2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabii hayırlısı ama eşimede banada öyle geliyor
öğrenince sana kesin haber veririm, önümüzdeki hafta muhtemelen öğreniriz
ayyy heycan yaptım şimsi bak haha

cnm içinize doğan olur ben kızım olsun çok istiyordum ama oğlum olacağını hissetmiştim
nitekim oğlum oluyor

cnm içinize doğan olur ben kızım olsun çok istiyordum ama oğlum olacağını hissetmiştim
nitekim oğlum oluyor

evet genelde anne hisseder derler ama bakalım
bende nekadar pembişlere baksamda oğlum olacak gibi geliyor
hamile olduğumu bilen birkaç kişi de oğlun olacak diyor ama ???

seninki kesin mi erken tahminde bulunmuş dr sanırım
yada bizim dr. usg makinesi biraz antika sizinki daha ileri teknoloji ise daha erken görmesi normal tabii

arkadaşlar merhaba epeydır gırmıyordum sıteye.17 haftalık hamıleyım olası doğumum 14 eylül ama cınsıyetını gostermıyorr bızee bı turluuu

cnm bizim 11. haftada tahminde bulundu % 70 80 erkek dedi
10 gün sonra kesinleşti oğlum olcak geçen haftada pipisini gösterdi tamamen

arkadaşlar merhaba epeydır gırmıyordum sıteye.17 haftalık hamıleyım olası doğumum 14 eylül ama cınsıyetını gostermıyorr bızee bı turluuu

cnm erkek hemen gösteriyor kendini ama kız geç gösteriyor dr bi tahminde bulunmadımı hiç % kız yada % erkek diye??

cnm bizim 11. haftada tahminde bulundu % 70 80 erkek dedi
10 gün sonra kesinleşti oğlum olcak geçen haftada pipisini gösterdi tamamen

erkek adamın malı meydanda olurmuş haha sizinki şimdiden mu matıkta sanırım hihi
biz 12 haftalıkken gitmiştik sordum hani cinsiyeti belli mi diye
adam tam bişey diyecek düşük çenem yoksa daha erken mi dedim
adam sustu haha
tam 2 bacağıda arasıda çok güzel görünüyordu
azıcık çenemi tutsaydım belki bizde öğrenirdik
yada bi tahminde bulunurdu en azından ama işte kendi çenemden offf offf
bu hafta inşallah bizde öğreniriz artık çatlicaz meraktan

Geçmiş olsun canım Tansiyon düşük olması normal benimde aynı tuzlu ayran iç bana ilk dönemler serum verildi yatıyorsan devamlı oda düşürebilir ..

Hamilelikte tansiyon düştüğünde yapılacak en iyi şey tuzlu ayran içmek yerine uzanmak ve bacakları yükseltip birkaç dk. beklemekmiş..Böylece kalbe daha fazla kan gider ve tansiyon en kısa zamanda normale dönermiş..

bebişlerinin cinsiyetleri belli olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum..Öğrenemeyenler de inş. en kısa zamanda öğrenirler..
hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun..

ben geldim sabah kimsecikler yoktu ben çok erken uynıyorm akşamda geç yattım beyazı izladim bizim yaramaz sabah ayni saate beni uyandırıyo acıkıyo galiba yavrum midem fana kazınıyo bu arada benim bebeği baya bi oynuyo karnımda tekme atıyo nerde olduğnu anlayabiliyorm sağdan sla geçini kafasınn nerde oldğnu anlayabiliyorm bu hafta çok harekatlı maşallah1 saat hissemedğimde kıpırdamasını hemen merak ediyorm va oğlula kunuşuyom yavrum tepki veriyo çok mutluym çok güzel bi duygu arkadaşım sennde gözün aydın prensesmiz geliyomuş:teytey:

cnm bende inadına doktora o kadar baskı yaptımki
adam inatla ben tahminleri söylemiyorum dedi bende siz bu haftada görüp söylemiyormuşsunuz dedim güldü bakın o zaman tahminimi söylerim ama yanılırsam karışmam dedi ikili testi yaptırmıştık kontrolde kesinleşir dedi baktı 4 boyutluda baktı baya uğraştı erkek dedi
sonra kontrolde size cinsiyet söylemişmiydim dedi evt dedim ama erkek dedinzi demedim
erkek dedi direkt benim sıpam o mantıkla gidiyor olsa gerek ki yüzünü eliyle kapatıyor ama mal meydanda her seferinde pipisini gösteriyor yüzünü gizliyorkaydirigubbakcemile2

beyaz akıntı bende hep var çok normal miş ama kaşıntın enfesksiyon olabilir ılık su ile yıka birde bayaz sabun kullan geçerrr

o bölgeye sabun sürülmesi zararlı değil mi..zaten kendi kendini temizlermiş o bölge su yetermiş..

bende de sarı-yeşil-beyaz her telden akıntı var; ama kaşıntı yok o yüzden kafama takmıyorum..

kızlar düşük tehlikesi olupta iğne yaptıran oldumu?nasıl bi iğneymiş yaa, 10 gün oldu hala kalçam ağrıyo

o bölgeye sabun sürülmesi zararlı değil mi..zaten kendi kendini temizlermiş o bölge su yetermiş..

bende de sarı-yeşil-beyaz her telden akıntı var; ama kaşıntı yok o yüzden kafama takmıyorum..

evet canımsu yeterli
ama öyle rengarenk olması sanırım bi enfeksiyon olabilir
istersen bidahaki gittiğinde bi dr. sor, ben olsam ihmal etmem sorarım yerinde olsam

sütümüzü içtik meyve suyumuzu içtik kavaltımızı yaptık vee temizliğimizde bitti hava çok güzel her yeri kaldırdm sildm süpürdüm toz aldım baonyoları çamaşır suyuyla bi güzel dezenfekete ettim yatakları söktüm onaları bi kısmı yıkandı astm çamaşır katladım bi tek ütüm kaldı onuda akşama doğru yapacağm arkadaşlar ben iç çamaşılarımı ütülüyorm önceden ütülemeiydum bu kadar ara sıra ütülerdim ama şimdi ütülemeden giymiyorm ve drum bana vajina yıkama jeli verdi günlük onuda kıullanıyorm bakterilern oluşmasını önlüyo ve en güzeli mantar olmuysun tavsiye ederim çok pahalı bişey degil kullanmak istersniz:buyrunnnnnnnnn

kızlar buarada 3lü test sonucumu iyi çıkmış 1100/1 şeklinde.güzel dedi dr.çok şükür...
ayrıntılı ultrasonda incelediğimizdede herşey yolundaysa %95 tanı koymuş oluruz herşey normal diye dedi..ama o yüzde 5lik risk durumuna kesinlik koymamız tıbben mümkün olmuyor dedii...
allaha emanett..

hayırlı olsun, ALLAH'a emanet yavrularımız.
16. haftada ben de 3lü test yaptıracağım nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…