2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çok açım yaaaa..Bol bol havuç yiyorum.Çok kilo aldım frenlemeye çalışıyorum ama nafile...Ne yapacağımı şaştım.Yesem bi türlü yemesem bi yürlübilmiyorumkismile
kaç kg aldın cnm.ben her akşam yürüyorum çok güzel oluyor..ben 7kg aldım şimdiye kadar:tomato:
ben bilmezdim görümcem söledi ve çokda güzel oluyomuş meğer ama ekmeği kızartacaksn lezzetş ordananiknanik

şekercim güzel olmazmı ya..biz giritliyiz hatta bizde yaşlılar her sabah bir kahve finc.zeytin yağı içerler.onların ilacıymış bu..uzun ömür veriyormuş damarları falan açıyor diye....
e bide ayvalıklıyız bizim zeytinyağlarımızda güzeldir..oyüzden klasik bu kekik pulbiber..ban ban ye....ben normal ekmeklede yerim ama çok kaçırınca kilo yapıyor malesef...hersabah 2-3 lokma yerim muhakk..alışkanlık....

valla ben de aman harcamıyayım bebişe bişe alırım diyorum ama görünce de duramıyorum:) kendime de alıyorum vallaaa:) Gerçi tişört olarak alınanları daha sonrada giyebiliriz bence,ama pantolonlar kalıcak. şimdilik 3 tane pantolon aldım ben de, havalar iyice ısınınca onları kestirip kapri yapıcam:)

Sağlıklı gelsinde kırsın :)) dermişimmm :kedi:

siz bilirsinz ağzınız tadını normal ekmek evet kilo yape kızarmak daha iyi cokacimcoook

canım doğumdan sonrada bir müddet giyiliyor bu pantolonların beli eşortman gibi olduğundan sıkmıyor...kışında yine giyilir yani pantolon doğumdan sonra....1 tane bırak yine köşede..biraz göbek kısmımızda şişkinlikte oluyor 6 ay falan çünkü yada bünyeye göre 1 seneşakkıdı

Bende kilo alamıyorum diye üzülüyorum dua et benim için bende kilo almaya başlıyım
Ay gülüm ben verim sen al nolur....
kaç kg aldın cnm.ben her akşam yürüyorum çok güzel oluyor..ben 7kg aldım şimdiye kadar:tomato:

bende 7-8 kilo aldım.İlk 3 ay neredeyse sürekli yattım.Ye yat sonu bu oluyor işte..Şimdiden yürümekte zorlanıyorum ya.Son aylarda napacazz

bende 7-8 kilo aldım.ılk 3 ay neredeyse sürekli yattım.Ye yat sonu bu oluyor işte..Şimdiden yürümekte zorlanıyorum ya.Son aylarda napacazz

şimdiden önlemini al canım yoksa ileriki aylar sonumuz çok fena...bana doktor dedi bu hızla gidersen bidahaki aylar şekeri tuzu keseriz dedi..şimdi her ay 1 kg almalısın diyor...
ya ben yürümekte zorluk çekmiyorumda sonrası için korkuyorum açıkçası....
ekmek yeme yemeklerde...tatlıyada dikkat et bence almazsın...ben şimdi mecburan öyle yapıyorum..tam 70 kg oldum....heray 1 kilo alırsam zaten 75 olurum çok iyide..başarması zor bunu....:sinifsinif:75 veya 76 ile doğuma gitsem daha ne isterim..benim için süper olur..boyum 170 çünkü kaldırır yani

ay bende 5 buçuk kilo almışım 18 haftda 6 aydan sonra haftda yarım kilo alacakmışız çünkü bebişler iki katı büyüyecekler ben kızımda 16 kilo almıştım dğm anında 7 kilo vermişim 4 kilo kızm doğdu 3 kilosuda kanı eşi falan 6 aydada 9 kilo verdi hamile kaldğım kiloya geri döndüm 50 kiloyla kalmıştm kıznda 12 yaşnda kızm 12 senedir aldğm 4 kilo şimdide 54 de hamile kaldım 59 buçğm şuan her sabah tartılym

selam kızlar,naılsınız..bizde herşey yolunda,kontrolümüze bir hafta kaldı heyecanla bekliyoruz:)))

Haklısında dediğin gibi yapmak zor.Ben yeni yeni ayaklanıyorum zaten.Evde yürüme bandım var artık yürümeye başlayacağım.

canım benim eşimde ayvalıklı orada pol diye bir baharat var birde ondan koyuyorum ben ohhh mis gibi çok lezzetli oluyor

canım benim eşimde ayvalıklı orada pol diye bir baharat var birde ondan koyuyorum ben ohhh mis gibi çok lezzetli oluyor

evt canım bende kullanıyorum onu ...bide o polü biber salçasıyla domatezi karıştır bi tutam içine at salçanın..zeytinyağıda koy..nefis olur...çok ekmek yediriyoookaydirigubbakcemile3

demek hemşo çıktık cay cay ..vay bee ..türkiyenin heryeri güzel ama ayvalık bir başka güzell yaa:asigim:

en azından sağlıklı ne yedığini biliyosn cilddide güzelleştriyomuş yaşlanmayı geçktriyomuş hakiki zetin yağı ve vedelikafaduldencinsel gücü artırıyormş özellikle erklerde o yuzdende hamle kalınıyormuş:sm_cool:

kızlar sizede oluyormu uzun süre oturunca göğüs kemiğim ağrıyor baskı oluyor sanırım.
dikkat ettim pc başında uzun süre oturup kaldığım zaman oluyor.
midemin tam üstü.baskımı oluyor ne anlamadım ...

evt canım bende kullanıyorum onu ...bide o polü biber salçasıyla domatezi karıştır bi tutam içine at salçanın..zeytinyağıda koy..nefis olur...çok ekmek yediriyoookaydirigubbakcemile3

ya hava atmayın arkadaşlar hemşeryiz diye bizde bulurz zeytin yağıkaydirigubbakcemile

üşüttün falanmı canım fazla yorma kendi sırtını dik tut daha rat edersn bende olmuyo benmde göüslerde ağrı çok oluyo sütten kaynaklanıyo diye önemsemiyorm bazen kalbime vuruyomuş gibi oluyo belki snnde ondan olablirmi canm?

bu arad dün bakla yemeğini yaptm salçalı ama çok güzel olmadı sarm saklı yğoutla bi tek ben yedim eşimde yemedi kızmda şimdi onda yiyesğim bigünde slça koymadan yapacğım en azında vitamin onlar yemesn ben yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…