kızlar süt içemiyorsanız susam yiyin marul yiyin
özellikle susamda çok fazla calsiyum var bi iki kaşık çiğneyin hergün
Vayy bozocum canım nasılsın Gece içtiğim tüm ilaçlar 5 dak.sonra çıkıyor aman çıksında sağlıklı büyüsünler ..
canım sen bayağı erken başlamışsın elevit i kullanmaya bana doktor 12. haftadan sonra verdi daha öncesinde de folic acid kullandım.
ceylancığım bende akşam yemekten sonra alıyorum bana rahatsızlık verdmedi.
pınarcığım henüz kalciyum vermedi bana dr bakalım yarın gidince soracağım.
Müthiş kıyafetler Allah giymeyi nasip ettirsin hepimize ..http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...iyafetleribakmadan-almayinbayilacaksiniz.html
KIZLAR bu linki inceleyın cok guzel kıyafetler var...
canım ben akşam yemekten sonra içiyorum hiç rahatsız etmedi, o da olmadı gece yatmadan iç bence
canım sen bayağı erken başlamışsın elevit i kullanmaya bana doktor 12. haftadan sonra verdi daha öncesinde de folic acid kullandım.
ceylancığım bende akşam yemekten sonra alıyorum bana rahatsızlık verdmedi.
pınarcığım henüz kalciyum vermedi bana dr bakalım yarın gidince soracağım.
canım sana verdiği diş ilacının adını yazar mısın bana ,,bu gidişle kullanıcam sanırım dişlerim ağrıyor(
ne deemek kızlar ben hala bı kıyfet alamadım..düğmelrım açık dolaşıyorum :))
Bu arada yarın 3.lü test yaptıracağım..,
ancak 2.li testim normal cıktı... normal cıktığı halde 3.lü test isteyen doktor oldumu?
Bu araada ben 2.liyi devlette yaptırdım..belkı özeldekı doktor bunu dıkkate almadı...bilemıyorum...sonrasında bişide cıkarsa cok üzülürüm iyi bi yerde yaptırmadım dıye...
bılemıyorum.
ne deemek kızlar ben hala bı kıyfet alamadım..düğmelrım açık dolaşıyorum :))
Bu arada yarın 3.lü test yaptıracağım..,
ancak 2.li testim normal cıktı... normal cıktığı halde 3.lü test isteyen doktor oldumu?
Bu araada ben 2.liyi devlette yaptırdım..belkı özeldekı doktor bunu dıkkate almadı...bilemıyorum...sonrasında bişide cıkarsa cok üzülürüm iyi bi yerde yaptırmadım dıye...
bılemıyorum.
Pınarcım meltem hanım sana zymaflor vermedimi diş için???
Kalsiyum bensordum, günde bi bardak süt bi kase yoğurt ve peynir yiyosan şimdilik gerek yok 18. haftadan sonra başlarız dedi..
Heroinecim, 2li 3lü 4lü ve amniyosentez hepsi de risk faktörlerini ölçen testle, nasılsa bir iiyi çıktı diye diğerlerini yapmama gibi bir durum yok çünkü birinde çıkmayan risk faktörü diğerinde çıkabiliyor...
Hepsini yaptırmakta fayda var..
ama ben hem 3lü hem 4lü düşünmüyorum, zaten 4lüde 3lüde bakılan 3 veri artı 1 veriye daha bakılıyormuş.. direkt 4 lü yaptırılabilir bellki, doktorumla konuşucam bunu...
suraycım birde öyle deniyim kızlar aranızda kansulandırıcı iğne vurulan varmı hergün innohep clexna vs..
canım sana verdiği diş ilacının adını yazar mısın bana ,,bu gidişle kullanıcam sanırım dişlerim ağrıyor(
detaylı ultrasona ne zaman giricez acaba bir dahaki ay gidişimizdemi?
canım ilaç yanımda deği evde akşam unutmazsam bakıp yazarım olmadı en kötü ihtimal p.tesi yazarım olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?