2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim göbekte bu hafta itibari ile iyice belirginleşmeye başladı valla zemuszemus bide cinsiyeti belli olsa bakalım bu hafta sonu 4 lü test için gideceğim inşallah yavrum gösterir kutuyu

Kısa zamanda hemen belirginleşti göbekler.1-2 haftada müthiş değişiklikler oluyor yaw...mercimeklikten fındık kurduna ordanda yavruluğa terfi ettiler:roflol:

günaydın hanımlar
calsiyumlara başlamışsınız benimki niye vermediki acaba bilmiyorumkismile

kızlar merhaba :)

bu haftasonu eşimel bebiş mağazalrını gezdik biçok çilek de beşikler 300 tl flndı gayetde güzeldi
kraft ta kanz da bebkl arabaları 150-250 den başlıyodu fiyatlar chicco da çok güzel bebiş kıyafetleri vardı
ben daha çok hastaneçıkışı baktım ama chicco wenice gibi yerlerde klasik iç zıbınlı takımlardan yok
badi-atlet fln var bende iç zıbınlı bi takım arıyorum pazarda gördüm ama kumaşı hoşuma gitmedi
böyle pamuklu beyaz bişi olsun diyorum cinsiyeti inşallah bu hafta gidince öğreniriz ben zıbına baktım
ama zaten kız da olsa erkekde olsa bembeyaz bi takım alcam inşallah :)

siz gördünüz mü klasik iç zıbınlı pamuklu beyaz g,zel bi takım ben kaç yere baktımsa bulamadım
var ama ya penye kuması hoş değil yada benim istediğim gibi değil

Kısa zamanda hemen belirginleşti göbekler.1-2 haftada müthiş değişiklikler oluyor yaw...mercimeklikten fındık kurduna ordanda yavruluğa terfi ettiler:roflol:

evet gercektende 1 haftada ne deişiklikler oluyo benim göbüşte belli oluyodu ama daha
belli olmaya başladı :)

Günaydın kızlar nasılsınız?Benim yorgunluğum hala geçmedi.Havalarda ısındı evde sıkılıyorum.Yazın napacaz bakalım son aylarda yolculukta sakıncalı(

slm kızlar bugün cok zor kalktım eski saate göre 5te ayaktaydım. simdide iş yerinde uyukluyorum resmen

aynen yaaa benimde göbek bu hafta maşşallahhh
eşim bile bu nee dedi hafta sonu :))

canım merhaba,
bu dedığin şeyleri isimli mağazalarda bulmak oldukça zor...
en iyisi Eminönü -kapalıçarşı civarında oluyor sanırım...
ben bıraz havalar düzelince mayıs ayında falan annemle gıtmeyı planlıyorum..hem kendıme bı kaç pijama takımı-gecelik hemde bebişe hastane çıkışı ıvır zırvırları almam lazım..aslında annem gecen haftalarda bakmış benım için hamıle pijamasına falan.. 50-60 civarı imiş. malum yaza gelıyoruz

ayrıca bı arkadaşım.. söyledı oda gecen yıl aynı zamanda doğurmuş..
mutlaka 4-5 tane pıjama takımı al dedı cunku emzırırken sende bebekte su içinde kalacaksınız dedı...ve tabiki önden düğmeli olacak...
bu arada sezeryan olanlar içinde ipek çarşaf ve pijama tavsıye ettı kolay dönmek için :))

bu arada ben bunları yazıyorum ama kendım mutlaka unuturum uygulayamam.

kalsiyumdan başka ilaç kullanan varmı? ben yeterince kalsiyum alıyorum dedim, herhangi bişey yazmadı ama demir ve magnezyum başladık

kalsiyum bana vermedi demir ve vitamin alıyorum magnezyumuda kabızlık için verdi bağırsakları çalıştırır dedi kraplarada iyi gelir dedi ama ben 2 günde 1 felan kullanuyorum

kalsiyum bana vermedi demir ve vitamin alıyorum magnezyumuda kabızlık için verdi bağırsakları çalıştırır dedi kraplarada iyi gelir dedi ama ben 2 günde 1 felan kullanuyorum

banada aynı şekilde... demir ve elevit verdi.. magnezyumda kabızlık için verdi.. ama sürekli kullanım iyi değil dedi... eğer 1 gün akşama kadar büyük tuvaletini yapamazsan akşam yatarken iç dedi... ertesi gün hemen tuvalete koşuyorum o zaman =))))

sinirden ağladım biraz önce dr a gittik dedim ya doğrudürüst bakmadı ya hiçbişey anlamadım kaç gram diyorum belli olmaz henüz diyo salak hiçbişey anlatmıyo ya sadece elevit kullanıyorum ne kan hapı ne demir ne kalsiyum hiç bişey dediği yok gitmicem bidaha karnım ağrıyo sinirden bebiğide göstermedi monütorü döndürmüş kendine ben nsl görceksem bi tek kalp atışını duyduk cinsiyetide daha erken diyo 16 haftalık nsl erkensenağlamakederliyim bugün

bakalım doktor bana yarın birşey verecek mi. bana yaklaşık bir ay öncesinden folik asidi bıraktırdı. gyno ferro sanol diye bir ilaç verdi. o da bitti. bakalım şimdi ne verecek ne içeceğiz.

demiri günde 1, magnezyumuda günde 1 içiyorum.hangisiyle alakalı bilmiyorum ama bunları kullanmaya başladıktan sonra büyük idrarımın rengi çok koyulaştı, varmı benzer durumu yaşayan

20. haftadan sonra bende eminönü tarafına gitmeyi düşünüyorum buralarda pazarda
baktım ama kumaşı hoşuma gitmedi onun için almadım ama eminönünde bulabilirim
saırım :) herhangi bir durum olmazsa ben normal doğum düşünüyorum ama hayırlısı inşallah birde yazsonu doğum yapcaz ama genede çok ince şeyler almamaız lazım malum lohusalık hali üşütmemek için :) ne kadar terlesekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…