made canı hadi gözün aydı rahatlamışsındır...ne dedi doktor civanın 3lü tarama yapacakmıymış ?
artessiaa şeker şimdi şu bilgiler yaz bana hemen listeye gireyim...
sat :
kilo:
tahmini doğum tarihi:
bide cinsiyet bellimi...
heh bunları yaz bana ekliyim hemen...
kızlar çilek hormon tutmayan tek meyveymiş,büyüklükleri serada yetişiyorya suni ışıkla falan ondan olurmuş,ben bunu duyduğumdan beri daha rahat tüketiyorum...
arkadaşlar bir sorum olacak hani birinin bir yerinde leke vardır sorduğumuzdada annem şunu yemiş kolunu kaşımış ondan dolayı leke çıktı derya acaba nekadar doğru bilginiz varmı böyle çok kişye rastladım o yüzden özellikle meyve yedikten sonra hemen ellerimi yıkıyorum ne kadar doğru olduğunu bilmeden
selamlar herkese bakın hiç aklımda yokken aklıma çilek getirdiniz yaaa napcam şimdi nerden bulayım:)
arkadaşlar bir sorum olacak hani birinin bir yerinde leke vardır sorduğumuzdada annem şunu yemiş kolunu kaşımış ondan dolayı leke çıktı derya acaba nekadar doğru bilginiz varmı böyle çok kişye rastladım o yüzden özellikle meyve yedikten sonra hemen ellerimi yıkıyorum ne kadar doğru olduğunu bilmeden
ayy kıyamam işte bu yicek konuşmaları böyle oluyor. geçen de bi arkadaş hamburger yicem dedi, nasıl canım istedi aklımdan atamadım ki çok severim ama 4 aydır tutuyordum kendimi, dayanamadım gece gece gittik eşimle mc e yedim ertesi gün bağırsaklarım bozulmuş kafamçokkarıştı
evet ya aynı şey benimde kafama takılıyor o yüzden göbeğime ağda yaptırmaya çekiniyorum, ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
Öyle pazardan manavdan alıp yediğiniz meyvelerin izi çıkmıyormuş kızlar...
bağdan bahçeden arkadaşın evinden izin almadan çalıp da yersen iz oluyormuş...
nasıl yani ağdayla lekenin ne alakası var anlamadım bişey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?