2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
atk 3lü testini hangi hastanede yaptırdın?bide ankara da kaç günde çıkıyor sonuçlar?

başkent hastanesinde yaptırdım canım,sonuçları da 1 hafta sonra aldım , gerçi arasam 1-2 gün önce de öğrenebilirdim sanırım

kızlar döktürmüşsünüz meyvaları benim canım çakmiyor ama biraz daha sayarsanız bende aş ericem bende anormalik var zaten aş ermiyorum meyve hiç yiyemiyorum

ben migrosta gördüm eriği, kilosu 60 tl idi,nektarin de çıkmış, o da 13 tl. paraya kıyıpta alamadım eriği, bi de pazara bakiiim baari

kizlar ben burda bulsam erik fiyatini falan dinlemicem acayip istiyorum ama ingilterede hava sartlari ile alakali erik bilmiyorlar bile yani yaz kis yok bu meyve
turkiyede sitede dondurulmus buldum ama yurtdisina gondermiyorlar yani bulmam imkansiz uf ya

kızlar ben geldim akşam akşam kim var bakayım dedim.benim kocikim şehirdışında anca gelcek bende buralarda sürtüyom iştekaydirigubbakcemile3...nasılsınızolumunekankayizsmile

kızlar kaç gündür kumpir canm çekiyordu 3-4 gündür hayalibi kuruyordum...eve gelirken aldım birgüzel evde saldırdım kabuklarına kadar yedim valla 2 saatir bi mide bulantısı kuscam nerdeyse..benim canım bişeyi çok istedimi yiyorum sonra mdem bulanıyor yaaa...acaba hızlımı yiyorum.çok fenayım...öğğğğğ

aynıyız galibadenizcim...nasıl yedim ayy yediğim aklıma geldikçe dahada öğürrtü geliyor..kaydirigubbakcemile3

kızlar 2'li testi yaptırmışsanız 3'lüyü hiç kafanıza takmanıza gerek yok..

Çünkü 2 li de down sendromu ve trizomi 18 'e bakılıyor, 3 lü testte fazladan NTD'ye bakılıyor..
Ama NTD zaten ultrasonla da taranabiliyormuş..
2 li test daha hassasmış zaten...
O yüzden 2'liyi yaptırıp bir de ayrıntılı ultrasona girmek yeterli..
Ayrıntılı ultrasonda NTD nerdeyse tam olarak tespit edilebiliyormuş..3 lüde NTD riskli çıksa bile kesin tanı ultrasonla konuluyormuş..O yüzden ne gerek var..
bana doktor 2'li test yapmamıştı, bu yüzden 3'lü test yaptı..2'li daha hassas..Bir daha hamile kalsam sadece 2'liyi yaptırırdım..

Ayyy kızlaaar epeydir giremedim, eşim şehir dışındaydı. Bi arkadaşta kaldım haftasonu. 3lü testimiz iyi çıktı çok şükür. Lilacım duyurulur. Herkes iyidir inşallah. Biz iyiyiz çok şükür...

eminmisin peny cim bunlardan..doktor bana yapalım muhakkak demişti..bu testlerin hiçbiisi garanti değil birinde çıkmazsa birisnde yakalamış oluruz bi risk çıkarsa daha ayrıntılı şeylerde bakarız falan demiştide....

Evet mopsycim, ama umarım çok da benzemeyiz, çünkü ben kumpiri yedikten 2 saat sonra kendimi banyodaki klozetle bütünleşmiş bir halde bulmuştum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…