2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın güzel anneler...
Haftasonu beypazarına gittik... çook güzel bir yer.. doğası ve kaplıcası havası çok iyi geldi....
Bl bol beypazarı sodası, beypazarı kurusu aldık...
Bir de taş değirmen buldum organik un aldım... buğdayarı baka hiçbir işlemden geçirmeden gözümün önünde öğtğp verdiler bana....
Ekmek yaparım bol bol bu unla... Akşam gelir gelmez kek denedim.. O da çok güzel oldu..

kızlar günaydın,,doktordan geldim şimdi bizim bebeiş yine kapattı bacakları ama doktorda kesin de olmasa kıza benzio dedi:)) haftasıyla uyumluymuş Allaha şükür bi problem yokmuş,,ama tansiyonum yine biraz yüksek çıktı(

Canım bende C.tesi gıttım doktora , aynen bacaklarını kapatmıştı ve bır tahmın yapamıyorum dedı ..bizde artık öğrenırız dıyorduk..:))

hadi baklım değişmez inşş canım
allah gönlüne göre versin....
tansiyon için dr bişi önermio mu?

bizde cuma gidicess dr a bakalım inş bizim şekerpare gösterirde kukuşunu ya da pipisini rahatlarım artıkk :))

geçmiş olsn canm yemene dikkat et tuzdan uzak dur
olumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlar,,Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah,,tuzlu zaten pek yemiorum ama sanırım sınır 14 müş ama eğer bu seyirde devam ederse bebe asprinine başlıcaz(

hadi gözün aydın pınarcım...
tansiyon oynamaları çok normal ama hamilelikte.. damarlarımız genişliyor... yeterki bebiş iyi olsun.. önemli olan o...

Günaydın iyi haftalar kızlara.s.

Pınarcığım gözünaydın değişmezse kız annesi olucaksın maşallah:teytey:

teşekkür ederim kızlar,,Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah,,tuzlu zaten pek yemiorum ama sanırım sınır 14 müş ama eğer bu seyirde devam ederse bebe asprinine başlıcaz(

neden kaynaklanıyomuş peki canm tansiyonun sitres yaşıyomusn mutlaka bi nedeni olmalı bol bo meyve zebse meve tüket az yağlı peynr beyaz ekmek yeme bak düzelir ozaman kivi ye elma çilek bunlarda folik asit var tansiyonu dengeliyo ve bebeğin zekasını geliştiriyo

gözün aydın canım. bir problem olamasına çok sevindim. kendine dikkat et güzelim. yediklerine ve sterslenmemeye dikkkat et..

Kızlar bu arada bana doktor Kalsıyum vıtamını verdı... benım mıde yanmalarımdan ötürü istediğim gibi beslenemeıyorum ... 1 kutunun içinden 4 adet vıtamın cıktı ...hergun bir adet suya atıp içeceğim varmı başka kullaanan...
bebek 4.ayda kalsıyum depolarımızı tüketmeye başlıyormuş sonrasında kemık erımesı falan olmasın dıye...

Günaydın iyi haftalar kızlara.s.

Pınarcığım gözünaydın değişmezse kız annesi olucaksın maşallah:teytey:
inşallah canım hayırlısı bakalım emin olmak için 1 ay beklicez napalım:))

canım bi sebep sölemedi,,ama daha önce tansiyonum hiç yükselmemişti herzaman düşerdi,zaten sürekli meyve yiyorum beyaz ekmek çok nadir yerim sanırım gebelikten kaynaklamıodur.

gözün aydın canım. bir problem olamasına çok sevindim. kendine dikkat et güzelim. yediklerine ve sterslenmemeye dikkkat et..

teşekkür ederim canım,,stres olmamak için en yakın zamanda işi bırakıcam:)

canım bacaklarım ağrıo deyince bana da kalsiyum yazdı ben gün aşırı içicekmişim ,,

bende cmrtesi gittim dr a ama öğrenemedim cinsiyetini:roflol:ama rahatı yerindeymiş iki hafta sonra 3lü test için gidicem

Kızlar bebek alışverişi yapmadıysanız henüz, bebek alışverişine ilk önce donla başlanıyormuş bazı inanışlarda. kayınvalidem öyle söyledi. niye daha önce söylemedi sanki( ben minik te olsa 2 parça bişi almıştım. neyse kızlar almayan varsa siz uygulayın belki faydasını görürsünüz don giyen donanır hesabı :roflol:

Benim göbekte bu hafta itibari ile iyice belirginleşmeye başladı valla zemuszemus bide cinsiyeti belli olsa bakalım bu hafta sonu 4 lü test için gideceğim inşallah yavrum gösterir kutuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…