2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım aynı sorun bendede var sabhaları aç karına kuru kayısı ye 4-5 tane benim normale döndü şükür inanılmaz kötü tahmin edebiliyorum

ballı ılık suyuda deneyeyim ozaman canım...
birkaç kez açkarnına sıcak süt içmiştim işe yaramıştı ama onada bağışıklık kazandım galia işe yaramıyor artık....
ballı ılık suyu aç karnınamı içiyorsun peki??

canım aynı sorun bendede var sabhaları aç karına kuru kayısı ye 4-5 tane benim normale döndü şükür inanılmaz kötü tahmin edebiliyorum

ondan öncede kuru kayısı yiyordum ama yine bi başlıyayım onada..

valla arkadaşlar o kabızlık bendede var ama dr lağma verdi almadım bol bol su içiyom kaysı meyve zeytin yağlı yemekler ve sabah kavaltıya ne yapıyorm hakki zeytin yağnı masaya koyuyrm içine biraz kekek birazda pul biberi ve ekmekte kızartıym harika oluyo deneyn tavsiye ederim kabzım ama her sabah çıkıym ve rahat çkıym

canım süt kabızlık yapar zaten
bizim buranın meşhur çedene kahvesi var normal kahve içmediğim için gebelikte onu içiyorum
ii geliyo valla bağırsaklara:)))

ayyy kızlar kendi halimden utandım ya resmen.sitenin çocukları bahçede kendi çaplarında piknik yapıyorlar bu arada da konuşuyorlar şu bisküviden olsada yesek ama annelerimiz para vermezler falan diye neyse ben dede iki paket vardı doldurdum tabağa verdim çocuklara.neyse pencereden onları izliyorum yiyceklerinin yanına buz gibi gazoz getirmezlermi ayyyyy ağlıycam nerdeyse gazoz diye nasıl canım çekti anlatamam.şimdi gidip alsam evde yalnızın beni frenliyecek kimse yok hepsini içerim diye korkuyorum.en azından eşimden istiyim gelirken getirsinde o yanımdayken frenler beni 1 bardakla isteğimi bastırırım.ayyyyy çocukların yiyip içtiğinde gözüm kalıyor koskoca kadın ayıp yaaaaaa

bizde 18.hafdayız...17 haftamız doldu 3günde geçmişiz
nasılda büyüyorlar..ancak pıt pıt yapabiliyorlar oda ayağı karnımıza denk gelirse hissediyoruz galibaa...daha minicikler yaaa:ecrin_bebek:

:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: çok hoşsunnn :)

canım o kekikli zeytinyağı bizim kahvaltıda eksik olmaz...hamilelikten öncede yani alışkanlık...
demek süt kabız yapıyor yaa ...allahım yoksa ondamı böyle oldum...
kan hapları bağırsak çalıştırıyormu ben yeni başladım 3 gündür içiyorum.belki oda işe yarar

canım aç karnına iç benim istifralarım olduğu için tok içebiliyorum anca öyle bile işe yarıyor

hahahaha)))ah bu bebişler bize ne muhabbetler yaptırıyooo..bizim muhabbet döndü b.k muhabbetine)))))hahahhahahaha))))

Bugün biz 16+1 daha yeni 16.haftayız Ayy size yetişmem lazım :))
Kzlar benim oğlum sol tarafta ve birkaç gündür sol kasığım arar ara ağrıyor sizce normalmi

bizde 18.hafdayız...17 haftamız doldu 3günde geçmişiz
nasılda büyüyorlar..ancak pıt pıt yapabiliyorlar oda ayağı karnımıza denk gelirse hissediyoruz galibaa...daha minicikler yaaa:ecrin_bebek:

tatlım kesinlikle bebişleriz ben 16 haftada hisstim şimdi 18 haftadayım artk başladı halay çekiyolardelikafadulden bir hafta daha geçsin bakın siz ozamna demek biz aynıyız siznle siznkilerin cinsiyeti erkekmiydi erkekler daha çok herket edrlermiş mesla 3 aylıkken başlarmış anm söledi ben 3 aylıkken anne bişeyler hissediyom diyince anam bu ğlan diyodu bende nerden biliyon anne derdm kızm 5 tane oğlan dğurdum elimle koymuş gibi bilirm bu oğlan dede ve erkek lodu anamın tezi tutdu tercübe konuşuyolumunekankayizsmile

Ben çok açım yaaaa..Bol bol havuç yiyorum.Çok kilo aldım frenlemeye çalışıyorum ama nafile...Ne yapacağımı şaştım.Yesem bi türlü yemesem bi yürlübilmiyorumkismile

meloscum işte bu benimki erkek ozaman hissettiğim oğlum olumunekankayizsmile

ben bilmezdim görümcem söledi ve çokda güzel oluyomuş meğer ama ekmeği kızartacaksn lezzetş ordananiknanik

canım benimki ultrasonda 8 haftalıkken bile yay gibi hareket ediyordu...dr da hep erkekmi acababu çok hareketli olcak dedi..büyüdükçede ultrasonda yakalayamıyoruz harekkettn bebişi...valla dedi bu kızsada erkek gibi kızın olcak bu ne hareket diyordu....
bana genelde erkek dediler çin takvimindede erkek çıkıyor ama yüzde 90 kızım olacakhihoyyyt
değişmez inşallah kız elbiseleri aldım bile:hulya:

Ben çok açım yaaaa..Bol bol havuç yiyorum.Çok kilo aldım frenlemeye çalışıyorum ama nafile...Ne yapacağımı şaştım.Yesem bi türlü yemesem bi yürlübilmiyorumkismile

Bende kilo alamıyorum diye üzülüyorum dua et benim için bende kilo almaya başlıyım

meloscum işte bu benimki erkek ozaman hissettiğim oğlum olumunekankayizsmile

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet işte bu oğlşmuz yarım kim blir kimin camını kıracaklar dışarda top oynayarak ay çok güzel şikayet alacaksın oğlunuza sahip çıkn kırarm backlarnı hayeldi tabiki benm oğlum kırmaz kimsnin camı artık eskis gibi kimse sokata oynamıyo bizm sokakta çocu yo satnedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…