2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, bugün okulun ilk günüydü, çok yorulmadım ama bir haftadan sonra bayağı bi ilginç geldi.
biçok kişi cinsiyeti öğrenmiş, hayırlı olsun hepinize, bizimkisi şimdilik erkek gibi görünüyormuş, bakalım dedi Şu eminönündeki yerleri bana iyice bi tarif edermisiniz bilmiyorumkismile Öptüm hepinizi

kızlar ben şimdi çıkıyorum.herkese çok teşekkürederim.çok rahatladım.görüşmek üzere iyi akşamlar:)

arkadaşlar merhaba
ben de iştahsızlık hala sürüyor 4. ay bitecek haftaya öyle bi iştah artışı yok, ilk üç ay hiç bulantım falan olmadı ama hala kilo almadım. ama bariz göbeğim var. sizin iştah durumunuz nasıl??? 1 haftadır elevitte kullanıyorum ama hiç bi katkısı olmadı.

Selam Kızlar, doktorumuzdan geldik....
ışyerine dönmedim, eşim direkt eve bıraktı...
ıkili testimizin değerleri de gayet iyi çıktı....
Ama USG yapan doktorumun aksine cinsiyet tahmini yapmadı, daha çok erken dedi (

made canı hadi gözün aydı rahatlamışsındır...ne dedi doktor civanın 3lü tarama yapacakmıymış ?

artessiaa şeker şimdi şu bilgiler yaz bana hemen listeye gireyim...

sat :
kilo:
tahmini doğum tarihi:
bide cinsiyet bellimi...

heh bunları yaz bana ekliyim hemen...

kızlar bugün hava kararmadı di mi 2 gün önce sat 6 da hava kararmış oluyordu, yaz geliyor :) dün polenezköydeydik, piknik yaptık eşimle, ağaçlar çiçek açmış, her taraf yemyeşil, insanlar yürüyüşte çok güzeldi ya, yaz hamişliğinin faydaları bol temiz hava yürüyüş...

evet yazın hormonsuz sebzeler meyveler :)) en çok bunları bekliyorum ben :))

canlar hepinizi öpüorum ve iyi akşamlar diliorumm:)) yarın görüşmek üzere kendinize dikkat edin,,,,,

ayy kesinlikle ben hele özellikle bir meyve bekliyorum rüyalarıma giriyor şimdi söyleyip kimsenin aklına düşürmeyim ama bi çıksa yaa ( o meyveler sebzeler, zeytinyağlılar falan nasıl güzel oluyor... bu aydan sonra yediklerimiz daha sağlıklı olacak, şimdiden manavlar baya düzeldi.

tahmin edebiliyorum :))) söylemene gerek yok
hepsi ayrı güzel ama :)))

merdhaba kızlar bugün anca girebildim eşimle biraz gezdik bebek arabalarına baktık çok güzellerdi ama biraz araştıracam sonra alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…