gözün aydın canım, çok sevindim senin için. Benim 3lü test sonucum 1/414 çıktıdoktor normal dedi ama benim canım sıkıldı. 2li sonucum 1/8900 iken 3lü 1/414 gerçi ayrıntılı ultrasona girdim herşey normal çıktı ama ne biliim işte
canım çünkü nede olsa yabancı madde
gerek olsa amenne ama gerek yok niye
o kiyasalları yada herneyse niye kullanayım ki
doğal florasını PH dengesini bozuyor bence onlarda
evet gynodaktarin diye bi fitil var rahime koyuyorsun
isteyenlere ağızdan hap gibi olanlarıda var ama
bence oranın dengesiyle oynayarak kendimiz davetiye çıkarıyoruz mantarlara
sık sık ve amuk iç çamaışırı kullanmak bence engellemek için yeterli şeyler
ben eczane bedava verdi kullanmıyorum, kullanmam da
bence sende dr. na sorsan su mu kullanayım yoksa o jeli/mendili mi
bence su der
aynennn, saatlerdir tembel tembel oturuyorum bilgisayar başında
gözün aydın canım, çok sevindim senin için. Benim 3lü test sonucum 1/414 çıktıdoktor normal dedi ama benim canım sıkıldı. 2li sonucum 1/8900 iken 3lü 1/414 gerçi ayrıntılı ultrasona girdim herşey normal çıktı ama ne biliim işte
slm güzeller...
bugün sabah işim vardı dışarıya bir çıktım yaz gelmiş.Ben evin içinde üşüyorum dışarısı sıcak gerçekten.Millet kısa kollularla dolaşmaya başlamış ayol..Yavaş yavaş yaz sezonuna geçmek lazım artık
çıkp kıyafetmi alsm biraz daha beklesemmişidilik 3 kot pantolunm oluyo 2 aydaha giyerim üzerinede tşört taytımda var ne yapsm dışarda güzel güzel giyiniyorlar hevesleniyorm ama hmilelikte çok fezlada kıyafet alma taraftarı değilim biraz daha zaman geçsin iki üç tane bişeyler alrım kapri falan bebeğime yatırm yaparı dimi arkadşm:1no2:
arkadaşlar saç boyatmak zararlımı hamile kalmadan boyatmıştım baya mi çıktı siyahlarmd9.
arkadaşlar saç boyatmak zararlımı hamile kalmadan boyatmıştım baya mi çıktı siyahlarmd9.
MOPSY :teselli::teselli:
HG NEVİN vereliniortakmrblar nasılsınız...
zararlıymış canım saç diplerinden deriye geçiyormuş kimyasal...
olmasa bende boyattırırdım ama idare ediyorum işte...zaten hamile kalmayı planladığım için öncesindede kahve tonlarından gidiyordum boyada..şimdi diplerde çıksa çok kötü görüntüm yok yanii..ben sonuna kadar boyatmayacağım oyüzden
mrblar nasılsınız...
efendim canım...noldu??
ya bende özeniyorum valla alıp alıp duruyorum kendime kıyafet..hatta dün bitane ceket aldım fuşya rengi çok açtı beni..hamilelik falan değil normal ceket yazlık...
halbuki 2 ay sonra bi halt olmayacak ..özeniyorum bende yaa...
hamilelk kıyafetlerinide hiç güzel bulmuyorum bitane doğrudüzgün zayıf gösteren dar kesim kot pant.bulamadım çok gıcık....
kot herşeyle yakışıyor spor oluyor ama kesim çok önemli...bu haldede ne kesimi ucuzunu zor buluyorum zaten.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?