2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar geçen gün kendime patolon aldım hamile pantolonu okdara rahat ettimki anlatamam kızlar kesimide çok güzel bide bebek mağazasına girdim bende duymuştum önce don alınırmış diye donunu önce almıştım donansın diye :) bide dayanamadım bitane tulum bide ayriyetten takım aldım kızlar dayanamadım çok güzellll şeyler vardıya içim gitti hele kızlar için neler var neler benim nazlı bebiş cinsiyeti göstermediği için sarı ve yeşil aldım ortk renk fazla almadım inatla cinsiyeti bekliycem:)

ya ben daha yeni gittim elevite devam dedi 4. ayı doldurdum demire başlamam gerekmiyormuydu herkez başlamış

canım benim yaaa bunun için üzülünürmü
bak bebeişinide üzersin
bunun çözümü çok basit gidersin başka doktora niye ona gidiyosunki
benimki 17 haftalıktı gramını ve cinsiyetinni söyledi o nasıl doktor

ben 20 gündür megadayn diye bi vitaminle gynoferon diye bi hap içiyorum sanırım demir hapı başkada ilaç kullanmıyorum folic asiti bıraktırmıştı 10 gün sonra kontrolüm var bakalım doktor ne vercek

nsl dr bende anlamadımki eşimde ağlama başka dr a gideriz diyo ama sinir oldum işte kasıklarım ağrıyo bebişi de üzdüm galiba bi de ona ağlıyomuşumlmaz:

eminönü dediğiniz şu mahmutpaşada bebek mağzalarının olduğu kocaman mağazalar pasajlar falan varmış orasımı ?
çok bahsediyolar ya bende gidicem herşeyim tam ama yinede bakarım bi :)

nsl dr bende anlamadımki eşimde ağlama başka dr a gideriz diyo ama sinir oldum işte kasıklarım ağrıyo bebişi de üzdüm galiba bi de ona ağlıyomuşumlmaz:

canım strese girince karın ağrısı olur merak etme
hadi şimdi özür dile bebişinden konuş onla :)))
başka doktora git hemen cinsiyeti görürrsün eminim

kızlar magnezyumu günde 3 taneye kadar içebilirsin bir zararı yok dedi ben pek savmiyorum içmeyi o yüzden 1 gün arayla içiyorum kabızlık için birda sabh aç karnına 1-2 kaysı kurusu yiyorum çok iyi geliyor

evet canım hiç üzülme sadce doktor değiştir bu ilgisiz doktorlara hiç bir hasta gitmese de hatalarını anlasalar

demiri günde 1, magnezyumuda günde 1 içiyorum.hangisiyle alakalı bilmiyorum ama bunları kullanmaya başladıktan sonra büyük idrarımın rengi çok koyulaştı, varmı benzer durumu yaşayan

demir rengi kop koyu yaptırıyor canım birazda kabızlık yapıyor bildiğim kadarıyla

kızlar bizde yarın sabah gideceğiz doktorumuza...sabırsızlanıyorum allahım inşşş güzel çıkar testler ve cinsiyeti öğrenirizzz

aaa pınarcım, bugün benim de sabah randevum vardı ama eşim de geleblsin diye akşamüstüne aldık... Değiştirmeseydim, belki de orada karşılaşacaktık....

kızlaaaaaaaarrrr günaydııııınnnnn biz geldik oğluşumlaaaaaaa :CüvCüv:
cuma günü cinsiyetini öğrendik. PAŞAM GELıYOOOOO
maşallah çok hareketli teyzeleri.
kıpırtılarını hissetmeye başladım 2 gündür.
rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...
2, en geç 3 haftaya tekmelemeye başlarmış
oyyyy bu defa çok duygulandım yaa :)
babası öyle sevindi ki anlatamam. rabim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

eminönü dediğiniz şu mahmutpaşada bebek mağzalarının olduğu kocaman mağazalar pasajlar falan varmış orasımı ?
çok bahsediyolar ya bende gidicem herşeyim tam ama yinede bakarım bi :)

evet canım orası :) ama dikkat eminönü ucuz diye bilinir ki ucuzdurda ama bazı akıllılar
insan kandırmaya bayılır orda dandik bişeyi pahalı fiyatlara satmaya çalışırlar sana
ben de kına abıyemı ordan alıyım dedım gittim aldım ertesi gün aynısını bakırköyde mağazada
yarı fiyatına buldum ama sorsan herkese eminönü ucuzdur anlatabılıyo muyum :)

ay gözün aydın!!!!!!!!! ooo bi paşa daha geliyor demek
gerisi biz daha öğrenmeyenlerin başına haha
hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı da nasip eder İnşallaaaaaaaaaaaaah

kızlar bizde yarın sabah gideceğiz doktorumuza...sabırsızlanıyorum allahım inşşş güzel çıkar testler ve cinsiyeti öğrenirizzz

hayırlısı canım İnşallah nazlı çıkmaz da gösterir cinsiyetini canım

biz taaaa 12 nisanda gideceğiz daha çooook var anlicanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…