2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet mopsycim, ama umarım çok da benzemeyiz, çünkü ben kumpiri yedikten 2 saat sonra kendimi banyodaki klozetle bütünleşmiş bir halde bulmuştum....

şimdi uzanıcam zaten sonra yavaş yavaş sızarım..kaydirigubbakcemile3
midemde yanıyor...yemek yedikten sonra buda klasik oldu....üflesem ateş çıkcak içimden...midelere bişi olmaz inşallah:Saruboceq:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum hepinizi çok çok öpüyorum...
yarın sabah 9da doktoumuzdayız..dualarınız bekliyorum şekerler...sağolun.iyigecelerrrrrrrr

yakında 3 lü tamamen kalkacak yerini 2 liye bırakacakmış..2 li daha hassasmış..Ama tabii dediğin gibi hiçbirisi garanti değil; ama 2 li daha hassasmış..Keşke ben de 2 li yaptırsaydım..
ben güvenilir sitelerden hep aynı şeyi okuyorum..

yani bazı arkadaşlar doktor 2 liyi yaptık 3 lüye gerek yok deyince emin olamıyorlar, bence içleri rahat olsun..ama 2 li de risk çıktıysa 3 lüyü de yaptırsın rahat etsin..Bu benim fikrim tabi..akannehir

kızlar o malum meyveyi hamileliğimin başından beri canım çekiyordu, zaten normalde hastasıyımdır, günde en az 1 kilo yerdim, dişim ekşir karnım ağrır ama yerim..hele bir çıksın da benden çekeceği var zavallı meyveciğin..Eskiden bahçemizde ağacı vardı kocaman, bütün ağacı tuzlaya tuzlaya yerdik ailecek o yüzden hastasıyım bütün akrabalarım beni aradıklarında sorarlar keşke olsa da yollasak derler..Ama ben sabırlıyım, öyle kilosunu 10 liraya bile almam..ucuzlasın bakalım..

migrosa gelmiş dedi arkadaşım kg 40 tl miş
bende sabah olsudna gidip alayım ya(

ya böyle şeyler duydukça nasıl rahatlıyorum anlatamam penycim...
doktorumda aynen şöyle dedi.
2li tarama çok güzel çıktı ense kalınlığım falan normal 3lü ye gerek yok.
sanırım benim için sırada ayrıntılı ultrason var.
ama uzun zamandır içim içimi yiyiyor

herkes 3lü yaptırıyo neden benim yapılmıyo diye.
gerekirse dışarıdan başka bir hastaneye gidip yaptıracaktım.
ayrıntılı ultrasonu bekliyim bari.

hepinize iyi geceler kızlar. yarın doktordan geldikten sonra size gelişmeleri yazarım. Dua edin bize kızlar. Hepinize Allah rahatlık versin...

slm kzlar benide listenize alrsanız sevinirim. sat 14 aralk, yaş 25, kilo62, tahmini doğum tarihi 20 eylül, ikili tarama testi yapıldı.opuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler... nasılsınız. bende heyecan dorukta. oğlumu görmeye gidicez birazdan. bakalım minniğim nasılmış, neler yapıyormuş içeride kuşum benim..

doktordan dönünce sizinle gelişmeleri paylaşırım canlarım. hadi şimdilik çıkıyorum. hepinize toptan GÜNAYDIN...

günaydın herkeseee
bu günlerde benimde bebeğiminde canı sıkkın işte bazı problemlerim var ve sanırım ayrılıcam doğumu bekleyemicem(
o yüsden pek sık giremiorus ama cuma dr kontrolümüz var inş.cinsiyetinide öğreniriz meleğimin

Günaydın kızlar meti inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz,lapa aynı sorun bende de var ama ben şu doğum iznimi kullanmadan pes etmeyecem,o kadar çalıştım yattığımda da para almak hakkım diye düşünüyorum

günaydın şekerler...aynen ben de ayrılmayı düşünüorum ama ben doğum iznine kadar sabredemicem ve nisan sonunda ayrılıcam dayanmıorum artık(((

günaydııın canlarım ve kuzucukları nasılsınızopuyorumnanaktan biz iiyiz ama karnımız aç henüz kahvaltı yapmadıkcokacimcoook

Günaydın güzel anneler...
Ooo bakıyorum da herkes işten ayrıma planları yapıyor.. Yapmayın yaa... sabredin 1 ay bir aydır...
Düşünsenize 2 ay sabretseniz bebek odasını arırsınız 1 ay daha sabretseniz doğum parası çıkar.. Ee zaten oldukmu 7 aylık... 1 ay daha sabredin bebek arabası, sonra da ver elini doğum izni.....
Kendi isteğinizle ayrılırsanız ne tazminat ne bişey neden yakıyorsunuz kadar emeğinizi, hiç değilse doğum parasını alın kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…