Mesticim Allahın izniyle önemli bişi çıkmaz canım,,sen içini rahat tut,,Sağlıkla gelsin bebişin inşallah
MESTİTOSH inşallah yarın herşey güzel olur senin ve bebeğin için.
günaydın şekerlera.s.
GÜNAYDIN MOPSYCİM CANIM SENİNLE BENİM ARAMDA 1 GÜN VAR BİZ KAÇ AYLIK OLUYORUZ ŞİMDİ ÇOK KARIŞIYO BU HASAPLAR YA :asigim:
benim doktorum da burada üniv. hastanesinde prof. sen amniyosentez yaptırdın mı peki canım??
burda beğendiğim isimler pamir-egemen-ege..........dorukta güzel.netten baktım seçtklerim içnde seçeceğim siznde beğendğiniz varsa bakın başar ceyhun çağan çağlayan devrim doğu doruk efekan egemen ege eraltay erberk erdağ erim eryiğit evre evrim gökdeniz görkem kıvanç oskay önde özel özer pamir pusat utku yalın yalkın yalım
canım burdada berra çok güzel...kızlar eşime ben hiç isim beğendiremiyorum ne olacak benim sonum yaaaaa(((((( TUANA ya takmış durumda onu koymak istiyor bende istemiyorum ka. sene önce modaydı o isim...onun yanına isim koy sende diyor ne olur ki???
her isime bi kulp buluyor BERRAdiyorum :Berna derler esila diyorum :ne o kedi ismi gibi Dilem:erkekler ilerde dalga geçer diye başlıyo anlayacağınız YATUANA yada CEYLİN olacak galibaaa(
bende erkekte rüzgar-poyraz-sarp ve kuzey isimlerini çok beğeniyorumbende Haktan olmasını istemiştim.eşim beğenmedi..
utku,tuna,tuğra bu isimler çok hoşuma gidiyordu hepsini önerdim yok dedi.
o bana Rüzgar'ı önerdi kulağıma hoş geldi hem çevremizde de yok.
herkese duyurduk bile artık adı kesin Rüzgar oğlumuzun....
iki isim koy defne çisem
sana bi kız ismi bendenkızımın adı beyda
günaydın.bizdde dr gittik ve değişmezse eğer cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olucak inşallah gayet sağlıklı keyfi yerinde.
bayanssulusmile gözün aydın bi kızımız daha oldu hihoyyytgünaydın.bizdde dr gittik ve değişmezse eğer cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olucak inşallah gayet sağlıklı keyfi yerinde.
günaydın.bizdde dr gittik ve değişmezse eğer cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olucak inşallah gayet sağlıklı keyfi yerinde.
kızlarr galıbaaa benım de PRENSESIM geliyooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))))))))
Merhaba kızlar
Uzun süren endişeli günlerimiz niyahet geride kaldı.Düşük tehlikesini atlatmışım.
Bu dördüncü hamileliğim olduğu için,fazla heveslenmiyordum açıkcası.
Ama güzel Allahım benimde yüzüme bakt ve şu anda çok iyiyiz bebişim ve ben:)
Sizinle birçok şeyi baylaşamdım çok üzgünüm...Çoğunuz cinsiyetleri öğrenmişiniz herkese hayırlı olsun İnşallah.
Bundan sonra buralarda oliciiimm
Öpüyorum hepinizi
kızlar buarada 3lü test sonucumu iyi çıkmış 1100/1 şeklinde.güzel dedi dr.çok şükür...
ayrıntılı ultrasonda incelediğimizdede herşey yolundaysa %95 tanı koymuş oluruz herşey normal diye dedi..ama o yüzde 5lik risk durumuna kesinlik koymamız tıbben mümkün olmuyor dedii...
allaha emanett..
Lilacım.. sabah girip hemen sana baktım cinsiyet için.. erkekmiş =)) hayırlısı olsun.. gözün aydıınn..... allah sağlıklı sıhhatli, güçlü kuvvetli hayırlı bir erkek versin size...
bende ctesi gördüm pipiyi =)) bizimki de erkekmiş.. =))) bu sene erkek senesi artık onaylanmış oldu =))))
3lü test yapmayacakmış doktorum. 5,5 aylıkken detaylı ultrason yapıcam sadece dedi.. çünkü 2li testim 1/14000 çıkmıştı.. gerek yok para tuzagı olur 3lü test senin için dedi..
çok şükür artık bebeğin kimliği belli oldu.. güzel bir duygu.. =))
günaydın anişler opuyorumnanaktan
biz cuma günü kızımız gördük :lepi:
doktor %99 kız dedi.mimik prensesim geliyo teyzeleri delikafadulden
günaydın kızlar:)) Ameliecim gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahkızlar ben cumartesi yine başka bi doktora gittim cinsiyet için kendi doktorum kıza benzio gibi dedi kesin konuşmadı,ama bu gittiğim doktor da ben %100 erkek diorum dedi,,hatta pipisini de gösterdi ,ayy iice kafam karıştı ,,sağlıkla gelsin inşallah....
günaydınlar eylül anneleri bende bir eylül annesi olaraktan bizde geçen hafta öğrendik cinsiyetini ilki oğlandı şimdide kızım olacak
mestitos geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?