benimde ilk tahmin kız dedi dr ama göstermiyor büyük ihtimalle kız dedi
3 gün sonra tekrar gideceğim
2li test yapıldı 4lü de yapıldı benim bundan sonra başka ne oluyor acaba
bu gittiğimdede bişey isteyecekmiki?
bende hareketlerini hissediyorum sanıyordum ama dr daha erken dedi
bağırsak hareketleridir dedi
bakın şunu izleyin
http://www.hamilelik.tv/hafta-hafta-hamilelik/hamilelik18.html
ımmm ozaman bizim 2 -3 haftamız daha var tabi kişiden kişiye değişir ne mutlu sana hihoyyyt
ben buradan ay ay ve hafta hafta gebeliği takip ediyorum sizede tavsiye ederim videolu şekilde güzel bilgiler veriyor.........
buyrun link
ay ay ve hafta hafta gebelik
Bende hissediyorum gibi geliyor kimseye inandıramıyorum bu bağırsaklar hamile kalmadan önce çalışmıyormuydu
Bende hissediyorum gibi geliyor kimseye inandıramıyorum bu bağırsaklar hamile kalmadan önce çalışmıyormuydu
a.s.a.s.a.s.Şeniz
canm benm 2 ci bebeğim ben 16 haftada çok az hisediyodm şimdi 18 hafta doldu bayabi haraketli oğlum ama kızmda ne zaman hissttğimi hatrlamıyorm
opuyorumnanaktanTakip edeceğim canım saol paylaşımın içincnm kaydirigubbakcemile3 gönderdiğim linkte de dr aynını söylüyor bak bende senin gibi düşünüyordum fakat hamilelikte bir çok şey gibi bağırsak hareketlerimizde değişiyor misal ben düzenli tuvalete çıkan bir insandım gebeliğim başladığı zamandan itibaren hep kabızlık yaşıyorum
kan hapına başlayınca biraz düzeldi berbat bişey herşeyimiz alt üst oluyor
hormonlar bile oynuyorrrmafoldumben
canm benm 2 ci bebeğim ben 16 haftada çok az hisediyodm şimdi 18 hafta doldu bayabi haraketli oğlum ama kızmda ne zaman hissttğimi hatrlamıyorm
aynen canım ya...bi tutturmuşlar bağırsak hareketi diye pıt pıt atıyormu bu bağırsaklar anlamadımm:roflol::roflol:
bence bebek
cnm kaydirigubbakcemile3 gönderdiğim linkte de dr aynını söylüyor bak bende senin gibi düşünüyordum fakat hamilelikte bir çok şey gibi bağırsak hareketlerimizde değişiyor misal ben düzenli tuvalete çıkan bir insandım gebeliğim başladığı zamandan itibaren hep kabızlık yaşıyorum
kan hapına başlayınca biraz düzeldi berbat bişey herşeyimiz alt üst oluyor
hormonlar bile oynuyorrrmafoldumben
aynen canım ya...bi tutturmuşlar bağırsak hareketi diye pıt pıt atıyormu bu bağırsaklar anlamadımm:roflol::roflol:
bence bebek
ay bende kabızlık yaşıyorum geçen gün geberdim hayatımda böyle bişi yaşamadım artık yalvarıyorum çıksın diye:roflol::roflol::roflol:
içimdende dedim bi kakayı çıkaramadım bebeği normal doğum falan ben asla çıkaramam sanırım:roflol::roflol::roflol::roflol:
ter bastı valla acıdan geberdim..doktora ilaç yazdırayım diyordum bende..şimdi kara kara bidahaki tuvaletim geldiğinde napcam bilmiyorum ya çok korkuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?