ayy kesinlikle ben hele özellikle bir meyve bekliyorum rüyalarıma giriyor şimdi söyleyip kimsenin aklına düşürmeyim ama bi çıksa yaa( o meyveler sebzeler, zeytinyağlılar falan nasıl güzel oluyor... bu aydan sonra yediklerimiz daha sağlıklı olacak, şimdiden manavlar baya düzeldi.
canim benim sacalrim kurudu ve acayip dokulmeye basladi .
sizin saçlarınızda bi değişiklik oldu mu benimkiler çok kurudu
benim saçlarım çok güzelleşti çabuk uzamaya başladı tırnaklarımda öyle
tırnaklarımda büyük değişim oldu..
resmen katır tırnağı gibi sertleşti :))))))))
iyide oldu sürekli kırılırdı şimdi daha güzel uzadılar
kırılmadan uzamaya devam ediyorlar...
bende bunu kesinlikle içtiğim vitaminlere bağlıyorum :))))
saçlarmda pek değişiklik yok ama cildim çok bozuldu dudağımdaki uçuk hala geçmedi kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorumkismile
benimde iştahım bu hafta biraz açıldı çilek felan çıkmış ama çok kocamanlardı korkuyorum hormonlu oluyorlar diye almadım cokacimcoook
made canı hadi gözün aydı rahatlamışsındır...ne dedi doktor civanın 3lü tarama yapacakmıymış ?
artessiaa şeker şimdi şu bilgiler yaz bana hemen listeye gireyim...
sat :
kilo:
tahmini doğum tarihi:
bide cinsiyet bellimi...
heh bunları yaz bana ekliyim hemen...
benimde iştahım bu hafta biraz açıldı çilek felan çıkmış ama çok kocamanlardı korkuyorum hormonlu oluyorlar diye almadım cokacimcoook
ben aldım görür görmez kesinlikle tavsiye ederim, çok güzeller. zaten bütün kış yediklerimiz hormonluydu canın çektiyse al boşver.
canım ben şubatta başladım çilek yemeye kilo kilo çilek alıyoruz hormonu gören mi var canım öyle isitiyorki anlatamam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?