Evet mopsycim, ama umarım çok da benzemeyiz, çünkü ben kumpiri yedikten 2 saat sonra kendimi banyodaki klozetle bütünleşmiş bir halde bulmuştum....
eminmisin peny cim bunlardan..doktor bana yapalım muhakkak demişti..bu testlerin hiçbiisi garanti değil birinde çıkmazsa birisnde yakalamış oluruz bi risk çıkarsa daha ayrıntılı şeylerde bakarız falan demiştide....
yakında 3 lü tamamen kalkacak yerini 2 liye bırakacakmış..2 li daha hassasmış..Ama tabii dediğin gibi hiçbirisi garanti değil; ama 2 li daha hassasmış..Keşke ben de 2 li yaptırsaydım..
ben güvenilir sitelerden hep aynı şeyi okuyorum..
yani bazı arkadaşlar doktor 2 liyi yaptık 3 lüye gerek yok deyince emin olamıyorlar, bence içleri rahat olsun..ama 2 li de risk çıktıysa 3 lüyü de yaptırsın rahat etsin..Bu benim fikrim tabi..akannehir
günaydın herkeseee
bu günlerde benimde bebeğiminde canı sıkkın işte bazı problemlerim var ve sanırım ayrılıcam doğumu bekleyemicem(
o yüsden pek sık giremiorus ama cuma dr kontrolümüz var inş.cinsiyetinide öğreniriz meleğimin
Günaydın kızlar meti inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz,lapa aynı sorun bende de var ama ben şu doğum iznimi kullanmadan pes etmeyecem,o kadar çalıştım yattığımda da para almak hakkım diye düşünüyorum
günaydın şekerler...aynen ben de ayrılmayı düşünüorum ama ben doğum iznine kadar sabredemicem ve nisan sonunda ayrılıcam dayanmıorum artık(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?