra..anlarsın yaaa:jeyyar::jeyyar:

72,4 olmuşum canım ama o hafta çookkk tatlı yedim geçen cumartesiden beri yemiyorum evdeki tartıda 71,4 çıkıyorum.:1shok:antremanmı dedin ben yemekten sonra sofrayı zor topluyorum unuttum antremanı falan zavallı kocacığımkafamçokkarıştı

ve de moralim bozuldu biraz aslında beyninde ufak bir kist olduğunu kendi kendine gececeğini söyledi....doğumdan önce geçer dedi......ama ben çok huzursuzum(

ay hemen 15.haftada anlaşılıyormuymuş vallahi yaniiiüzülme ama canım ayrıntılı ultrasona falan girmedik ki biz daha ozaman herşey daha net belli olacak....şu haftalar okadar küçük ki birçok şeyde yanılıyorlar bana göre...2 hafta sonra gittiğinde görmez aaa geçmiş falan der yani.....
bide anne karnında tedavi olan birşeyse gerçektende varsa yinede şükret canım kalıcı birşey değil oluşumuyla ilgilidir bence....hiç kafana takma..kalıcı birşey olmasın dua et canım allah korusun....

bende öyleyim 9 da sızıyorum resmen koltukta ama şişiyoruzzz işteee öylede..nebilim yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

İnşallah geçer canım tedirginliğini anlayabiliyorum

kızlar selam hepinize..
bir kaç gündür yoktum takip edemedim.
şimdi güncellemeleri yaptım.
yatıp dinlenmem lazım sağlam kafayla gelir tüm geçmişi okurum şimdilik hoşçakalın.
gelişmesi olanlar özelden yazsın yeterli..
hepinize iyi akşamlar...

kızlar sizde hareket yok ya klava:yoruldunuzmu bugün çokk....:dilcikar::dilcikar:
neyse ben çıktım öptüm sizi byyyy....iyi tatillerrrrr yarın pazar ohhhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt

ben de haziranda 9 saatlik yolculuğa çıkmayı düşünüyorum inş. bir sorun çıkmaz.. bu makas iplik jilet ne işe yarıyor?Düşündüğüm şey mi?eyvahedigeldismile

SELAM arkadaşlar ben bugun dr gittim. ve ilk tahmin erkek demişti bugün kız dedi....ama haftaya tekrar gidicem bakalım ne diyecek????

ve de moralim bozuldu biraz aslında beyninde ufak bir kist olduğunu kendi kendine gececeğini söyledi....doğumdan önce geçer dedi......ama ben çok huzursuzum([/QUOTE]

kesin kızmışmı birdaha değişmesin canım bişeyler almışmıydın erkek diye

nasıl ya kist allahım onu krusun üzülme canım geçer dediyse kötü bişey olsa söylerdi saklıyacak değilya sen kendine sitres yapama ki bebeğinde rahat dursun onuda kasarsın

ben de haziranda 9 saatlik yolculuğa çıkmayı düşünüyorum inş. bir sorun çıkmaz.. bu makas iplik jilet ne işe yarıyor?Düşündüğüm şey mi?eyvahedigeldismile

Allah ın izniyle bişey olmaz inş:Saruboceq: ben 15 saat gidicem aslında biraz tedirgin olmadım değileyvahedigeldismile

dışardaydık yeni geldik Allahım öyle güzelkız bebek cicileri varki hepsinde gözüm kaldı hain dr cinsiyetini bi söylemediaklinialirimsmile

kızlaaar ben acayip tembelleştimm yaa napcaz yerimden kalkmak gelmio öle uzanayım dinleneyim iş güç yapmayım akşamları uyuyum erkenden sizde de var mı

moralini hiç bozma bence çünkü bazı doktorlar sürekli kendilerine gitmen için bazı hastalıklar uyduruyor malesef kız kardeşimede böyle birşeyler dedi korkuttu kendisi yaptırdı doğumu yüksek bir fiyata doğumdan sonrada herşey normalmiş dedi çktı bizde aylarca
sitresimizle kaldık bu yüzden üzülme başka doktorlarada görün bence

bence de şimdiden moral bozuolar daha sonra bebekler sapasağlam doğuo seninki de öle doğar inş moralini yüksek tuut

biz bugün biraz gezdik mağzaları ama pek birşey alamadım çünkü yazlık hamilelikler pek çıkmamış çıkmasını bekliyecem bebek içinde çok güzel alt açma minderleri gördüm değişik şeyler vardı cinsiyetini tam öğrenseydik daha içimize sinerek alırdık herşeyizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…