2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim dr.um 2li yaptırmadı ense burun kemik boyutları normal dedi 3lü yaptıralım dedi bu hafta gideceğim nasip ederse rabbim

ımmm ozaman bizim 2 -3 haftamız daha var tabi kişiden kişiye değişir ne mutlu sana hihoyyyt

inş canm çok güzel bi duugu hareketlerni hissettinmi bi başka bağlanıyosn bebeğine anlatamm bu duyguyu yemek saatı geliyo ah yavrum acıktı diyosn herşey saatinde sanki şuan dünyaya gemiş gibi öle bişeyler işte

Bende hissediyorum gibi geliyor kimseye inandıramıyorum bu bağırsaklar hamile kalmadan önce çalışmıyormuydu

cnm kaydirigubbakcemile3 gönderdiğim linkte de dr aynını söylüyor bak bende senin gibi düşünüyordum fakat hamilelikte bir çok şey gibi bağırsak hareketlerimizde değişiyor misal ben düzenli tuvalete çıkan bir insandım gebeliğim başladığı zamandan itibaren hep kabızlık yaşıyorum
kan hapına başlayınca biraz düzeldi berbat bişey herşeyimiz alt üst oluyor
hormonlar bile oynuyorrrmafoldumben

Bende hissediyorum gibi geliyor kimseye inandıramıyorum bu bağırsaklar hamile kalmadan önce çalışmıyormuydu

canm benm 2 ci bebeğim ben 16 haftada çok az hisediyodm şimdi 18 hafta doldu bayabi haraketli oğlum ama kızmda ne zaman hissttğimi hatrlamıyorm

opuyorumnanaktanTakip edeceğim canım saol paylaşımın için
canm benm 2 ci bebeğim ben 16 haftada çok az hisediyodm şimdi 18 hafta doldu bayabi haraketli oğlum ama kızmda ne zaman hissttğimi hatrlamıyorm

Ne güzel maşallah darısı bizim başımıza keşk hatırlasan çok merak ediyorum çok hissetmek istiyorum onu ..

aynen canım ya...bi tutturmuşlar bağırsak hareketi diye pıt pıt atıyormu bu bağırsaklar anlamadımm:roflol::roflol:
bence bebek

ooo topiciğimiz kalabalık maşallahımız var ben biraz videolara bakıyım öpüyorum sizleri...

arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor ama şimdi çıkıyorum iyi bakın kendinizee sonra yine görüşürüz............

ben kızımda 4 ay olmadan hissediyordum
bu ikinci ve haftaya 4 ay olacak halen hissetmiyorum ya

ay bende kabızlık yaşıyorum geçen gün geberdim hayatımda böyle bişi yaşamadım artık yalvarıyorum çıksın diye:roflol::roflol::roflol:
içimdende dedim bi kakayı çıkaramadım bebeği normal doğum falan ben asla çıkaramam sanırım:roflol::roflol::roflol::roflol:
ter bastı valla acıdan geberdim..doktora ilaç yazdırayım diyordum bende..şimdi kara kara bidahaki tuvaletim geldiğinde napcam bilmiyorum ya çok korkuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen canım ya...bi tutturmuşlar bağırsak hareketi diye pıt pıt atıyormu bu bağırsaklar anlamadımm:roflol::roflol:
bence bebek

canm valla kızım 12 yaşında unuttm ama bence siznkilerde bebşlerinz sizden daha iyi bilmiyorlar drlar onların her sölediğine inanmayın tam hissetmeye başlayınca diyeceksinizki ya bebeğimmş hereket eden şimdi yuvrular küçük ya anneleri ancak bukadar ben burdayım diyolar siz kaç haftalık oldunz?

ben ilk aydan beri ilaçla tuvalete çıkabiliyorum hele hastanede yatarken dr. lavman yaptırdı çok fena bebeğim için katlandım bu hafta ballı ılık suyu deniyorum işe yaradı canım sende dene .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…