Günaydın güzel anneler...
Ooo bakıyorum da herkes işten ayrıma planları yapıyor.. Yapmayın yaa... sabredin 1 ay bir aydır...
Düşünsenize 2 ay sabretseniz bebek odasını arırsınız 1 ay daha sabretseniz doğum parası çıkar.. Ee zaten oldukmu 7 aylık... 1 ay daha sabredin bebek arabası, sonra da ver elini doğum izni.....
Kendi isteğinizle ayrılırsanız ne tazminat ne bişey neden yakıyorsunuz kadar emeğinizi, hiç değilse doğum parasını alın kızlar...
günaydın denizcim,,para alsam sabredicem de aylardır maaş almıorum canım o yüzden ayrılıcam zaten((
Günaydın kızlar meti inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz,lapa aynı sorun bende de var ama ben şu doğum iznimi kullanmadan pes etmeyecem,o kadar çalıştım yattığımda da para almak hakkım diye düşünüyorum
günaydın şekerler...aynen ben de ayrılmayı düşünüorum ama ben doğum iznine kadar sabredemicem ve nisan sonunda ayrılıcam dayanmıorum artık(((
Günaydın güzel anneler...
Ooo bakıyorum da herkes işten ayrıma planları yapıyor.. Yapmayın yaa... sabredin 1 ay bir aydır...
Düşünsenize 2 ay sabretseniz bebek odasını arırsınız 1 ay daha sabretseniz doğum parası çıkar.. Ee zaten oldukmu 7 aylık... 1 ay daha sabredin bebek arabası, sonra da ver elini doğum izni.....
Kendi isteğinizle ayrılırsanız ne tazminat ne bişey neden yakıyorsunuz kadar emeğinizi, hiç değilse doğum parasını alın kızlar...
günaydın denizcim,,para alsam sabredicem de aylardır maaş almıorum canım o yüzden ayrılıcam zaten((
Arkadaşlar hepiniz çalışırken zorlanıyorsunuzdur eminim ama doğum izni ve doğum parası hepimizin en doğal hakkı.Nasıl bir zorlukla karşı karşıyasınız bilemiyorum ama bir kaç ay daha sabretseniz olmaz mı:??Zaten Temmuz sonu yada Ağustos'ta hepimiz doğum iznine ayrılacağız .Bu hakkımızı neden kullanmayalım ki...Siz kendiniz ayrılmadığınız sürece işveren hamile bir bayanı durduk yere işten çıkaramaz zaten.Ben de özel sektörde çalışıyorum.Özel sektörde çalışanlar bilirler ne kadar zor olduğunu.Ama katlanıyorum.Arkadaşlar sizde sabredin biraz.Hepinize sağlıklı günler....
kızlar bügün doktora gittim olum olucak:sm_cool:
Günaydın kızlar :)
Bende işten çıkmak istiyorum hemdeçok ama çıkamam yeni ev aldık ve taksitlerımız var
yani doğumdan sonrada çalışmaya sabretmem gerekıyor eşim başka bir işe gecene
kadar bütün umudum eşimin daha iyi bi işe geçmesinde yani o zamana kadar sabredicem
bebeğimede annem bakıcak....keşke ben yanında olabilsem ama çok zor
ya of dua edin lütfen ben hep dua ediyorum....
herkeste iş sorunu var bakıyorum bugün kafanızı fazla takmayın inşallah hayırlı olur allah ev alana evlenene yardımcı olurmuş allah yardımcınız olsun opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.biz doktorumuzdan geldik.herşeyy yolunda..anormal bişi yok çok şükür...3lü testin kan sonucu cuma günü çıkacakmış...
onun dışında cinsiyetimiz yine kıza benziyormuş ama kesin değil sinir oldum...yama yüzde 90 kızzemuszemus
günaydın kızlar.biz doktorumuzdan geldik.herşeyy yolunda..anormal bişi yok çok şükür...3lü testin kan sonucu cuma günü çıkacakmış...
onun dışında cinsiyetimiz yine kıza benziyormuş ama kesin değil sinir oldum...yama yüzde 90 kızzemuszemus
ben 15 gün sonraya ayın 16sına randevu aldım...valla çatlamak üzereyim.ama kız büyük ihtimal ama gönül rahatlığıyla alışverişte yapılmaz yani beklicez artık...Hayırlısı olsun mopsycimm:) Allah sağlık hoşluk versin napalım beklicez 1 ay daha...
mopsy 3'lü testte ultrasonda ölçüm fln yapılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?