2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde iştahım bu hafta biraz açıldı çilek felan çıkmış ama çok kocamanlardı korkuyorum hormonlu oluyorlar diye almadım cokacimcoook

canim benim sacalrim kurudu ve acayip dokulmeye basladi .

aynen benimde öyle, saçlarım uzun ama belime indirmeyi başaramadım, saçlarımda boya yok kolay kolay fön çektirmem, ama uçları çatallaşmış,sinir olmamak elde değil yağladım şimdi.. kestircem heralde.

off bende bir meyve bekliyorum halada hiçbir yerde yok , arkadaşlarımın meyve bahçeleri var zaten direk oraya dalıcam en hormonsuzundan:))))

tırnaklarımda büyük değişim oldu..
resmen katır tırnağı gibi sertleşti :))))))))
iyide oldu sürekli kırılırdı şimdi daha güzel uzadılar
kırılmadan uzamaya devam ediyorlar...
bende bunu kesinlikle içtiğim vitaminlere bağlıyorum :))))

tırnakları ve saçları güçlendiren folic asit, muhakkak diğerlerinin de etkisi vardır ama sadece folic asit kullandığımda benim de tırnaklarım kemikleşmişti sanki.

benim saçlarım zaten çok kuru cansız ince telli ve kıvırcık daha nasıl kötü olabilirki

saçlarmda pek değişiklik yok ama cildim çok bozuldu dudağımdaki uçuk hala geçmedi kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorumkismile

canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? annem hep der kız bozar, erkek düzer diye CADIARZU ne derece doğru bilmiyorum ama kendi çapımda yaptığım istatistike göre doğru çıkıyor.

benimde iştahım bu hafta biraz açıldı çilek felan çıkmış ama çok kocamanlardı korkuyorum hormonlu oluyorlar diye almadım cokacimcoook

ben aldım görür görmez kesinlikle tavsiye ederim, çok güzeller. zaten bütün kış yediklerimiz hormonluydu canın çektiyse al boşver.

beni de ekleyebilir misin rica etsem.
8 Aralık 2009
65 kg ile başladım, 1,70 boy
14 eylül 2010
31
ikili test yapıldı, herşey yolunda
cinsiyet henüz belli değil, bu haftasonu kontrolde bir ihtimal :)
eline sağlık şimdiden

akşam haberlerde çileği dik kesince ortasında boşluk yoksa hormonlu olmuyormuş doğal:) diyodu uzman bi bayan
bende daha yemedim ama canım çekiyor

canım ben şubatta başladım çilek yemeye kilo kilo çilek alıyoruz hormonu gören mi var canım öyle isitiyorki anlatamam :))

ben aldım görür görmez kesinlikle tavsiye ederim, çok güzeller. zaten bütün kış yediklerimiz hormonluydu canın çektiyse al boşver.

canımda çekmedi ama pazara gittim bu hafta her taraf çilek kokuyordu bende korktum hormonludur diye almadım

kızlar çilek hormon tutmayan tek meyveymiş,büyüklükleri serada yetişiyorya suni ışıkla falan ondan olurmuş,ben bunu duyduğumdan beri daha rahat tüketiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…