2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın jızlar. Aynısı bazen dende de oluyor canım. Doktora sordum normal dedi, endişelenme.

ben artık iyice hissediyorum Kızımı...gece yatıyorum başlıyor kıpır kıpır .sabahlarıda onunla uyanıyorum gerçekten çok güzel.hatta dün gece eşime dedim getir bak elini koy hissedebilecekmisin diye...elini koydu seyriyor gibi dedi o da hissetti Allah'ın en büyük mucizesi

günaydın CAYCAYcım,valla biz çok iyiyizzz,ufaklık yormuyo hiç beni,bi de arada burdayım dese değmeyin keyfime:)

Ne güzel canım yaa, darısı başımıza. Sözde erkekler daha çabuk hareketlenir derler ama bizimki biraz tembel anlaşılan, bana çekmiş:)

:) benimki genelde akşamları hareketleniyor özellikle de meyve yedikten sonra gündüz yok denecek kadar az uyuyo herhalde gündüz gece beni uyutmuyo :) rahatsız olmuyorum ama onun her saniyesini hissetmek için elim göbeğimde uyuyoyorum :))

Ben de bazen midemin üzerinde bi pıt pıt hisedip heyecanlanıyorum ama sonra aklıma geliyo daha oralara kadar çıkmadığı:) Neyse artık beklicez biraz daha paşayı

nevincim, afillicim Tuğra hem çok karizma bir isim hemde anlamı güzel osmanlı mührü...
eee bizlerde osmanlı torunlarıyız nihayetinde..
yakışır valla küçük beylere benimde çok hoşuma gidiyor.
ağızı dolduruyor sonuçta Tuğra....
hımm çok güzel....

bu arada bebiş için hissetmiyorum hiç bişey 15 gün sonra hissedersin dedi doktor...

Ben dün gece hissettim bebeğimi.Hiç böyle olmamıştı.2 defa oldu,ama kısa sürdü.Çok güzeldi.
Bu arada babamız şehir dışındaydı dün gece geldi.Keyfimize diyecek yokbayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile :CüvCüv:

slm kızlar nsılsınız nasıl geçiyo gününüz ben bugn 6 ya kadar işdeyim insanlar hafta iç çalışır ben hafta sonu?

Slm kızlar

Size bi sorum olacak,sabah kalktığımda bişey farkettim.
Göğüs başlarım küçülmüş,etrafındaki pütürler bile azalmış yaa.Moralim bozuldu acaba bebeğime bişeymi oldu?? Dahada ilginci bu gün hiç bulantım olmadı.
Ne olru bi cevap verin lütfen.

cnm bence moralini bozma bişey yoktur artık bulantıların geçiyo demek hamilelikte dalgalanmalar oluyo

cnm sen canını sıkma öyle şeylerle anlaşılmaz hem bebeğimize öle kolay kolay bi şey olmaz Allah ın izniyle bulantında hergün olacak diye bi şey yok 14 haftalık olmuşsun artık bence sevinmelisin bile göğüsler de değişecek tabi artık yavaştan:=)

canım endişelenme geçen hafta(14,HAFTAMDA)benimde bütün hamilelik belirtilerim kayboldu çok uyuyordum çok yemek yiyordum,göğüslerim çok şişti ama 14,haftaya girdiğimde hepsi kayboldu ben de çok endişelendim bebeğime birşey oldu sandım ama 15,haftaya girdiğimde hepsi geri geldi hatta göğüslerimin ucu bile karardı bu hafta

merhaba kızlar bugünlerde gırtlağım acayip açık şimdiye kadar 1 kilo almıştım ama sanırım bundan sonra yavaş yavaş şişerim sağlıklı beslenme adına hayatımdan çıkardığım herşeyi canım istiyo yaaaa sosis gibii mesela bilmiyorumkismile

iyi akşamlar arkadaşlar.... hamileleik tam gaz devam ediyor....benim miniğim artık ben burdayım anne diyor..tekmelerini hissediyorum 2 3 gündür harika bir duygu.......bende 3 kilo aldım başından beri...artık hamile olduğum anlaşılıyor....bugun şımarttım kendimi biraz:).....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…