16. haftada herhangi bir test yok değil mi? rutin kontroleler olacak?
Günaydın tüm güzel anneler...
kızlar günaydın,,doktordan geldim şimdi bizim bebeiş yine kapattı bacakları ama doktorda kesin de olmasa kıza benzio dedi:)) haftasıyla uyumluymuş Allaha şükür bi problem yokmuş,,ama tansiyonum yine biraz yüksek çıktı(
kızlar günaydın,,doktordan geldim şimdi bizim bebeiş yine kapattı bacakları ama doktorda kesin de olmasa kıza benzio dedi:)) haftasıyla uyumluymuş Allaha şükür bi problem yokmuş,,ama tansiyonum yine biraz yüksek çıktı(
teşekkür ederim kızlar,,Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah,,tuzlu zaten pek yemiorum ama sanırım sınır 14 müş ama eğer bu seyirde devam ederse bebe asprinine başlıcaz(
inşallah canım hayırlısı bakalım emin olmak için 1 ay beklicez napalım:))Günaydın iyi haftalar kızlara.s.
Pınarcığım gözünaydın değişmezse kız annesi olucaksın maşallah:teytey:
neden kaynaklanıyomuş peki canm tansiyonun sitres yaşıyomusn mutlaka bi nedeni olmalı bol bo meyve zebse meve tüket az yağlı peynr beyaz ekmek yeme bak düzelir ozaman kivi ye elma çilek bunlarda folik asit var tansiyonu dengeliyo ve bebeğin zekasını geliştiriyo
gözün aydın canım. bir problem olamasına çok sevindim. kendine dikkat et güzelim. yediklerine ve sterslenmemeye dikkkat et..
Kızlar bu arada bana doktor Kalsıyum vıtamını verdı... benım mıde yanmalarımdan ötürü istediğim gibi beslenemeıyorum ... 1 kutunun içinden 4 adet vıtamın cıktı ...hergun bir adet suya atıp içeceğim varmı başka kullaanan...
bebek 4.ayda kalsıyum depolarımızı tüketmeye başlıyormuş sonrasında kemık erımesı falan olmasın dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?