2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canımsu yeterli
ama öyle rengarenk olması sanırım bi enfeksiyon olabilir
istersen bidahaki gittiğinde bi dr. sor, ben olsam ihmal etmem sorarım yerinde olsam

Bende başlangıçta yeşildi sordum ilk aylar fitil vs. veremem zararlı dedi..Sonra geçti, bir ara beyaz başladı o da hemen geçti bu aralar da sarı gibi....Artık bir daha ki kontrolümde tekrar sorarım..Doğumdan önce tedavi edilmesi yeter..

1/1100 olan hangisi, NTD mi Down s. mu yoksa Trizomi 18 mi..hepsinin riski oranı farklı..
Ultrasonda inceleyeceğiz demişse herhalde NTD dir değil mi?

bu arada iyi çıkmış gözün aydın...

evet canımsu yeterli
ama öyle rengarenk olması sanırım bi enfeksiyon olabilir
istersen bidahaki gittiğinde bi dr. sor, ben olsam ihmal etmem sorarım yerinde olsam

canım vajina yıkama jeli var kesinlikle sbun sürmeyin mantara davetiye çıkartıyo ve daha çok azdırıyo il atapta ılk su ve druna ara tek kullanımlık fitil var onu kullan çamaşırlrnı ütüle ve günlük jelden kullanırsanız bu sorunlarla karşıllşmazsın:1no2:

ilk gebeliğimden önce tedavi görmüştüm sanırım mantardı, fitil, antibiyotik falan ilaçlar biter bitmez yine başladı..

hayırlı olsun, ALLAH'a emanet yavrularımız.
16. haftada ben de 3lü test yaptıracağım nasipse

inş güzel çıkar canım....allahım sağlıkla kavuşmamızı nasibetsin evlatlarımıza..

dün bide ben hastahanedeyken bir çift gelmiş yeni doğan bebeklerine bi iğne vurduruyordu bebiş nasıl ıngaaa diye yırttırıyor bende ağlayacaktım nerdeyse ay üzüldüm..sonra bi çıkardı annesi odadan bir avuç daha yeni doğmuş canım benim...çok üzüldüm ama ağlamasına....
herhalde benim bebeğe ağı vurulurken bende onla ağlarım kesin pek duygusal takılıyorum buara

canım ben bahsettiğin o jellere bile karşıyım
benim oraya süreceğim tek şey: su bayanssulusmile
misler gibide oluyor haha
evet temizliyoruz iyi yapıyoruz, hijyen diye tüm dengesini bozuyoruz
derler ya kaş yaparken göz çıkarmak diye aynen öyle
suyla yıkarsan zaten başka şeye gerek kalmıyor

1/1100 olan hangisi, NTD mi Down s. mu yoksa Trizomi 18 mi..hepsinin riski oranı farklı..
Ultrasonda inceleyeceğiz demişse herhalde NTD dir değil mi?

bu arada iyi çıkmış gözün aydın...

down 1100 olan canım ..diğerleride öyle bişi....bide edwards diye birşey var..hepsi iyi dedi..sonucum evde yanımda olsaydı yazardım hepsini

kızlar 20. haftada tetanoz iğnesi vuruluyormuş!!!!!!!!

haberiniz bilginiz varmı????????

suyuda içine tutmayın diyorlar sudan bile geçiyormuş....,ama bende suyla yıkıyorum çok şükür bişi olmuyor...

kızlar 20. haftada tetanoz iğnesi vuruluyormuş!!!!!!!!

haberiniz bilginiz varmı????????

evet aynen öyle tetanos iğnesi vurduracaz 20. haftada..Başka da iğne yok vurduracağımız, gebelikte tetanos falan olursak çok tehlikeliymiş bebiş için..O yüzden tavsiye ediliyor..

yok tatlım belki kullnmak istersin diye söledim neden karşısın bu jellere bi sakıncaımı var benim bilmedğim ben memnunun hamile almadan bende natar oldun bi tane fitil kullandım geçmişti antibiyotiklerde mantar ypıyo ilç bittkten sonra hiç dikkatinizi çektimi hatta benm drumda söledi ben boğazlarımdan çok hastalanırn antibiyotik veriyo dr yanndada natar ilacı üreme yapıyo antibiyotk

suyuda içine tutmayın diyorlar sudan bile geçiyormuş....,ama bende suyla yıkıyorum çok şükür bişi olmuyor...

evet içine tutmak zararlı..Normal akıntılarımız o bölgeyi temizliyor..Suyu tutarsak o akıntıları kuruturuz ve bölge tehlikelere açık hala gelir..

bu arada 3 doz vurulacağız. birisi 20.haftalarda, diğeri doğuma yakın bir de doğumdan sonra benim bildiğim kadarıyla

jellerin bile zararlı olduğunu ben de duymuştum..O yüzden almaktan vazgeçmiştim..

canım çünkü nede olsa yabancı madde
gerek olsa amenne ama gerek yok niye
o kiyasalları yada herneyse niye kullanayım ki
doğal florasını PH dengesini bozuyor bence onlarda
evet gynodaktarin diye bi fitil var rahime koyuyorsun
isteyenlere ağızdan hap gibi olanlarıda var ama
bence oranın dengesiyle oynayarak kendimiz davetiye çıkarıyoruz mantarlara
sık sık ve amuk iç çamaışırı kullanmak bence engellemek için yeterli şeyler
ben eczane bedava verdi kullanmıyorum, kullanmam da
bence sende dr. na sorsan su mu kullanayım yoksa o jeli/mendili mi
bence su der

bu arada 3 doz vurulacağız. birisi 20.haftalarda, diğeri doğuma yakın bir de doğumdan sonra benim bildiğim kadarıyla

3 doz hayatı boyunca hiç tetanoz aşısı olmayanlar içinmiş...tetanoz aşısı yaptırmamızın üzerinden 10 yıl geçmişse tek doz yeterliymiş..10 yıl geçmemişse yaptırmaya gerek yokmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…