kızlar işten çıktım oyüsden pek sık giremiorum
zaten sorunlar vardı biliosunuz tazminatımı alıp işsizlikten yararlanmayı tercih ettim doğum parası yerine hayırlısı olur inş.
buarada kızlar cuma dr kontrolümüz vardı
ama dr um izinliymiş bizde cinsiyet öğrenices diye başka bir dr a gittik ama meleğim bi türlü göstermedi yapıştırmış bacakları açmadı
çok edepli miniğim çokkkk :))
canım benim mutluluğun daim olsun inş sağlıklı ve hayırlı bir evlat olurrrrr:Saruboceq:
oyyyy kuzum allah gönlüne göre vermiş iştee negüzel....
bende istiyorum cimcime annesi olmayı inş.değişmez son anda..ben 3takım elbise aldım bileekaydirigubbakcemile3
çok tatlılar..bide bandana bant falan alcam bisürü yaa yerim ben onu...fırfırlı kilotlarla mini kot eteğinide almazsam çatlarım yaa yerim ben onu .....:ecrin_bebek:
hayırlı olsun canım zaten dikkat ediyorum da ilk tahmini erkek diyenler sonra kızamı dönüyor ne bende randevumu 1 hafta öne aldım haftaya cumartesi inşallah bende öğrenirim
iyi akşamlar arkadaşlar.... hamileleik tam gaz devam ediyor....benim miniğim artık ben burdayım anne diyor..tekmelerini hissediyorum 2 3 gündür harika bir duygu.......bende 3 kilo aldım başından beri...artık hamile olduğum anlaşılıyor....bugun şımarttım kendimi biraz:).....
ohh kizlar ne guzel ya! gozunuz aydiiin bebeginizin cinsiyetini ogrenmissiniz.. ben insallah bu hafta gidip ogrencem. 26 Nisana kadar bekleyecek sabirim kalmadi delikafadulden
günaydın anişler opuyorumnanaktan
biz cuma günü kızımız gördük :lepi:
doktor %99 kız dedi.mimik prensesim geliyo teyzeleri delikafadulden
tşk ederim lapacı senin de oğluşun geliyormuş.yerim ben onu.Allah bütün bebeklere sağlıklı uzun ömür versin
Lilacım.. sabah girip hemen sana baktım cinsiyet için.. erkekmiş =)) hayırlısı olsun.. gözün aydıınn..... allah sağlıklı sıhhatli, güçlü kuvvetli hayırlı bir erkek versin size...
bende ctesi gördüm pipiyi =)) bizimki de erkekmiş.. =))) bu sene erkek senesi artık onaylanmış oldu =))))
3lü test yapmayacakmış doktorum. 5,5 aylıkken detaylı ultrason yapıcam sadece dedi.. çünkü 2li testim 1/14000 çıkmıştı.. gerek yok para tuzagı olur 3lü test senin için dedi..
çok şükür artık bebeğin kimliği belli oldu.. güzel bir duygu.. =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?