2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar süt içemiyorsanız susam yiyin marul yiyin
özellikle susamda çok fazla calsiyum var bi iki kaşık çiğneyin hergün

geçenlerde okumuştum dereotundaki kalsiyum miktarı süttekinden daha fazlaymış. Yiyebilen yesin ama ben pek sevmiyorum maalesef. Süte devammm

Vayy bozocum canım nasılsın Gece içtiğim tüm ilaçlar 5 dak.sonra çıkıyor aman çıksında sağlıklı büyüsünler ..

iyi sayılırım canım rahmimde ki baskı ve bulantılar olmasa süper olucam ama eski halime göre çok iyiyim
bende de sabahları aç karnına çıkartma kaldı bi tek
sen eleviti gece yatarken iç

canım sana verdiği diş ilacının adını yazar mısın bana ,,bu gidişle kullanıcam sanırım dişlerim ağrıyor(

canım ben yaklaşık 1,5 yıl folik asit kullandım,yani hamile kalmaya çalımaya başladığımız andan itibaren.ilk kontrole gittiğimde 5 haftalıktı folik asiti kesip elevite başladı..zaten içinde folik asit var demişti o zaman.yani epeydir içiyorum böylelikle..

canım sana verdiği diş ilacının adını yazar mısın bana ,,bu gidişle kullanıcam sanırım dişlerim ağrıyor(

Hamilelerin kullandığı bir diş macunu varmış diş eti kanamaları ve diş ağrılarına iyi geliyormuş bu gittiğimde soruyum canım..

ne deemek kızlar ben hala bı kıyfet alamadım..düğmelrım açık dolaşıyorum :))

Bu arada yarın 3.lü test yaptıracağım..,
ancak 2.li testim normal cıktı... normal cıktığı halde 3.lü test isteyen doktor oldumu?
Bu araada ben 2.liyi devlette yaptırdım..belkı özeldekı doktor bunu dıkkate almadı...bilemıyorum...sonrasında bişide cıkarsa cok üzülürüm iyi bi yerde yaptırmadım dıye...
bılemıyorum.

canım benimde 2 li testim normal çıktı ama haftaya benimde 4 lü test yapılıcak...benim doktorum rutin olarak tüm testleri uyguluyor benim isteğimde bu yönde zaten..endişeyle beklemek istemem doğrusu..canım testi devlette yapsa sonuç aynıdır bence..yani kanı değerkendiriyorlar nitekim...

benim 2li testim normal çıktığı halde benden de istedi doktorum 3lü testi. Ama o istemesede ben ısrar ederdim yapılması için. Bugün de ayrıntılı ultrasona giricez

Zaten bende yaptırmak taraftarıyım...3.lü testi..
ama nebilim içime bişi düştü ..neden dıye?
merak ettım herkese uygulandımı
teşekkür ederim yazanlara sağolun

Pınarcım meltem hanım sana zymaflor vermedimi diş için???
Kalsiyum bensordum, günde bi bardak süt bi kase yoğurt ve peynir yiyosan şimdilik gerek yok 18. haftadan sonra başlarız dedi..

Heroinecim, 2li 3lü 4lü ve amniyosentez hepsi de risk faktörlerini ölçen testle, nasılsa bir iiyi çıktı diye diğerlerini yapmama gibi bir durum yok çünkü birinde çıkmayan risk faktörü diğerinde çıkabiliyor...
Hepsini yaptırmakta fayda var..

ama ben hem 3lü hem 4lü düşünmüyorum, zaten 4lüde 3lüde bakılan 3 veri artı 1 veriye daha bakılıyormuş.. direkt 4 lü yaptırılabilir bellki, doktorumla konuşucam bunu...

verdi canım da ben almadım b kategorisi diye ama şimdi kullanıcam sanırım:) ben pazartesi gittim kalsiyuma başladık artık canım,bu arada 3 lü testi benim tercihime bıraktı meltem hanım istersen direk detaylı ultrasona gir dedi, ben de öle yapıcam sanırım

suraycım birde öyle deniyim kızlar aranızda kansulandırıcı iğne vurulan varmı hergün innohep clexna vs..

canım iğne değil de kanı sulandırması için hergün bende bebe aspirini kullanıyorum

iğneye gerek göremedi dr.

kızlar doktordan geliyorum bebegim 260 gr olmus. 21 cm civarında görünüyor :) bugün baya poz verdi :)

canım ilaç yanımda deği evde akşam unutmazsam bakıp yazarım olmadı en kötü ihtimal p.tesi yazarım olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…