2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

herşey normal niye moralini bozup boşa stres yapıyosunki cnm?

bende kullanmıyorum banada bedava verdi arkadaşım güzellik salonu var o vermişti banada gelen promosyonlardan falan sanırım..bide eczaneden vermişlerdi bende başka arkadaşlarıma dağıttım..katılıyotum nede olsa kozmetik diye düşünüyorum bende...
ben günde 3 defa k,lodumu değiştiriyorum yanımda hep yedeğim vardır ..günlük petlerde mantar yapar mesela bir kez kullanmıştımda maffolmuştum bide koku yapıyor iğrenç...
bence günlük doğal temizlik ve 3 kez içamaşırı değiştirmek yeterli..bugüne kadar hiç sorun yaşamadım buyönden diyebilirim..

aynennn, saatlerdir tembel tembel oturuyorum bilgisayar başında

çıkp kıyafetmi alsm biraz daha beklesemmişidilik 3 kot pantolunm oluyo 2 aydaha giyerim üzerinede tşört taytımda var ne yapsm dışarda güzel güzel giyiniyorlar hevesleniyorm ama hmilelikte çok fezlada kıyafet alma taraftarı değilim biraz daha zaman geçsin iki üç tane bişeyler alrım kapri falan bebeğime yatırm yaparı dimi arkadşm:1no2:

slm güzeller...
bugün sabah işim vardı dışarıya bir çıktım yaz gelmiş.Ben evin içinde üşüyorum dışarısı sıcak gerçekten.Millet kısa kollularla dolaşmaya başlamış ayol..Yavaş yavaş yaz sezonuna geçmek lazım artık

canım sıkılma..25o den aşşağısı risk demek zaten sakın üzülme...bide ayrıntılı ultrason çok önemliymiş..onu yaptır muhakkakk...
buarada benim 2limde çok yüksekti.3lüm düşük çıktı onun değerlendirmesi farklı oluyor sanırım....2lim 18.000/1 di... 3lü..1100/1
250 den yukarıdaysa korkma hepsi normal canım

aynen canm yaz geldi bende evde üşüyorm ayaklarm üşüyo hemde nasılbayanssulusmile

ya bende özeniyorum valla alıp alıp duruyorum kendime kıyafet..hatta dün bitane ceket aldım fuşya rengi çok açtı beni..hamilelik falan değil normal ceket yazlık...
halbuki 2 ay sonra bi halt olmayacak ..özeniyorum bende yaa...
hamilelk kıyafetlerinide hiç güzel bulmuyorum bitane doğrudüzgün zayıf gösteren dar kesim kot pant.bulamadım çok gıcık....
kot herşeyle yakışıyor spor oluyor ama kesim çok önemli...bu haldede ne kesimi ucuzunu zor buluyorum zaten.....

buarada drum hastahaneden ayrılmış.ne halt yicem bilmiyorum..allahım nazarmı değid neoldu...
aradı beni doktorcum ama muayenhanesindeymiş.hasthane gibide olmaz..bilmiyorum artık napcak netecek....aklıma yatmazsa değiştircem bi doktor daha var bu gittiğim hastahanede bakalım...
hayırlısı neyse o olsun diyorum

arkadaşlar saç boyatmak zararlımı hamile kalmadan boyatmıştım baya mi çıktı siyahlarmd9.

zararlıymış canım saç diplerinden deriye geçiyormuş kimyasal...
olmasa bende boyattırırdım ama idare ediyorum işte...zaten hamile kalmayı planladığım için öncesindede kahve tonlarından gidiyordum boyada..şimdi diplerde çıksa çok kötü görüntüm yok yanii..ben sonuna kadar boyatmayacağım oyüzden

kızlar hergün yeni isim buluyorum kızıma ismini değiştiriyorum vallaha takmadık isim bırakmadımkaydirigubbakcemile3
bir kaç kez sesleniyorum sesleniyorum ayy ne krocan isim diyip vazcayıyorum evladımda şaşırcak kendinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrblar nasılsınız...
HG NEVİN vereliniortak

evet saç diplerinden deriye geçiyor ve bebeğe zarar veriyor bende sonuna kadar boyatmayı düşünmem normalde bile kokusu mahvediyor şimdi bide bebeği düşün mafoldumben

bende iki tane var pantolan onlar çok hşuma gidiyo düşük bel bide likralı göbekten aldğn içn hep olr onlar bana bayada uyguna aldın bacağnın birinde defo vardı baya bi yırtkdı ben onu diktim ço güzel oldu yeırtık pırtıkpantolanları severm spr giynmeyi elbise yi fazla giyemeiyorm alşkın olmadğm için annemde kızıyo ban kızm şöle güzel güzel hamilelkler al ne öle yırık pantolanlar giyon diye yırtık pantolanla annemin hikayeside vardır kardeşim kendine pantolan almş hani şu yırtık modası hemde çok ünlü bi markadan yıkansn diye kardşim sepete atıyo annemde bunu nereye takdı yrtı hem bu eskimş diye çöpe atmış kardeşim soruyo anne pantlan nerde bulamıyom hangisi hani şuralarnda yrtk oln ya ne yapacaksın onu ben attım eskimişdi git kendine adam gibi bişeyler al demiş ne gülmştmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…