2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar işten çıktım oyüsden pek sık giremiorum
zaten sorunlar vardı biliosunuz tazminatımı alıp işsizlikten yararlanmayı tercih ettim doğum parası yerine hayırlısı olur inş.
buarada kızlar cuma dr kontrolümüz vardı
ama dr um izinliymiş bizde cinsiyet öğrenices diye başka bir dr a gittik ama meleğim bi türlü göstermedi yapıştırmış bacakları açmadı
çok edepli miniğim çokkkk :))

hayırlısı olsun canım evde hamileliğinin keyfini çıkartırsın ne güzel :CüvCüv:
bende 6 nisanda gidicem bakalım ne olacak cok özledim en son 10 martta gittim 4 lü teste yapılıcak endişeliyim biraz ...

canım benim mutluluğun daim olsun inş sağlıklı ve hayırlı bir evlat olurrrrr:Saruboceq:

hayırlı olsun canım zaten dikkat ediyorum da ilk tahmini erkek diyenler sonra kızamı dönüyor ne bende randevumu 1 hafta öne aldım haftaya cumartesi inşallah bende öğrenirim

sağolun kızlar allah razıolsunnvalla bnde durmuorumm gördugumu alıorumm bugun kıpada pembe badılı tulum grdum pandalı dayanamadım aldım valla napim cok begendımm babasıda sabah bebek almıs kızımıza patı patıryuruoo sarkı calıo:)) özkemcım saol cnmm ıns sende ögrenırsınnopuyorumnanaktan

canım ben hisedemiyorum bazen kıpırtı oluyor fazla değil senin erkek olduğundan hissediyorsun galiba
öyle derlerya erkek erken belirti yaparmış

CORNELıA canımmm seninkine kızmı dedi doktor
ay inanmıyorum erkek gibiydi kız olduğğu kesinleştimi sen kız istiyodun
hayırlı olsun hayatım senin adına sevindim Allah hayırlısını versin

Lilacım.. sabah girip hemen sana baktım cinsiyet için.. erkekmiş =)) hayırlısı olsun.. gözün aydıınn..... allah sağlıklı sıhhatli, güçlü kuvvetli hayırlı bir erkek versin size...
bende ctesi gördüm pipiyi =)) bizimki de erkekmiş.. =))) bu sene erkek senesi artık onaylanmış oldu =))))
3lü test yapmayacakmış doktorum. 5,5 aylıkken detaylı ultrason yapıcam sadece dedi.. çünkü 2li testim 1/14000 çıkmıştı.. gerek yok para tuzagı olur 3lü test senin için dedi..
çok şükür artık bebeğin kimliği belli oldu.. güzel bir duygu.. =))

ohh kizlar ne guzel ya! gozunuz aydiiin bebeginizin cinsiyetini ogrenmissiniz.. ben insallah bu hafta gidip ogrencem. 26 Nisana kadar bekleyecek sabirim kalmadi delikafadulden

günaydın anişler opuyorumnanaktan
biz cuma günü kızımız gördük :lepi:
doktor %99 kız dedi.mimik prensesim geliyo teyzeleri delikafadulden

ohh kizlar ne guzel ya! gozunuz aydiiin bebeginizin cinsiyetini ogrenmissiniz.. ben insallah bu hafta gidip ogrencem. 26 Nisana kadar bekleyecek sabirim kalmadi delikafadulden

sende öğrenirsin inş... bebeğin kimliği oluşuveriyo birden. insan rahatlıyor =) dedikleri gibi vişne suyumu çikolatamı yedim gittim ben.. hareketli değildi çok ama hemen gösterdi pipiyi =) inş sen de öğrenirsin bu hafta

günaydın anişler opuyorumnanaktan
biz cuma günü kızımız gördük :lepi:
doktor %99 kız dedi.mimik prensesim geliyo teyzeleri delikafadulden

gözün aydın canım... allah hayırlı sağlıklı bir kız versin sana...

tşk ederim lapacı senin de oğluşun geliyormuş.yerim ben onu.Allah bütün bebeklere sağlıklı uzun ömür versin

tşk ederim lapacı senin de oğluşun geliyormuş.yerim ben onu.Allah bütün bebeklere sağlıklı uzun ömür versin

evet... oğluşum olacak inş... amiinn canım ya.. cümlemizinkinee.... inş hayırlısıyla kucaklarımıza alırız sağlıklı bir şekilde minişlerimizi...

bir şey sorucam ya usgde doktor tek tek kalbi beyni falan diye sayıyo.ben bi şey göremiyorum sizde de öyle mi?

hayırlı olsun güzelim gözün aydın. sağlıkla kucağına alırsın inşallah paşanı. bu arada herkese günaydın güzel anneler...

lapaci, amelie26 siz cinsiyetini ogrenmeden once bisey hissetmismiydiniz? kizdir veya erkektir diye? Ben hep erkekmis gibi dusunuyorum. hatta bu dusunceye alistim. Kiz derse sok olurum heralde belki de biraz uzulurum. Aslinda bastan kiz istememe regmen erkekmis gibi hissetmeye alisti.. bide sizin cin takviminde kim diyordu? benimki erkek diyor.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…