2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki isim koy defne çisem

sana bi kız ismi benden kızımın adı beyda

netten baktım seçtklerim içnde seçeceğim siznde beğendğiniz varsa bakın başar ceyhun çağan çağlayan devrim doğu doruk efekan egemen ege eraltay erberk erdağ erim eryiğit evre evrim gökdeniz görkem kıvanç oskay önde özel özer pamir pusat utku yalın yalkın yalım

kızlar eşime ben hiç isim beğendiremiyorum ne olacak benim sonum yaaaaa(((((( TUANA ya takmış durumda onu koymak istiyor bende istemiyorum ka. sene önce modaydı o isim...onun yanına isim koy sende diyor ne olur ki???
her isime bi kulp buluyor BERRAdiyorum :Berna derler esila diyorum :ne o kedi ismi gibi Dilem:erkekler ilerde dalga geçer diye başlıyo anlayacağınız YATUANA yada CEYLİN olacak galibaaa (

bende Haktan olmasını istemiştim.eşim beğenmedi..
utku,tuna,tuğra bu isimler çok hoşuma gidiyordu hepsini önerdim yok dedi.

o bana Rüzgar'ı önerdi kulağıma hoş geldi hem çevremizde de yok.
herkese duyurduk bile artık adı kesin Rüzgar oğlumuzun....

canım kızma ama eşin biraz haklı sanki dilem neyi dilem falan değişik olsun istiyoruz hepimiz ama bi yandan da anlamlı olsun:)

cnm ben de tuğra ismini tuttum bak hoşmuş ama bizim cinsiyet daha kesinleşmedi nisan 15 de inş bakalım

bende ondan midem kalkıyor her gelene sürüyolar temiz bişey değil ya yani jel değil cihazdan :))
bende deneyecem drumada soracam gidince

Son düzenleme:
bencede tuğra ismi çok güzel türk ismi
berrada çok güzel bir isim
ikiside favorilerim arasında

kizlaaarrr bu arada bugğn hiç midem bulanmadı allahım geçio galiba mide bulantılarımmm yine de ağır şeyler yememeye dikkat ediyorum midem bulanır korkusu oluyor bende resmen fobim oldu mide bulantısımafoldumben

gamzecim ben ekim annesi olucam allah izin verirsee.. 14 haftalik hamileyim... ayni senin dedigin gibi balik tavukk... yazamiyorum bile yani.,.... senin ne zaman gecti bu durum?

ıyi pazarlar acil yardımınıza ihtiyaçım var dün gece sol kasığımın ağrısıyla uyandım kızlar Sizce normalmi tek taraflı oğlum zaten solda yerleşmiş durumda ama endişelenmemek elde değil 16+1Dim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…