2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok meloşcum sanki bebek içimde kocaman olmuşta tam o, ya ne kemiği deniyosa işte midemin tam üstünde ortada oraya dayanıyomuş gibi bişiy.
ama dedimya sanırım çok fazla oturmaktan...

bu arada dün amelia cinsiyet öğrenmeye gidecekti hiç hayır haber yok onu merak ettim ...
iyidirler inşallah...

Benim karnım kasılıyor lilacım...:CüvCüv:

sürekli pozisyon değiştirmem gerekiyor.!-2 saattirde pijamam mı sıkıyor anlamadım karnım bi acayip oldu.Normalde hiç böyle olmazdı.

canım dünden beri bende de oluyor
midem ağzıma girecek gibi
çok şişmiş gibi evet aynı dediğin gibi sanki içimde dev bi bebek var da sığmıyormuş gibi
yatsamda pek fark etmiyor

demek hemşo çıktık cay cay ..vay bee ..türkiyenin heryeri güzel ama ayvalık bir başka güzell yaa:asigim:

kesinlikle canım ya ileride oraya yerleşmeyi çokkk istiyorum ama iş yerlerimiz burada(kuşadası) ev burada bakalım hayırlısı artık

selam kızlar. bugün kocacım beni sabah kahvaltıya dışarı götürdü. aman yarabbi ne sofra ne sofra. deli gibi yedim valla. sonra pazara uğradık sebze meyve falan aldık. eve geldik. hemen KK dirdim. bebişlerinin cinsiyetini yeni öğrenen anneleri kutluyorum. hayırlı uğurlu olsun darısı öğrenmeyenlerin başına......

heh işte kızlar aynen öyle...
demekki artık bebişler büyüyo ondan böyleyiz eyvaaah son aylarda noluruz hiç düşünemiyorum :)

mesticim yarasın canım sana ve bebişine :)
vitamin olsun....

heh işte kızlar aynen öyle...
demekki artık bebişler büyüyo ondan böyleyiz eyvaaah son aylarda noluruz hiç düşünemiyorum :)

mesticim yarasın canım sana ve bebişine :)
vitamin olsun....

teşekkür ederim güzelim.

eee tabi oğluşun büyüyo yer arıyor kendine kıyamam ben ona.... kendine yer ararken seni sıkıştırıyor minik tosun....

kesinlikle canım ya ileride oraya yerleşmeyi çokkk istiyorum ama iş yerlerimiz burada(kuşadası) ev burada bakalım hayırlısı artık

tatillerde bi fırsat artık..işyerine bağımlı oluyor insan...belki emeklilikte:)

torum tombalak görcezmi acaba....
ay ben isimlerle bozdum kafayı vallahi isimler sözlüğünda kayboldum başıma ağrılar girdi..ne zormuşş böyleeedelikafadulden
çisem ismine taktım bakalım şimdideşakkıdı

mopsy isim buldukça yaz burada:)) bizimle paylaş :))

çok var...bulduklarım şunlar canım..
defne
eliz
ela
ılgın
sahra
çisem
ayça
selay
seray
.........off off....bunlardan eliz ela
defne
çisem arasındayım
hangisine oy verirsin sen olsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…