hiç kusura bakarmıyım canım
saol çok doğru yazmışsın
umarım hiç biriniz hamilelikte bu tür sorunlar yaşamazsınız.
ben çok üzüldüm kimsenin üzülmesini istemem
helede hamilelik dönemi zaten başlı başına hasas yapıyo insanı
Selam kızlar, bugün okulun ilk günüydü, çok yorulmadım ama bir haftadan sonra bayağı bi ilginç geldi.
biçok kişi cinsiyeti öğrenmiş, hayırlı olsun hepinize, bizimkisi şimdilik erkek gibi görünüyormuş, bakalım dedi Şu eminönündeki yerleri bana iyice bi tarif edermisiniz bilmiyorumkismile Öptüm hepinizi
arkadaşlar merhaba
ben de iştahsızlık hala sürüyor 4. ay bitecek haftaya öyle bi iştah artışı yok, ilk üç ay hiç bulantım falan olmadı ama hala kilo almadım. ama bariz göbeğim var. sizin iştah durumunuz nasıl??? 1 haftadır elevitte kullanıyorum ama hiç bi katkısı olmadı.
Selam Kızlar, doktorumuzdan geldik....
ışyerine dönmedim, eşim direkt eve bıraktı...
ıkili testimizin değerleri de gayet iyi çıktı....
Ama USG yapan doktorumun aksine cinsiyet tahmini yapmadı, daha çok erken dedi (
kızlar bugün hava kararmadı di mi 2 gün önce sat 6 da hava kararmış oluyordu, yaz geliyor :) dün polenezköydeydik, piknik yaptık eşimle, ağaçlar çiçek açmış, her taraf yemyeşil, insanlar yürüyüşte çok güzeldi ya, yaz hamişliğinin faydaları bol temiz hava yürüyüş...
ayy kesinlikle ben hele özellikle bir meyve bekliyorum rüyalarıma giriyor şimdi söyleyip kimsenin aklına düşürmeyim ama bi çıksa yaa ( o meyveler sebzeler, zeytinyağlılar falan nasıl güzel oluyor... bu aydan sonra yediklerimiz daha sağlıklı olacak, şimdiden manavlar baya düzeldi.