2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın denizcim,,para alsam sabredicem de aylardır maaş almıorum canım o yüzden ayrılıcam zaten((

Arkadaşlar hepiniz çalışırken zorlanıyorsunuzdur eminim ama doğum izni ve doğum parası hepimizin en doğal hakkı.Nasıl bir zorlukla karşı karşıyasınız bilemiyorum ama bir kaç ay daha sabretseniz olmaz mı:??Zaten Temmuz sonu yada Ağustos'ta hepimiz doğum iznine ayrılacağız .Bu hakkımızı neden kullanmayalım ki...Siz kendiniz ayrılmadığınız sürece işveren hamile bir bayanı durduk yere işten çıkaramaz zaten.Ben de özel sektörde çalışıyorum.Özel sektörde çalışanlar bilirler ne kadar zor olduğunu.Ama katlanıyorum.Arkadaşlar sizde sabredin biraz.Hepinize sağlıklı günler....

günaydın denizcim,,para alsam sabredicem de aylardır maaş almıorum canım o yüzden ayrılıcam zaten((

Senin için üzüldüm Pınarcığım.Paranı alamıyorsan boşu boşuna çalışmanın bir anlamı yok zaten.Ama alma ihtimalin bile varsa sabret derim.

günaydın şekerler...aynen ben de ayrılmayı düşünüorum ama ben doğum iznine kadar sabredemicem ve nisan sonunda ayrılıcam dayanmıorum artık(((

canlarım hepimiz meğer bu dertten muzdaripmişiz (
pınarcımm benim senin tabi apayrı kuzum benim kişisel sıkıntılarım var canım
parayla ilgili kısmına gelince ben zaten doğumdan sora ayrılmayı düşünüodum bu kadar sabrettim doğum parasını alıp çıkışımı da alacaktım
fakat herikisinide alma gibi bi lüksüm yokmuş bende oyüsden daha fazla problem yaşayıp hem kendimi hemde bebeğimi üzmek istemiyorum anlaşmalı çıkmaya karar verdim
çıkarmışlar gibi gösteip tazminat vereceklermiş bakalım inş öle olur
tabi 8 ayda işsizlik alıcam bu durumda hayırlısı hakkımızda kızlar
allah herkesin güzel gönlüne göre versin inş...
boshayallersmile

canlar geçmiş maaşlarımı kurtarır kurtarmaz ayrılıcam sonrada anlaşıp işsizlik maaşmı alırım en azından,,zaten doğum parası alsam da asgari ücretten ödendiğinden düşük alıcam değmez yani saolun hepiniz :)

Kızlar merhaba,
biliyorum bır coğunuız biliyor bu koşulları ama ben yinede hatırlatmak istiyorum...
doğumdan önce ve sonra olmak üzere toplam4 ay ücretli izin hakkımız var...
sonrasında kadın işçi talep ederse 6 aya kadar ücretsiz izin hakkı var ..işveren bu hakkı kadına vermek zorunda yok ben izin vermeğeceğim derse ..size kıdem tazmınatı vererek iş akdizi sonlandırabilir.

çalışan bayanlar bence imkanınız varsa doğum izninizede alın öyle anlaşmalı şekılde işten ayrılın..hem doğum parasını hemde sonrasında işsizlik maaşını alırsınız...

Günaydın kızlar :)

Bende işten çıkmak istiyorum hemdeçok ama çıkamam yeni ev aldık ve taksitlerımız var
yani doğumdan sonrada çalışmaya sabretmem gerekıyor eşim başka bir işe gecene
kadar bütün umudum eşimin daha iyi bi işe geçmesinde yani o zamana kadar sabredicem
bebeğimede annem bakıcak....keşke ben yanında olabilsem ama çok zor
ya of dua edin lütfen ben hep dua ediyorum....

günaydın arkadaşlar hepinizin günü sağlıkla geçsin bebişlerinizi güzel beslesyin cokacimcoooka.s.

herkeste iş sorunu var bakıyorum bugün kafanızı fazla takmayın inşallah hayırlı olur allah ev alana evlenene yardımcı olurmuş allah yardımcınız olsun opuyorumnanaktan

herkeste iş sorunu var bakıyorum bugün kafanızı fazla takmayın inşallah hayırlı olur allah ev alana evlenene yardımcı olurmuş allah yardımcınız olsun opuyorumnanaktan

çalışmak güzel ama bebiş olunca insan bebişiyle olmak istiyo iş sıkmaya başlıyo
onun için....

ev aldığımız ay hamile oldugumu öğrendim eve tasınırken 4 haftalık hamiştim yani
bebiş kısmetiyle geldi hayırlısı böyleymiş diyorum tabii ama ne biliym insan
daha rahat olmak istiyo evinde olmak istiyo....olmayıncada kafaya takıyosun bööle :)

günaydın kızlar.biz doktorumuzdan geldik.herşeyy yolunda..anormal bişi yok çok şükür...3lü testin kan sonucu cuma günü çıkacakmış...
onun dışında cinsiyetimiz yine kıza benziyormuş ama kesin değil sinir oldum...yama yüzde 90 kızzemuszemus

Hayırlısı olsun mopsycimm:) Allah sağlık hoşluk versin napalım beklicez 1 ay daha...

mopsy 3'lü testte ultrasonda ölçüm fln yapılıyor mu ?

günaydın kızlar. mopsy canım gözün aydın. hayırlarla gelsin prensesin.

yaaa meğer herkes işten ayrılmak istiyormuş. haklısınız hamileyken çalışmak çok zor. bana da çok zor geliyor. ama ben işi bırakmayı falan düşünmüyorum. zaten ayrılamam da. özel sektörde çalışmıyorum ben. işim Allaha şükür çok iyi. tüm geçimi eşime yükleyemem. zaten sadece onun maaşıyla hayatta geçinemeyiz. o yüzden çalışmaya devam...

Hayırlısı olsun mopsycimm:) Allah sağlık hoşluk versin napalım beklicez 1 ay daha...
ben 15 gün sonraya ayın 16sına randevu aldım...valla çatlamak üzereyim.ama kız büyük ihtimal ama gönül rahatlığıyla alışverişte yapılmaz yani beklicez artık...
mopsy 3'lü testte ultrasonda ölçüm fln yapılıyor mu ?

canım ultrasonda doktor bişeylerine bakıyor...mesela el küçük parmağınamı orta parmağınamı ne baktı...anormalliklerde o parmak tam oluşmuyormuş.bizimkisi oluşmuş çok şükür.bişeylere baktı ama ayrıntılı ultrason değildi bu doktorun baktığı genel izlenimler bence...çünkü ayrıntılıya girceğiz daha falan dedi..ona başkası bakıyormuş..ben devamlı bakıyorum zaten başka birgözünde görmesi çok iyi oluyor demişti.

bu arada ben hastaneye gittim. ama acil bir hasta geldi. doktor izin verirsen onunla ilgileneyim dedi. numaramı aldı. işim bitince hemen seni arayacağım dedi. ben de odama geldim aramasını bekliyorum doktorumuzun. o kadar da çikolata yemiştim doktora giderken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…