evet canımsu yeterli
ama öyle rengarenk olması sanırım bi enfeksiyon olabilir
istersen bidahaki gittiğinde bi dr. sor, ben olsam ihmal etmem sorarım yerinde olsam
kızlar buarada 3lü test sonucumu iyi çıkmış 1100/1 şeklinde.güzel dedi dr.çok şükür...
ayrıntılı ultrasonda incelediğimizdede herşey yolundaysa %95 tanı koymuş oluruz herşey normal diye dedi..ama o yüzde 5lik risk durumuna kesinlik koymamız tıbben mümkün olmuyor dedii...
allaha emanett..
evet canımsu yeterli
ama öyle rengarenk olması sanırım bi enfeksiyon olabilir
istersen bidahaki gittiğinde bi dr. sor, ben olsam ihmal etmem sorarım yerinde olsam
ohh temizlik yapasım geldi ne güzel anlatmışsın şimdi bende başlıcam temizliğe özendim kızz
canım vajina yıkama jeli var kesinlikle sbun sürmeyin mantara davetiye çıkartıyo ve daha çok azdırıyo il atapta ılk su ve druna ara tek kullanımlık fitil var onu kullan çamaşırlrnı ütüle ve günlük jelden kullanırsanız bu sorunlarla karşıllşmazsın:1no2:
hayırlı olsun, ALLAH'a emanet yavrularımız.
16. haftada ben de 3lü test yaptıracağım nasipse
canım vajina yıkama jeli var kesinlikle sbun sürmeyin mantara davetiye çıkartıyo ve daha çok azdırıyo il atapta ılk su ve druna ara tek kullanımlık fitil var onu kullan çamaşırlrnı ütüle ve günlük jelden kullanırsanız bu sorunlarla karşıllşmazsın:1no2:
1/1100 olan hangisi, NTD mi Down s. mu yoksa Trizomi 18 mi..hepsinin riski oranı farklı..
Ultrasonda inceleyeceğiz demişse herhalde NTD dir değil mi?
bu arada iyi çıkmış gözün aydın...
canım ben bahsettiğin o jellere bile karşıyım
benim oraya süreceğim tek şey: su bayanssulusmile
misler gibide oluyor haha
evet temizliyoruz iyi yapıyoruz, hijyen diye tüm dengesini bozuyoruz
derler ya kaş yaparken göz çıkarmak diye aynen öyle
suyla yıkarsan zaten başka şeye gerek kalmıyor
kızlar 20. haftada tetanoz iğnesi vuruluyormuş!!!!!!!!
haberiniz bilginiz varmı????????
canım ben bahsettiğin o jellere bile karşıyım
benim oraya süreceğim tek şey: su bayanssulusmile
misler gibide oluyor haha
evet temizliyoruz iyi yapıyoruz, hijyen diye tüm dengesini bozuyoruz
derler ya kaş yaparken göz çıkarmak diye aynen öyle
suyla yıkarsan zaten başka şeye gerek kalmıyor
suyuda içine tutmayın diyorlar sudan bile geçiyormuş....,ama bende suyla yıkıyorum çok şükür bişi olmuyor...
yok tatlım belki kullnmak istersin diye söledim neden karşısın bu jellere bi sakıncaımı var benim bilmedğim ben memnunun hamile almadan bende natar oldun bi tane fitil kullandım geçmişti antibiyotiklerde mantar ypıyo ilç bittkten sonra hiç dikkatinizi çektimi hatta benm drumda söledi ben boğazlarımdan çok hastalanırn antibiyotik veriyo dr yanndada natar ilacı üreme yapıyo antibiyotk
yok tatlım belki kullnmak istersin diye söledim neden karşısın bu jellere bi sakıncaımı var benim bilmedğim ben memnunun hamile almadan bende natar oldun bi tane fitil kullandım geçmişti antibiyotiklerde mantar ypıyo ilç bittkten sonra hiç dikkatinizi çektimi hatta benm drumda söledi ben boğazlarımdan çok hastalanırn antibiyotik veriyo dr yanndada natar ilacı üreme yapıyo antibiyotk
bu arada 3 doz vurulacağız. birisi 20.haftalarda, diğeri doğuma yakın bir de doğumdan sonra benim bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?