2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar 1 haftadan sonra yeniden buradayım ..misafirlerim gitti nihayet:) eşim maç izliyor sanırım kimse yok ! bu hafta kontrolüm var 3lü test yapılacak bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum...bebeğimi artık çok iyi bir şekilde hissedebiliyorum içim pır pır..kaydirigubbakcemile2

slm annişler..Herkes pazar tatilinde..Bizde temizlik yaptık bugün...Artık hamileliği daha çok hissediyorum.Eşimle birlikte perşembe günü hamilelik aldık.Fırsat olursa eklerim resmini

merhaba arkadaslar ben 16h 5g ve dun normal bır pozısyonda ayakta karnımı tırmaladı cok mutlu oldum bugunde dha ufak bır tırmık attı herkes bu sekılde hareket etmeye kız gıbı bır hurafe yorumu yaptı bende sevındım 15 haftada cınsıyet gorunmedı ama su 3 lü teste gıdıym sonra bı daha baktırıcam heralde kız ise eylul nu basında dogar hayırlısıyla cok mutluyum allah yanımızda olsun

lila özelden yazamıyorum, çevrimiçi görünüyosun hemen gelişimimizi bildiriyim dedim.biz 2li test yaptırmayacaktık zaten, ense kalınlığı ve burun kemiği ölçüldü, ilk tahmin erkek, listeye bir prens daha ekleniyor :)

lila eğer sayfaları okursan:) bizim ilk tahmin erkek ve adı mehmet aras. iyisindir inşallah sorun yok dimi

iyi geceler kızlar nasılsınız. uyumadan önce bir girip selam vereyim dedim. önce selam verip sonra da çıkıyorum ne ilginç değil mi ama. hepinize iyi geceler iyi uykular....

buradayım kızlarrr unuturmuyum hiiiç.
bir süre tatildeydim.
dinlendim geldim.
bu akşamdan itibaren öyle çok sayfa okudum kiiii :)
güncellemeleri kaba taslak yaptım renklendirmeyi yarına bıraktım belim ağrıdı..
hee sahi posta kutum dolmuş
boşalltım birazını dahada boşaltacağım.
çok acele yazdım..
yarın görüşmek üzereeee...
iyi geceler güzel anneler....

bugünün ilk günaydını benden. GÜNAYDIN güzel anneler ve tatlı bebişler....

Günaydın kızlar... Herkes iyimi?
Ben çok yorugunum. Hafta sonu temizlik ve taşınma işlerimiz vardı. Henüz bitmiş değil... :gitme:

Ben çok yorugunum. Hafta sonu temizlik ve taşınma işlerimiz vardı. Henüz bitmiş değil... :gitme:

allah yardımcın olsun.. taşınma işi zaten başlı başına büyük iş. hamileyken düşünemiyorum be işi =(((( allah yardımcın olsun....
vallahi bende acaip yorgunum. h. sonum öyle yoğun geçti ki =((( bugün uyuklarım herhalde akşama kadar

günaydın sevcan. sen de bendensin desene. haftasonu şehir dışından yatıya misafirimiz geldi. onun için temizlik yaptım. hafta sonu gezdirdik falan. derken pek dinlenemedim yoruldum da. pazartesi de sabah 8 de okula geldim. bugün nasıl geçicek bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…