geçmişolsun canım..neyin var peki.....
su gibi akıntı yok bende ama bu ara çok olmasada günde bir kere sarı renk bi akıntı geliyor...birkaç damla görüyorum hergün
SELAM arkadaşlar ben bugun dr gittim. ve ilk tahmin erkek demişti bugün kız dedi....ama haftaya tekrar gidicem bakalım ne diyecek????
Canım çok teşekkürler Plokistikoverliydim beklenen bir bebek ama şükürler olsun bugünlere kadar geldik umarım sağlıklı kucağıma alırım
bide 8 de yiyoruz 9da uykum geliyor ya hımbıl uyuz oldum iyice))))hahahahaha..
biraz antreman yapmak lazım yemekten sonra..anlarsın yaaa:jeyyar::jeyyar:
ve de moralim bozuldu biraz aslında beyninde ufak bir kist olduğunu kendi kendine gececeğini söyledi....doğumdan önce geçer dedi......ama ben çok huzursuzum(
72,4 olmuşum canım ama o hafta çookkk tatlı yedim geçen cumartesiden beri yemiyorum evdeki tartıda 71,4 çıkıyorum.:1shok:antremanmı dedin ben yemekten sonra sofrayı zor topluyorum unuttum antremanı falanzavallı kocacığımkafamçokkarıştı
ve de moralim bozuldu biraz aslında beyninde ufak bir kist olduğunu kendi kendine gececeğini söyledi....doğumdan önce geçer dedi......ama ben çok huzursuzum(
kuzenim yolculuğa çıkmıştı 7 aylık iken erken doğum yapmıştı .ama yanına makas iplik jilet vs almıştı.korktuğu başına gelmişti yolda doğurmuştutedbirli olup çıkın ne olurr.uzak yol nede olsa.
nasıl görünmüomuş biz 12 haftalıkken göründü sinir şey gitme bencede ona
SELAM arkadaşlar ben bugun dr gittim. ve ilk tahmin erkek demişti bugün kız dedi....ama haftaya tekrar gidicem bakalım ne diyecek????
ben de haziranda 9 saatlik yolculuğa çıkmayı düşünüyorum inş. bir sorun çıkmaz.. bu makas iplik jilet ne işe yarıyor?Düşündüğüm şey mi?eyvahedigeldismile
moralini hiç bozma bence çünkü bazı doktorlar sürekli kendilerine gitmen için bazı hastalıklar uyduruyor malesef kız kardeşimede böyle birşeyler dedi korkuttu kendisi yaptırdı doğumu yüksek bir fiyata doğumdan sonrada herşey normalmiş dedi çktı bizde aylarcave de moralim bozuldu biraz aslında beyninde ufak bir kist olduğunu kendi kendine gececeğini söyledi....doğumdan önce geçer dedi......ama ben çok huzursuzum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?