İyi pazarlar acil yardımınıza ihtiyaçım var dün gece sol kasığımın ağrısıyla uyandım kızlar Sizce normalmi tek taraflı oğlum zaten solda yerleşmiş durumda ama endişelenmemek elde değil 16+1Dim dün
Günaydın jızlar. Aynısı bazen dende de oluyor canım. Doktora sordum normal dedi, endişelenme.
ben artık iyice hissediyorum Kızımı...gece yatıyorum başlıyor kıpır kıpır .sabahlarıda onunla uyanıyorum gerçekten çok güzel.hatta dün gece eşime dedim getir bak elini koy hissedebilecekmisin diye...elini koydu seyriyor gibi dedi o da hissetti Allah'ın en büyük mucizesi
:) benimki genelde akşamları hareketleniyor özellikle de meyve yedikten sonra gündüz yok denecek kadar az uyuyo herhalde gündüz gece beni uyutmuyo :) rahatsız olmuyorum ama onun her saniyesini hissetmek için elim göbeğimde uyuyoyorum :))
ben artık iyice hissediyorum Kızımı...gece yatıyorum başlıyor kıpır kıpır .sabahlarıda onunla uyanıyorum gerçekten çok güzel.hatta dün gece eşime dedim getir bak elini koy hissedebilecekmisin diye...elini koydu seyriyor gibi dedi o da hissetti Allah'ın en büyük mucizesi
cnm bence moralini bozma bişey yoktur artık bulantıların geçiyo demek hamilelikte dalgalanmalar oluyoSlm kızlar Size bi sorum olacak,sabah kalktığımda bişey farkettim.Göğüs başlarım küçülmüş,etrafındaki pütürler bile azalmış yaa.Moralim bozuldu acaba bebeğime bişeymi oldu?? Dahada ilginci bu gün hiç bulantım olmadı.Ne olru bi cevap verin lütfen.
Slm kızlar
Size bi sorum olacak,sabah kalktığımda bişey farkettim.
Göğüs başlarım küçülmüş,etrafındaki pütürler bile azalmış yaa.Moralim bozuldu acaba bebeğime bişeymi oldu?? Dahada ilginci bu gün hiç bulantım olmadı.
Ne olru bi cevap verin lütfen.
Slm kızlar
Size bi sorum olacak,sabah kalktığımda bişey farkettim.
Göğüs başlarım küçülmüş,etrafındaki pütürler bile azalmış yaa.Moralim bozuldu acaba bebeğime bişeymi oldu?? Dahada ilginci bu gün hiç bulantım olmadı.
Ne olru bi cevap verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?