2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydın gamyoncuiremsu oğluşun hayırlı olsun inş

selam kızlar nasılsınız

bişey sorucam ben rahmimde hep baskı hissediyorum çok yürüyünce çok oturup bi anda kalkınca çok sıkıştığım zaman rahmimde acayip baskı oluyor sizde de oluyor mu?acaba diyorum bebek aşağıda mı?korkuyorum bişey olucak diye

gözün aydın tubilosshh :) Allah ık sağlıkla kucaklamak ta nasib eder inşallah :)

oğluşu olan arkadaşımızn gözü aydn aerkadaşlar bişeş söleyecğim bebişlermizn kilolarnı takip edelim bnm oğluşum 17 haftalık 166 g bilenler yazsın lutfen bu aylarda boyuda belli ama bu aydan snra boy tam olçü alınmıyor benm bebeşimin boyu 22 cs miş
buyrunnnnnnnnn

canım 20 haftaya kadar böle şikayetler oluyo bende de var 20 haftadan snra bebeşler yukarı çıkyı bebeişlerimiz kendi yerini genişlettiği için ağrılar olu korma ok tatlımkaydirigubbakcemile5

tuvaletim çok geldiği zaman oluyo benim normaldir heralde endişelenme

Tubiloshh gözün aydın canım,,:) denizcim belki başka bir gün karşılaşırız inşallah,,
bu arada benim bebeğim de 17.haftada 172 gr mış:)

canım 20 haftaya kadar böle şikayetler oluyo bende de var 20 haftadan snra bebeşler yukarı çıkyı bebeişlerimiz kendi yerini genişlettiği için ağrılar olu korma ok tatlımkaydirigubbakcemile5

tuvaletim çok geldiği zaman oluyo benim normaldir heralde endişelenme

dr haftaya gidicem 3lü test için ozaman sorucam
saolun kızlar
annemde diyor korkma bişey olmaz diye ama elimde değil acayip panik oluyorum şu 5 ayıda hayırlısıyla bi atlatsaydık sağ salim

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım

ya ben daha yeni gittim elevite devam dedi 4. ayı doldurdum demire başlamam gerekmiyormuydu herkez başlamış

detaylı kan testi yaptırıyolar ya en başta.. oradaki demir miktarına bakıyoe. eğer düşükse veriyor. değilse gerek yokki extra demir.. demekki senin demirin iyi... herkese aynı ilaç verilmezki ayşecim..

Nasilsiniz guzel anneler ve tatli bebisleri! 10gundur giremedim. Bi cogunuzun bebislerinin cinsiyeti kesinlesmis! Hepinize gozun aydin! Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin! Darsisi basimiza! Listenin en basinda yer almama ragmen hala bebisimin cinsiyetini ogrenemedim gecen hafta gittigimde gostermedi simdi ancak 46 Nisanda randevum var.. belki dayanmam once gider ogrenirim!

Gözün aydın canım sağlıkla oğluşunu kucağına alırsın inşallah

dr haftaya gidicem 3lü test için ozaman sorucam
saolun kızlar
annemde diyor korkma bişey olmaz diye ama elimde değil acayip panik oluyorum şu 5 ayıda hayırlısıyla bi atlatsaydık sağ salim

benımde özellıkle sahah kalkınca oluyo tuvalete gidiyorum rahatlıyorum
yürürkende baskı hissediyorum ama normaldir diye düşündüğüm için paniklemedim :)

böyle cinsiyetleri öğrendikçe kendi bebeğimin cinsiyeti belli olmuş gibi seviniyorum :)
gözün aydın pınarcığım

bu arada tuzu kes hamilelikte yüksek tansiyon problemi çıkabiliyor ve sık sık tansiyonunu ölçtür

kendini üzme bnck biz strese girdikçe bebekler de giriyor bebeimize yapacağımın en büyük iyilik sakin ve huzurlu olmak

demiri günde 1, magnezyumuda günde 1 içiyorum.hangisiyle alakalı bilmiyorum ama bunları kullanmaya başladıktan sonra büyük idrarımın rengi çok koyulaştı, varmı benzer durumu yaşayan

ben eşime sordum demir hapı yapar dedi :)) bende de aynı sorun var

tubiloshh gözün aydın :) darısı biz öğrenemeyenlerin başına.. tüm duaların için : amiiinnn

ve herkese günaydııııın :)

Ay kizlar ben tam tersi hic baski maski hissetmyom, kendimi cok hafif ve sanki hamile degilmisim gibi hissedyom. Anormallik mi bu simdi? bilmiyorumkismile

saol canımcımmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…