2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bir laboratuvara ineyim. çıkınca tekrar girerim. görüşürüz güzel anneler ve tatlı bebişler...

MESTıTOS
Geçmiş olsun...canım sakın aklını kötu seylerı getırme , doktorun önerıyorsa ve senınde aklından evet yaptırmalıyım dıyorsan yaptır...,
ama olumlu düşün.
herşeyın bı sebebi vardır.

Gunaydın..
h.sonu 3.lü için doktoro gıttık...
ve benım bebiş yıne kapattı bacaklarını , doktorda kız olabılır ama emın değilim su aşamada dedı...

Bu arada geçen cuma Kameraya cekme muhabbetı yapmıştık...doktora utana ,sıkıla söyledım ve doktor gulerreek tabıkı cekebılırsınız dedı...
ve bizde cektık...eve gıdınce 2*3 defa izledım ama hiç bişi anlaşılmıyor yaa... sadece kemıklerını görebiliyorum :))
neyse tavsıye edıyorum mutlaka deneyın sonrasında bebişlerimize guzel bır hatıra kalır.

GÜNAYDIN MOPSYCİM CANIM SENİNLE BENİM ARAMDA 1 GÜN VAR BİZ KAÇ AYLIK OLUYORUZ ŞİMDİ ÇOK KARIŞIYO BU HASAPLAR YA :asigim:

canım şöyle düşün.takviminde 17*6 yazıyor ya yani 17 haftan dolmuş birde 6 gün olmuş..18.haftanın içindesin yani şuan..18 hafta dolacak

ben süt içemiyodum dün meyveli süt içtim gayet güzel süt içemeyen arkadaşlara öneririm kaydirigubbakcemile2

benim doktorum da burada üniv. hastanesinde prof. sen amniyosentez yaptırdın mı peki canım??

yok canım yaptırmadım... çünkü o doktora gidemedim... h.içi sorun oluyordu bende özelde bi doktora gidiyorum.. oda sadece 2li test yaptı başka bişi istemedi

Yıne bişi yazacağım..
dun bı aıle toplantısında devlette görevli anestezi uzmanı bır doktorla karşılastım..tabıkı hemen cocuğu ablukaya alıp soru yağmuruna tuttum...
Ben normal epidural doğumu ıstıyorum ama aklımda bazı soru işaretlerı vardı ve bunları da kıme sorsam herkes bişi diyordu ....tam adamını buldum yanı...
Doktor bana ımkanın varsa kesınlıkle epidural normal doğumu tercıh et dedı...sezeryanda uygulanandan daha guvenli olduğunu kesınlıkle aklımda soru işaretleı kalmamasını anlattı..
Doktor , doğum şeklı olarak zorunluluk yoksa kesınlıkle sezeryanı tavsıye etmıyor... özellıkle bazı hastanelerı kasap dıye nıtelıyor..isim vermeyeceğim ama rakamları düşük olanları kastedıyorum...

amelıyathanlerını görsen korkarsın dıyor...oralarda komlıkasyon kapma rsıkı cok fazla imiş....
hatta kendı gıttıği 2 tane hastaneyı bıle kesınlıkle tavsıye etmıyor...oraya gıdeceğine devlete gıt daha guvenlıdır emın ol dedı.

yanı kısaca kızlar, hastane bebek ve bızim için çok öenmli...

burda beğendiğim isimler pamir-egemen-ege..........dorukta güzel.
canım burdada berra çok güzel...
bende erkekte rüzgar-poyraz-sarp ve kuzey isimlerini çok beğeniyorum
iki isim koy defne çisem

sana bi kız ismi benden kızımın adı beyda

bilmiyorum .evet bu isimler diyemiyorum aslında...defne çisemde çok çocukça sanki.bebekken güzelde büyüyünce çisem hanım yakışmıyor sanki...
den isim bulamayacağım sanırımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydın.bizdde dr gittik ve değişmezse eğer cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olucak inşallah gayet sağlıklı keyfi yerinde.

Selam kızlar, nasılsınız, keyifler ve bebişler nasıl?? Bikaç gündür giremedim bayaa yoğundum ve yorgundum, size öyle oluyormu? Henüz 1 kg. aldım, hantallaşmadığımı düşünüyorum yani ama çok çabuk yoruluyorum, bacaklarım ağrıyor, yoksa sadece benden kaynaklanan bir durummu acaba???
Muhabbetlerden hep geri kalmışım, üff ya, okuyum bari biraz :))

Günaydın kızlar iyi haftalar herkesea.s.

kızlarr galıbaaa benım de PRENSESIM geliyooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))))))))

Gözünaydın canım listemize prenses geliyor oh oh maşallah.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah sağlıkla bebeşini kucağına alırsın.

Canımcığım seninde gözün aydın testin güzel çıkmış darısı bizim başıımıza.

Lapacığım listemize prens ekleniyor gözün aydın olsun canım. Evet kesinlikle katılıyorum bu sene erkek senesikaydirigubbakcemile3

günaydın anişler opuyorumnanaktan
biz cuma günü kızımız gördük :lepi:
doktor %99 kız dedi.mimik prensesim geliyo teyzeleri delikafadulden

Gözünaydın canım sağlıkla prensesini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Pınarcığım çok şaşırdım yabilmiyorumkismile neyse sağlıklı olsunda kız erkek hepsi evladımız gözünaydın tekrardan canım kaydirigubbakcemile3 listeye bir prens daha ekleniyor

günaydınlar eylül anneleri bende bir eylül annesi olaraktan bizde geçen hafta öğrendik cinsiyetini ilki oğlandı şimdide kızım olacak
mestitos geçmiş olsun

Canım seninde gözünaydın sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin.

günaydın.bizdde dr gittik ve değişmezse eğer cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olucak inşallah gayet sağlıklı keyfi yerinde.

Canım gözün aydınnnn sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah.

Mesticiğim içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Oh be bitti sonunda ne çok yazmışsınız oku oku anca bitti valla:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…