2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.Ben iki gün öncesine kadar deli gibi uyuyup yemek yerken bir anda ne uyku kaldı ne de iştah.sizde de böyle oluyormu yoksa bebeğimde prıblemmi var çok endişeleniyorum

hımm anladım canım sağol bu hafta gitsem ölçümüm yapılır heralde dimi :)

Bu arada bebeğinin iyi olmasınada sevindim :) Sağlıkla dünyaya gelir inşallah :)

bende çalışmaya Allah izin verdiği sürece devam edicem. zaten ilk 3 ayı atlattık, şimdi daha iyi hissediyorum. ikinci trimester zaten daha rahattır diyorlar. 4,5,6 rahat çalışırım diye düşünüyorum, umuyorum. sonrasında da dayanabildiğim yere kadar devam ederim. 14 eylül beklenen doğum tarihi ben de ağustos 14'e kadar çalışırım herhalde :) tabi sağlığım da izin verirse.

bu arada bir arkadaş 1 ay çalışınca bebek için şunu alırız, 1 ay daha olursa bunu alırız diye yazmış çok hoşuma gitti. haklı da.

günaydın kızlar.Ben iki gün öncesine kadar deli gibi uyuyup yemek yerken bir anda ne uyku kaldı ne de iştah.sizde de böyle oluyormu yoksa bebeğimde prıblemmi var çok endişeleniyorum

canım bazen oluyo endişelenme,,bigün çok yemek yiyorum bigün de hiç yiyesim olmuo ,,

sağol teşekkürler ayşecim..
sen ne ölçümündden bassediyorsun peki ayrıntılı ultrasonmu....20. haftaya kadar alıyorlarmışş...sağlık bakanlığımı ne 20.haftaya kadar bebeğin tanısını koyun diyormuş bu doktorlara....oyüzden 20.haftaya kadar herşeyleri inceleniyormuş.....

bide bana kan hapı yazdı kızlar<.<<<kilo alımıma dikkat etmezsem 1 ay sonra şekeri tuzu kesebilirim dedi...çünkü bebeğin gelişimini engelliyormuşş bide ağustos eylül doğum tarihi olanlar en zor hamileler dedi doktor...vücut ödem yapıyor şeker yapıyor sıcaklarda vücut herşeye elverişli dedi.....
ekmeği kes pilav makarna yeme başka herşeyi yiyebilirsin.mesela 3 köfte yerine 6 köfte ye ama hamurişi ekmek türü şeyler yeme bebeğe fayda sağlamaz dedi...valsiyum protein sebze meyve ağırlıklı beslen dedi...meyvede yemiyorum nezamandır unuttum valla...biraz dikkat edeceğim artık..sonra şekersiz tuzsuz çok zor olabilir

canım senin yine %90 mış benim ki % 80 dedi :)))) hadi gözün aydıınnnn bende hafta içi gidicem 3lütest için hadi bakalım hayırlısı erkeğe dönmez herhaldee guclubacismile

EVET YAA bütün bir yaz hamile hamile ..şişeceğiz... valla
bana da doktor tuzu kes..turşu falan yeme dedı...
aahh o öyle dedıkçe ben tuza dalıyorum valla.. :))

bizimkiler doğacak nerdeyse ozaman belli olcak off sinir oldum...

kızlar dün bebegimi rüyamda gördüm. cok tuhaf bir rüyaydı. 2 yaslarında altında bezi var. sacları benim cocuklugumdaki gibi koyu sarı ve kıvırcık. beyaz tenli gözleri cok değişikti sarı ve yesil karısımı biraz ürpertici. hem korkuyorum hem seviyorum. tam kucagıma alıyorum işiyor ama ne işime bezi bile düşüyor. ne demek simdi buuuuu. rüyadan cok etkilendim

ışyerinde sorunu olmayan benim bitek heralde.. Allah'a şükr...
Ben hamile kaldığımda daha 8 aydır orada çalışşıyordum, o yüzden çok korkmuştum söylemeye... ya tepki verirlerse çık falan derlerse diye ama benden çok sevindiler valla.. Bebek geliyor şirkete bereket geliyor diye....
bazan genel müdür geliyo, toplantı yapalım öğleden sonra diyor... Tolantı başlayıp uzayınca hadi hadi toplantı odasını meşgul etmeyelim malım deniz barışın kızıyla özel toplantısı başlayacak 1 saat sonra diyor.. (toplantı odasında kestirme yapıyorum da yarım saat kadar saat 4 gibi....)

oh ne güzel yaa Allah daim etsin inşallah ne diyim :)

Tünaydın kızlar,

Test sonucu ve cinsiyeti belli olan arkadaşların gözleri aydın olsun. Allahım sağlıkla bebişleri kucaklarına almayı nasip etsin.

eee işyeri dediğin böyle olmalı varlıkta yoklukta birlik olmak insana değer vermek. Ama nerdeeeee böyle işyerleri artık parmakla gösterilecek kadar az((

kızlar isim bakmaya başlayan varmı?? ben bi türlü beğenemiyorum hiç biri ilgimi çekmiyo yaa (

Berra isminin yanına uygun ne olabilir?=

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…