2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bugün elevite başladım midemi çok kötü yapıyor ama bebişim için katlanacağım ...Kullanma öneriniz varmı..

hoşgeldin ceylancım..bende kahvaltı sonrası alıyorum başta öyle yapıyor ama alışıyorsun sonra ben nerdeyse 3,5 aydır içiyorum alıştım..

Bende süt içemiyorum ilk 1 ay içtim sabah akşam şimdi çıkartıyorum

kızlar süt içemiyorsanız susam yiyin marul yiyin
özellikle susamda çok fazla calsiyum var bi iki kaşık çiğneyin hergün

hoşgeldin ceylancım..bende kahvaltı sonrası alıyorum başta öyle yapıyor ama alışıyorsun sonra ben nerdeyse 3,5 aydır içiyorum alıştım..

Hoşbulduk canım Ben folikasit kullanıyordum istifralarım çok fazla olduğu için bir türlü başlayamadı doktorum bugün ilk defa içtim o da çok fena yaptı İstifralarım başladığında öğürmekten kanamalarım oldu ve hastanede yattığım için korkuyorum yine eyvahedigeldismileAllaha emanetiz Hepimiz...

canım sen bayağı erken başlamışsın elevit i kullanmaya bana doktor 12. haftadan sonra verdi daha öncesinde de folic acid kullandım.

ceylancığım bende akşam yemekten sonra alıyorum bana rahatsızlık verdmedi.

pınarcığım henüz kalciyum vermedi bana dr bakalım yarın gidince soracağım.

Kızlar bugün elevite başladım midemi çok kötü yapıyor ama bebişim için katlanacağım ...Kullanma öneriniz varmı..

canım ben akşam yemekten sonra içiyorum hiç rahatsız etmedi, o da olmadı gece yatmadan iç bence

tamda zamanıydı bu link için teşekkürler h.sonu alışverişe çıkmayı düşünüyorum ama burdan biraz baktımda fiyatlar epey bir pahalı ne yapıcaz bakalım.

suraycım birde öyle deniyim kızlar aranızda kansulandırıcı iğne vurulan varmı hergün innohep clexna vs..

anladım canım büyük geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsın sıkıntılarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…