Kızlar bugün elevite başladım midemi çok kötü yapıyor ama bebişim için katlanacağım ...Kullanma öneriniz varmı..
ben doktorun verdiği kitapçık vardı orda okumuştum günlük kalsiyum ihtiyacı 1 bardak süt 1 kase yoğurt ve 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynirmiş tabi ben uygulayamıyorum
kızlar kalsiyum ilacına başlamadınız mı?
hoşgeldin ceylancım..bende kahvaltı sonrası alıyorum başta öyle yapıyor ama alışıyorsun sonra ben nerdeyse 3,5 aydır içiyorum alıştım..
kızlar süt içemiyorsanız susam yiyin marul yiyin
özellikle susamda çok fazla calsiyum var bi iki kaşık çiğneyin hergün
Kızlar bugün elevite başladım midemi çok kötü yapıyor ama bebişim için katlanacağım ...Kullanma öneriniz varmı..
kızlar kalsiyum ilacına başlamadınız mı?
canım ben onu gece yatarken içiyorum benimde miydemi çok fena yapıyordu
hoşgeldin ceylancım..bende kahvaltı sonrası alıyorum başta öyle yapıyor ama alışıyorsun sonra ben nerdeyse 3,5 aydır içiyorum alıştım..
canım sen bayağı erken başlamışsın elevit i kullanmaya bana doktor 12. haftadan sonra verdi daha öncesinde de folic acid kullandım.
ceylancığım bende akşam yemekten sonra alıyorum bana rahatsızlık verdmedi.
pınarcığım henüz kalciyum vermedi bana dr bakalım yarın gidince soracağım.
Hoşbulduk canım Ben folikasit kullanıyordum istifralarım çok fazla olduğu için bir türlü başlayamadı doktorum bugün ilk defa içtim o da çok fena yaptı İstifralarım başladığında öğürmekten kanamalarım oldu ve hastanede yattığım için korkuyorum yine eyvahedigeldismileAllaha emanetiz Hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?