ben 15 gün sonraya ayın 16sına randevu aldım...valla çatlamak üzereyim.ama kız büyük ihtimal ama gönül rahatlığıyla alışverişte yapılmaz yani beklicez artık...
canım ultrasonda doktor bişeylerine bakıyor...mesela el küçük parmağınamı orta parmağınamı ne baktı...anormalliklerde o parmak tam oluşmuyormuş.bizimkisi oluşmuş çok şükür.bişeylere baktı ama ayrıntılı ultrason değildi bu doktorun baktığı genel izlenimler bence...çünkü ayrıntılıya girceğiz daha falan dedi..ona başkası bakıyormuş..ben devamlı bakıyorum zaten başka birgözünde görmesi çok iyi oluyor demişti.
günaydın kızlar. mopsy canım gözün aydın. hayırlarla gelsin prensesin.
yaaa meğer herkes işten ayrılmak istiyormuş. haklısınız hamileyken çalışmak çok zor. bana da çok zor geliyor. ama ben işi bırakmayı falan düşünmüyorum. zaten ayrılamam da. özel sektörde çalışmıyorum ben. işim Allaha şükür çok iyi. tüm geçimi eşime yükleyemem. zaten sadece onun maaşıyla hayatta geçinemeyiz. o yüzden çalışmaya devam...
günaydın kızlar.Ben iki gün öncesine kadar deli gibi uyuyup yemek yerken bir anda ne uyku kaldı ne de iştah.sizde de böyle oluyormu yoksa bebeğimde prıblemmi var çok endişeleniyorum
canım bazen oluyo endişelenme,,bigün çok yemek yiyorum bigün de hiç yiyesim olmuo ,,
kızmı acaba seninki hani meyve canın isterse kız olur dediler bana ne kadar doğru bilmiyorumhihoyyyt
günaydın kızlar.biz doktorumuzdan geldik.herşeyy yolunda..anormal bişi yok çok şükür...3lü testin kan sonucu cuma günü çıkacakmış...
onun dışında cinsiyetimiz yine kıza benziyormuş ama kesin değil sinir oldum...yama yüzde 90 kızzemuszemus
İşyerinde sorunu olmayan benim bitek heralde.. Allah'a şükr...
Ben hamile kaldığımda daha 8 aydır orada çalışşıyordum, o yüzden çok korkmuştum söylemeye... ya tepki verirlerse çık falan derlerse diye ama benden çok sevindiler valla.. Bebek geliyor şirkete bereket geliyor diye....
bazan genel müdür geliyo, toplantı yapalım öğleden sonra diyor... Tolantı başlayıp uzayınca hadi hadi toplantı odasını meşgul etmeyelim malım deniz barışın kızıyla özel toplantısı başlayacak 1 saat sonra diyor.. (toplantı odasında kestirme yapıyorum da yarım saat kadar saat 4 gibi....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?