kaç kg aldın cnm.ben her akşam yürüyorum çok güzel oluyor..ben 7kg aldım şimdiye kadar:tomato:Ben çok açım yaaaa..Bol bol havuç yiyorum.Çok kilo aldım frenlemeye çalışıyorum ama nafile...Ne yapacağımı şaştım.Yesem bi türlü yemesem bi yürlübilmiyorumkismile
ben bilmezdim görümcem söledi ve çokda güzel oluyomuş meğer ama ekmeği kızartacaksn lezzetş ordananiknanik
çıkp kıyafetmi alsm biraz daha beklesemmişidilik 3 kot pantolunm oluyo 2 aydaha giyerim üzerinede tşört taytımda var ne yapsm dışarda güzel güzel giyiniyorlar hevesleniyorm ama hmilelikte çok fezlada kıyafet alma taraftarı değilim biraz daha zaman geçsin iki üç tane bişeyler alrım kapri falan bebeğime yatırm yaparı dimi arkadşm:1no2:
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet işte bu oğlşmuz yarım kim blir kimin camını kıracaklar dışarda top oynayarak ay çok güzel şikayet alacaksın oğlunuza sahip çıkn kırarm backlarnı hayeldi tabiki benm oğlum kırmaz kimsnin camı artık eskis gibi kimse sokata oynamıyo bizm sokakta çocu yo satnedelikafadulden
kaç kg aldın cnm.ben her akşam yürüyorum çok güzel oluyor..ben 7kg aldım şimdiye kadar:tomato:
şekercim güzel olmazmı ya..biz giritliyiz hatta bizde yaşlılar her sabah bir kahve finc.zeytin yağı içerler.onların ilacıymış bu..uzun ömür veriyormuş damarları falan açıyor diye....
e bide ayvalıklıyız bizim zeytinyağlarımızda güzeldir..oyüzden klasik bu kekik pulbiber..ban ban ye....ben normal ekmeklede yerim ama çok kaçırınca kilo yapıyor malesef...hersabah 2-3 lokma yerim muhakk..alışkanlık....
valla ben de aman harcamıyayım bebişe bişe alırım diyorum ama görünce de duramıyorum:) kendime de alıyorum vallaaa:) Gerçi tişört olarak alınanları daha sonrada giyebiliriz bence,ama pantolonlar kalıcak. şimdilik 3 tane pantolon aldım ben de, havalar iyice ısınınca onları kestirip kapri yapıcam:)
Ay gülüm ben verim sen al nolur....Bende kilo alamıyorum diye üzülüyorum dua et benim için bende kilo almaya başlıyım
kaç kg aldın cnm.ben her akşam yürüyorum çok güzel oluyor..ben 7kg aldım şimdiye kadar:tomato:
siz bilirsinz ağzınız tadını normal ekmek evet kilo yape kızarmak daha iyi cokacimcoook
bende 7-8 kilo aldım.ılk 3 ay neredeyse sürekli yattım.Ye yat sonu bu oluyor işte..Şimdiden yürümekte zorlanıyorum ya.Son aylarda napacazz
şimdiden önlemini al canım yoksa ileriki aylar sonumuz çok fena...bana doktor dedi bu hızla gidersen bidahaki aylar şekeri tuzu keseriz dedi..şimdi her ay 1 kg almalısın diyor...
ya ben yürümekte zorluk çekmiyorumda sonrası için korkuyorum açıkçası....
ekmek yeme yemeklerde...tatlıyada dikkat et bence almazsın...ben şimdi mecburan öyle yapıyorum..tam 70 kg oldum....heray 1 kilo alırsam zaten 75 olurum çok iyide..başarması zor bunu....:sinifsinif:75 veya 76 ile doğuma gitsem daha ne isterim..benim için süper olur..boyum 170 çünkü kaldırır yani
şekercim güzel olmazmı ya..biz giritliyiz hatta bizde yaşlılar her sabah bir kahve finc.zeytin yağı içerler.onların ilacıymış bu..uzun ömür veriyormuş damarları falan açıyor diye....
e bide ayvalıklıyız bizim zeytinyağlarımızda güzeldir..oyüzden klasik bu kekik pulbiber..ban ban ye....ben normal ekmeklede yerim ama çok kaçırınca kilo yapıyor malesef...hersabah 2-3 lokma yerim muhakk..alışkanlık....
canım benim eşimde ayvalıklı orada pol diye bir baharat var birde ondan koyuyorum ben ohhh mis gibi çok lezzetli oluyor
canım benim eşimde ayvalıklı orada pol diye bir baharat var birde ondan koyuyorum ben ohhh mis gibi çok lezzetli oluyor
evt canım bende kullanıyorum onu ...bide o polü biber salçasıyla domatezi karıştır bi tutam içine at salçanın..zeytinyağıda koy..nefis olur...çok ekmek yediriyoookaydirigubbakcemile3
kızlar sizede oluyormu uzun süre oturunca göğüs kemiğim ağrıyor baskı oluyor sanırım.
dikkat ettim pc başında uzun süre oturup kaldığım zaman oluyor.
midemin tam üstü.baskımı oluyor ne anlamadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?