2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım anlıyorum seni kaynana görümce derdi çekmek çok zor (
ama gebelikteki stresler bebekte sağlık sorunları olarak çıkıyo ortaya ((

evet çok zor canım benim
bide kayınvalidemle,kayınbabam buraya geliyorlar nerden baksan 1 ay kalırlar bide onun stresi var

dengesiz şekerim dengesiz hamile kadına ben bak zayıfladım sen şişeceksin kim der allah aşkına

canım benim bu kadar kafana takma onları, üzme kendini güzelim...

üzmemeye çalışsamda unutamıyorum.hamilelikte huyum suyum iyice değişti.herşeyi takar oldum.eskiden olsa yine üzülürdüm ama sonra unuturdum.şimdi büyüttükçe büyütüyorum.

merhaba herkese kizlar canim ben dun gittim alisverise ama don almadim 10 tane zibin 3 tane tulum 10 tane onluk iki takim 3 tanede battaniye aldim birde kot tulum aldim cinsiyet bilmedigim icin hepsi krem veya beyaz donla baslamadim neden onla baslaniyormus? arkadaslar ilk uc ay bebege ne kadar giysi lazim sonraki uc ay ne kadar cok almak istemiyorum ama hazirliklida oliyim diyorum bilgisi olan varmi?

aleyna hazır buradayken sorayım senin son gelişmen nedir canım
listemizde hala kalp atışları görünüyor.
taram testi falan yaptırdınmı ? cinsiyet öğrendin mi?
gelişmeni ekleyelim...

allahımm saç baş dalarım ben o kadına yaa afedersin ama
bazı insanlar insandan çok herşey gibi davranabilyolar
ayyy vallaha bende sinir oldum hee

burcum sen görümceyi 2 saatliğine ay_she ye göndersene :)) bak çok faydasını görürsün :))))))))

canım benim biliyormusun bide salak gibi o an aklıma cevap verecek hiç bişey gelmiyoo.kalakalıyorum öyle.ama ben çok üzüldüm rabbimde onun yanına bırakmıyacak eminim.ama bidaha bi laf desin kopartacam tüm bağları.bardak git gide taşıyoo.wallahi bebeğim doğunca kucağına almasını ona dokunmasını bile istemiyorum.

canim anlasilan senin gorumcen biraz densiz sen canini sikipta onu mutlu etme esini uyar sozlerinden rahatsiz oldugunu soyle arayada mesafe koy fazla gorusme bu insanalr kendiyle bile barisik degilken mutlu mesut insanlardan rahatsizlik duyar insanlarin cevresinde ne yazikki densiz insanlar olabiliyo sende anlamissin ciddiye alma delidir ne dese yeridir de esinede aynen ilet sen arada kalma hadsiz kadin ..

anacım bi ağız tadıyla yazamadım şuraya bugün ya sanki devleti ben kurtaracam anasını satayım,iyisiniz demi kızlar?ikili testimizin sonucunu söyledimmi hatırlamıyorum lilacım ama bir daha tekrar edeyim çok şükür iyi çıktı herşey normal dedi doktorum civanım

saol canım benim buraya yazdım biraz rahatladım.eşimin hepsinden haberi var.yarın birgün patladığım zaman bu kadına ne oldu demesin diye söyledim herşeyi.

canım benim biliorum zor ama sen de onla dalga geçer gibi konuş hiç muhatap olma,,kendini salak gibi hissetsin bak bi daha yapıo mu,,

burcum sen görümceyi 2 saatliğine ay_she ye göndersene :)) bak çok faydasını görürsün :))))))))

bütün belalı görümceleri alaım biz görümcemle beraber dalarız saç baç
şimdi ben bu göbekle uçan tekme sallayama yanee

estf. ya evet insan bazen öyle oluyo bende oluyorum bazen öyle ama bu ara duygu durumum çok karısık
çok sempatik tatlı bi insanım kabul ediyorum :dance: ama tersim çok pistir her an hersey olabilir modundayım
hele hamile bi kadına öyle yapılmaz ayy Allah tandamı korkmuyolar ya yazık günah damı
demiyolar bilmşyom ki senin derdin sana yeter zaten....
geçen ş yerinde bişey oldu bi sorun cıktı sadece ağlayabıldım tek kelıme diyemıyorum
desem ağzımdan çıkıcak laflardan korkuyorum luyo bazen öyle ama söylketme sen
onu cevapverme kendı kendıen konussun dursun

saaadet yok burcunun görümcesinden bahsedıyoruz ya benim görümcem iyidir sağolsun
:)

kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmm nasılsınız kızlar erkekler almış başını gidiyor valla bir ben öğrenemedim malesef sizleri kızkanıyorum resmen öğrendiniz diye

Hayırlı olsun canım, bu arada ben 3.lü yaptırcağım haftaya..hastaneyi aradım..
ssk 30 yaş altını karşılamıyormuş.... ne komık yaa ben ay farkı ile yırttım , yoksa 35 tl fazla ödeyecektım... :))

merak edenler için yazayım fikir oluşsun , Medicalpark t aözel 104 TL-ssk ya 75 +muayen ücreti 32 tl.

canım benim biliorum zor ama sen de onla dalga geçer gibi konuş hiç muhatap olma,,kendini salak gibi hissetsin bak bi daha yapıo mu,,

destekleriniz için saolun.biraz olsun rahatladım.pınarcım bundan sonra bende çatır çatır konuşacam

saol canım benim buraya yazdım biraz rahatladım.eşimin hepsinden haberi var.yarın birgün patladığım zaman bu kadına ne oldu demesin diye söyledim herşeyi.

tabiki soyleki sebib sabrin tasdiginda ne oluyo deyip hakliyken haksiz duruma dusme arayada mesafe kopy canini sikmayi basaramasin bir bizim millette var biu cekememezlik anlayabilmis degilim zaten densiz kadin hic kagale alma seni mutsuz etmeye calisiyo sadece niyet bu sende ona bazoldugunu sakin belli etme niyetini gerceklestiremesin catlasin :)

hatta onun yanında deki bu hafta hiç kilo almadım çok üzgünüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…