ay bende kabızlık yaşıyorum geçen gün geberdim hayatımda böyle bişi yaşamadım artık yalvarıyorum çıksın diye:roflol::roflol::roflol:
içimdende dedim bi kakayı çıkaramadım bebeği normal doğum falan ben asla çıkaramam sanırım:roflol::roflol::roflol::roflol:
ter bastı valla acıdan geberdim..doktora ilaç yazdırayım diyordum bende..şimdi kara kara bidahaki tuvaletim geldiğinde napcam bilmiyorum ya çok korkuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım aynı sorun bendede var sabhaları aç karına kuru kayısı ye 4-5 tane benim normale döndü şükür inanılmaz kötü tahmin edebiliyorum
canm valla kızım 12 yaşında unuttm ama bence siznkilerde bebşlerinz sizden daha iyi bilmiyorlar drlar onların her sölediğine inanmayın tam hissetmeye başlayınca diyeceksinizki ya bebeğimmş hereket eden şimdi yuvrular küçük ya anneleri ancak bukadar ben burdayım diyolar siz kaç haftalık oldunz?
ayyy kızlar kendi halimden utandım ya resmen.sitenin çocukları bahçede kendi çaplarında piknik yapıyorlar bu arada da konuşuyorlar şu bisküviden olsada yesek ama annelerimiz para vermezler falan diye neyse ben dede iki paket vardı doldurdum tabağa verdim çocuklara.neyse pencereden onları izliyorum yiyceklerinin yanına buz gibi gazoz getirmezlermi ayyyyy ağlıycam nerdeyse gazoz diye nasıl canım çekti anlatamam.şimdi gidip alsam evde yalnızın beni frenliyecek kimse yok hepsini içerim diye korkuyorum.en azından eşimden istiyim gelirken getirsinde o yanımdayken frenler beni 1 bardakla isteğimi bastırırım.ayyyyy çocukların yiyip içtiğinde gözüm kalıyor koskoca kadın ayıp yaaaaaa
valla arkadaşlar o kabızlık bendede var ama dr lağma verdi almadım bol bol su içiyom kaysı meyve zeytin yağlı yemekler ve sabah kavaltıya ne yapıyorm hakki zeytin yağnı masaya koyuyrm içine biraz kekek birazda pul biberi ve ekmekte kızartıym harika oluyo deneyn tavsiye ederim kabzım ama her sabah çıkıym ve rahat çkıym
ballı ılık suyuda deneyeyim ozaman canım...
birkaç kez açkarnına sıcak süt içmiştim işe yaramıştı ama onada bağışıklık kazandım galia işe yaramıyor artık....
ballı ılık suyu aç karnınamı içiyorsun peki??
bizde 18.hafdayız...17 haftamız doldu 3günde geçmişiz
nasılda büyüyorlar..ancak pıt pıt yapabiliyorlar oda ayağı karnımıza denk gelirse hissediyoruz galibaa...daha minicikler yaaa:ecrin_bebek:
canım aç karnına iç benim istifralarım olduğu için tok içebiliyorum anca öyle bile işe yarıyor
ballı ılık suyuda deneyeyim ozaman canım...
birkaç kez açkarnına sıcak süt içmiştim işe yaramıştı ama onada bağışıklık kazandım galia işe yaramıyor artık....
ballı ılık suyu aç karnınamı içiyorsun peki??
tatlım kesinlikle bebişleriz ben 16 haftada hisstim şimdi 18 haftadayım artk başladı halay çekiyolardelikafadulden bir hafta daha geçsin bakın siz ozamna demek biz aynıyız siznle siznkilerin cinsiyeti erkekmiydi erkekler daha çok herket edrlermiş mesla 3 aylıkken başlarmış anm söledi ben 3 aylıkken anne bişeyler hissediyom diyince anam bu ğlan diyodu bende nerden biliyon anne derdm kızm 5 tane oğlan dğurdum elimle koymuş gibi bilirm bu oğlan dede ve erkek lodu anamın tezi tutdu tercübe konuşuyolumunekankayizsmile
canım o kekikli zeytinyağı bizim kahvaltıda eksik olmaz...hamilelikten öncede yani alışkanlık...
demek süt kabız yapıyor yaa ...allahım yoksa ondamı böyle oldum...
kan hapları bağırsak çalıştırıyormu ben yeni başladım 3 gündür içiyorum.belki oda işe yarar
tatlım kesinlikle bebişleriz ben 16 haftada hisstim şimdi 18 haftadayım artk başladı halay çekiyolardelikafadulden bir hafta daha geçsin bakın siz ozamna demek biz aynıyız siznle siznkilerin cinsiyeti erkekmiydi erkekler daha çok herket edrlermiş mesla 3 aylıkken başlarmış anm söledi ben 3 aylıkken anne bişeyler hissediyom diyince anam bu ğlan diyodu bende nerden biliyon anne derdm kızm 5 tane oğlan dğurdum elimle koymuş gibi bilirm bu oğlan dede ve erkek lodu anamın tezi tutdu tercübe konuşuyolumunekankayizsmile
Ben çok açım yaaaa..Bol bol havuç yiyorum.Çok kilo aldım frenlemeye çalışıyorum ama nafile...Ne yapacağımı şaştım.Yesem bi türlü yemesem bi yürlübilmiyorumkismile
meloscum işte bu benimki erkek ozaman hissettiğim oğlum olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?