canım anlıyorum seni kaynana görümce derdi çekmek çok zor(
ama gebelikteki stresler bebekte sağlık sorunları olarak çıkıyo ortaya((
slm anişler olumunekankayizsmile
cinsiyeti öğrenenler olmuş gözünüz aydın
lila doktor bana da 3lüye gerek yok dedi.rahat ol bence.
burcum sen de takma kafana.bence görümcen hamileliğini kıskanıyoo. zemuszemus yoksa söylencek lafmı bu?
canım benim bu kadar kafana takma onları, üzme kendini güzelim...
Kızlar bebek alışverişi yapmadıysanız henüz, bebek alışverişine ilk önce donla başlanıyormuş bazı inanışlarda. kayınvalidem öyle söyledi. niye daha önce söylemedi sanki( ben minik te olsa 2 parça bişi almıştım. neyse kızlar almayan varsa siz uygulayın belki faydasını görürsünüz don giyen donanır hesabı :roflol:
biliyorum canım
ama elimde değil.saolsun dış etkenler beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor.görümcem her gördüğünde bana laf sokuyor.kendisi zayıflamış,bana diyorki;ben tığ oldum tığ sende şiş diyor.bende hamileyim tabiki kilo alacam dedim bana banane banamı doğuruyorsun dedi.yemin ediyorum o günden beri içime oturdu.hamile bi kadına bu söylenirmi ya.nasıl üzüldüm nasıl ağladım.hala içime batıyoo.ve arkadaşlar bunun gibi bir sürü şeyy.artık dayanamıyorum.offfffffff
allahımm saç baş dalarım ben o kadına yaa afedersin ama
bazı insanlar insandan çok herşey gibi davranabilyolar
ayyy vallaha bende sinir oldum hee
burcum sen görümceyi 2 saatliğine ay_she ye göndersene :)) bak çok faydasını görürsün :))))))))
allahımm saç baş dalarım ben o kadına yaa afedersin ama
bazı insanlar insandan çok herşey gibi davranabilyolar
ayyy vallaha bende sinir oldum hee
canim anlasilan senin gorumcen biraz densiz sen canini sikipta onu mutlu etme esini uyar sozlerinden rahatsiz oldugunu soyle arayada mesafe koy fazla gorusme bu insanalr kendiyle bile barisik degilken mutlu mesut insanlardan rahatsizlik duyar insanlarin cevresinde ne yazikki densiz insanlar olabiliyo sende anlamissin ciddiye alma delidir ne dese yeridir de esinede aynen ilet sen arada kalma hadsiz kadin ..
canım benim biliyormusun bide salak gibi o an aklıma cevap verecek hiç bişey gelmiyoo.kalakalıyorum öyle.ama ben çok üzüldüm rabbimde onun yanına bırakmıyacak eminim.ama bidaha bi laf desin kopartacam tüm bağları.bardak git gide taşıyoo.wallahi bebeğim doğunca kucağına almasını ona dokunmasını bile istemiyorum.
burcum sen görümceyi 2 saatliğine ay_she ye göndersene :)) bak çok faydasını görürsün :))))))))
canım benim biliyormusun bide salak gibi o an aklıma cevap verecek hiç bişey gelmiyoo.kalakalıyorum öyle.ama ben çok üzüldüm rabbimde onun yanına bırakmıyacak eminim.ama bidaha bi laf desin kopartacam tüm bağları.bardak git gide taşıyoo.wallahi bebeğim doğunca kucağına almasını ona dokunmasını bile istemiyorum.
canim anlasilan senin gorumcen biraz densiz sen canini sikipta onu mutlu etme esini uyar sozlerinden rahatsiz oldugunu soyle arayada mesafe koy fazla gorusme bu insanalr kendiyle bile barisik degilken mutlu mesut insanlardan rahatsizlik duyar insanlarin cevresinde ne yazikki densiz insanlar olabiliyo sende anlamissin ciddiye alma delidir ne dese yeridir de esinede aynen ilet sen arada kalma hadsiz kadin ..
anacım bi ağız tadıyla yazamadım şuraya bugün ya sanki devleti ben kurtaracam anasını satayım,iyisiniz demi kızlar?ikili testimizin sonucunu söyledimmi hatırlamıyorum lilacım ama bir daha tekrar edeyim çok şükür iyi çıktı herşey normal dedi doktorum civanım
canım benim biliorum zor ama sen de onla dalga geçer gibi konuş hiç muhatap olma,,kendini salak gibi hissetsin bak bi daha yapıo mu,,
bütün belalı görümceleri alaım biz görümcemle beraber dalarız saç baç
şimdi ben bu göbekle uçan tekme sallayama yanee
ay sen çok yaşa emi çok güldüm.:)
estf. ya evet insan bazen öyle oluyo bende oluyorum bazen öyle ama bu ara duygu durumum çok karısık
çok sempatik tatlı bi insanım kabul ediyorum :dance: ama tersim çok pistir her an hersey olabilir modundayım
hele hamile bi kadına öyle yapılmaz ayy Allah tandamı korkmuyolar ya yazık günah damı
demiyolar bilmşyom ki senin derdin sana yeter zaten....
geçen ş yerinde bişey oldu bi sorun cıktı sadece ağlayabıldım tek kelıme diyemıyorum
desem ağzımdan çıkıcak laflardan korkuyorum luyo bazen öyle ama söylketme sen
onu cevapverme kendı kendıen konussun dursun
saaadet yok burcunun görümcesinden bahsedıyoruz ya benim görümcem iyidir sağolsun
:)
saol canım benim buraya yazdım biraz rahatladım.eşimin hepsinden haberi var.yarın birgün patladığım zaman bu kadına ne oldu demesin diye söyledim herşeyi.
destekleriniz için saolun.biraz olsun rahatladım.pınarcım bundan sonra bende çatır çatır konuşacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?