Benim göbekte bu hafta itibari ile iyice belirginleşmeye başladı valla zemuszemus bide cinsiyeti belli olsa bakalım bu hafta sonu 4 lü test için gideceğim inşallah yavrum gösterir kutuyu
Kısa zamanda hemen belirginleşti göbekler.1-2 haftada müthiş değişiklikler oluyor yaw...mercimeklikten fındık kurduna ordanda yavruluğa terfi ettiler:roflol:
kızlar merhaba :)
bu haftasonu eşimel bebiş mağazalrını gezdik biçok çilek de beşikler 300 tl flndı gayetde güzeldi
kraft ta kanz da bebkl arabaları 150-250 den başlıyodu fiyatlar chicco da çok güzel bebiş kıyafetleri vardı
ben daha çok hastaneçıkışı baktım ama chicco wenice gibi yerlerde klasik iç zıbınlı takımlardan yok
badi-atlet fln var bende iç zıbınlı bi takım arıyorum pazarda gördüm ama kumaşı hoşuma gitmedi
böyle pamuklu beyaz bişi olsun diyorum cinsiyeti inşallah bu hafta gidince öğreniriz ben zıbına baktım
ama zaten kız da olsa erkekde olsa bembeyaz bi takım alcam inşallah :)
siz gördünüz mü klasik iç zıbınlı pamuklu beyaz g,zel bi takım ben kaç yere baktımsa bulamadım
var ama ya penye kuması hoş değil yada benim istediğim gibi değil
kalsiyum bana vermedi demir ve vitamin alıyorum magnezyumuda kabızlık için verdi bağırsakları çalıştırır dedi kraplarada iyi gelir dedi ama ben 2 günde 1 felan kullanuyorum
demiri günde 1, magnezyumuda günde 1 içiyorum.hangisiyle alakalı bilmiyorum ama bunları kullanmaya başladıktan sonra büyük idrarımın rengi çok koyulaştı, varmı benzer durumu yaşayan
canım merhaba,
bu dedığin şeyleri isimli mağazalarda bulmak oldukça zor...
en iyisi Eminönü -kapalıçarşı civarında oluyor sanırım...
ben bıraz havalar düzelince mayıs ayında falan annemle gıtmeyı planlıyorum..hem kendıme bı kaç pijama takımı-gecelik hemde bebişe hastane çıkışı ıvır zırvırları almam lazım..aslında annem gecen haftalarda bakmış benım için hamıle pijamasına falan.. 50-60 civarı imiş. malum yaza gelıyoruz
ayrıca bı arkadaşım.. söyledı oda gecen yıl aynı zamanda doğurmuş..
mutlaka 4-5 tane pıjama takımı al dedı cunku emzırırken sende bebekte su içinde kalacaksınız dedı...ve tabiki önden düğmeli olacak...
bu arada sezeryan olanlar içinde ipek çarşaf ve pijama tavsıye ettı kolay dönmek için :))
bu arada ben bunları yazıyorum ama kendım mutlaka unuturum uygulayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?