banada aynı şekilde... demir ve elevit verdi.. magnezyumda kabızlık için verdi.. ama sürekli kullanım iyi değil dedi... eğer 1 gün akşama kadar büyük tuvaletini yapamazsan akşam yatarken iç dedi... ertesi gün hemen tuvalete koşuyorum o zaman =))))
sinirden ağladım biraz önce dr a gittik dedim ya doğrudürüst bakmadı ya hiçbişey anlamadım kaç gram diyorum belli olmaz henüz diyo salak hiçbişey anlatmıyo ya sadece elevit kullanıyorum ne kan hapı ne demir ne kalsiyum hiç bişey dediği yok gitmicem bidaha karnım ağrıyo sinirden bebiğide göstermedi monütorü döndürmüş kendine ben nsl görceksem bi tek kalp atışını duyduk cinsiyetide daha erken diyo 16 haftalık nsl erkensenağlamakederliyim bugün
canım benim yaaa bunun için üzülünürmü
bak bebeişinide üzersin
bunun çözümü çok basit gidersin başka doktora niye ona gidiyosunki
benimki 17 haftalıktı gramını ve cinsiyetinni söyledi o nasıl doktor
20. haftadan sonra bende eminönü tarafına gitmeyi düşünüyorum buralarda pazarda
baktım ama kumaşı hoşuma gitmedi onun için almadım ama eminönünde bulabilirim
saırım :) herhangi bir durum olmazsa ben normal doğum düşünüyorum ama hayırlısı inşallah birde yazsonu doğum yapcaz ama genede çok ince şeyler almamaız lazım malum lohusalık hali üşütmemek için :) ne kadar terlesekte
nsl dr bende anlamadımki eşimde ağlama başka dr a gideriz diyo ama sinir oldum işte kasıklarım ağrıyo bebişi de üzdüm galiba bi de ona ağlıyomuşumlmaz:
canım strese girince karın ağrısı olur merak etme
hadi şimdi özür dile bebişinden konuş onla :)))
başka doktora git hemen cinsiyeti görürrsün eminim
demiri günde 1, magnezyumuda günde 1 içiyorum.hangisiyle alakalı bilmiyorum ama bunları kullanmaya başladıktan sonra büyük idrarımın rengi çok koyulaştı, varmı benzer durumu yaşayan
eminönü dediğiniz şu mahmutpaşada bebek mağzalarının olduğu kocaman mağazalar pasajlar falan varmış orasımı ?
çok bahsediyolar ya bende gidicem herşeyim tam ama yinede bakarım bi :)
kızlaaaaaaaarrrr günaydııııınnnnn biz geldik oğluşumlaaaaaaa :CüvCüv:
cuma günü cinsiyetini öğrendik. PAŞAM GELİYOOOOO
maşallah çok hareketli teyzeleri.
kıpırtılarını hissetmeye başladım 2 gündür.
rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...
2, en geç 3 haftaya tekmelemeye başlarmış
oyyyy bu defa çok duygulandım yaa :)
babası öyle sevindi ki anlatamam. rabim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
evet canım inşallahhh
şanlıurfadamı yaşıyosun
kızlar bizde yarın sabah gideceğiz doktorumuza...sabırsızlanıyorum allahım inşşş güzel çıkar testler ve cinsiyeti öğrenirizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?