2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anneısler nasılsnzzzzzz

bız hamd olsn ıyıyz ne guzel cınsıyetler bellı oluyo

bakalım bızımkı degısecek mı taaaaa kontrolum 21 nısan...

ya kızlar sut ve sut urunlerınden tıksınmıstım sadece gunde 2 yumurta yıyordum sımdı gunde 2 kase yogurt yemeye basladım

sut ıcemıyrm hala

sızce az mı kalsıyum?

ya kızlar sut ve sut urunlerınden tıksınmıstım sadece gunde 2 yumurta yıyordum sımdı gunde 2 kase yogurt yemeye basladım

sut ıcemıyrm hala

sızce az mı kalsıyum?

canım ben de süt içemiyorum sütlaç yiyorum hergün 1 kase

yumurtayı da 2 haftadır yemeye başladım

selam pembecim hoşgeldin...
ben sabahları mutlaka süt içiyorum,unutmassam akşamlarıda..öğlen bir kase yoğurt yiyorum.gün içinde bir yada iki bardakta ayran içiyorum..günde bir tanede yumurta..

sut ıcemıyrm hala

sızce az mı kalsıyum?

slm canim. 2 kase yogurt yeterlidir ya. gecen hafta bi arkadas yazmisti 2 bardak sut veya 1 kase yogurt gunluk yeterli miktar demisti galiba, yanlis hatirlamiyorsam... ben sabahlari az maz krem peynir ekmege surup yiyorum, aksamlari yarim kase yogurt ancak yiyebilyom. :sinifsinif:

meyveli sütlerden içmeye çalış diycem ama çok iyi anlıyorum seni
ben bir yudum süt içiyim çıkıyor anında

nesguik zararlı değil diye biliyorum bende.bazen bende koyuyorum değişik lezzet oluyor en azından..

ben doktorun verdiği kitapçık vardı orda okumuştum günlük kalsiyum ihtiyacı 1 bardak süt 1 kase yoğurt ve 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynirmiş tabi ben uygulayamıyorum

nesquik kalsiyum katkılı ve özellikle de çocuklar için.zararlı değildir heralde ama doktoruna sor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…