günaydın.bizdde dr gittik ve değişmezse eğer cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olucak inşallah gayet sağlıklı keyfi yerinde.
Günaydın kızlar iyi haftalar herkesea.s.
Gözünaydın canım listemize prenses geliyor oh oh maşallah.
Canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah sağlıkla bebeşini kucağına alırsın.
Canımcığım seninde gözün aydın testin güzel çıkmış darısı bizim başıımıza.
Lapacığım listemize prens ekleniyor gözün aydın olsun canım. Evet kesinlikle katılıyorum bu sene erkek senesikaydirigubbakcemile3
Gözünaydın canım sağlıkla prensesini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Pınarcığım çok şaşırdım yabilmiyorumkismile neyse sağlıklı olsunda kız erkek hepsi evladımız gözünaydın tekrardan canım kaydirigubbakcemile3 listeye bir prens daha ekleniyor
Canım seninde gözünaydın sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin.
Canım gözün aydınnnn sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah.
Mesticiğim içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Oh be bitti sonunda ne çok yazmışsınız oku oku anca bitti valla:roflol:
Kızlar bu arada c.tesi doktortaydık benimkininde ciniyeti belli oldu içime doğuyordu aslında ama işte kondurmak istemiyordum gönlümden geçen kızdı açıkçası :kedi: veeeeee OĞLUŞUM olucakmışşşş zemuszemuseşimle ben içimiz buruk olmakla birlikte mutluyuz kız erkek hepsi evlat sonuçta Lilacığım listemize Prens daha ekleniyor gamyoncuiremsu Bu arada 4 lü test için kan verdim haftaya belli olacakmış Allahım hayırlısı ile sonucumuz iyi çıkar inşallah.
Merhaba
bu siteye yeni üyeyim ve bu forumu gördüğüme çok mutlu oldum
Sanırım bir bayram bebişim olacak
SAT 13 ARALIK
Tahmini DT 18 EYLÜL
Hamiş kaldığım kilo 64
Henüz cinsiyetini öğrenemedik kıza benziyor ama 3 hafta sonra gelin tekrar bakalım dedi doktorumuz
bide 3 lü test yaptıranlar bunu öneriyormusunuz aklım çok karıştı biz yaptıralım dedik ama ya olumsuz çıkarsa amniyosentez yaptırmak istemiyorum ben korkuyorum
Hem onda bile olumsuz çıksa aldıramam ki kızlar ne yapmalıyım akıl verin
canım benim doktorum 2li test yapmamıza gerek yok olumsuz çıksada 3lü yapmadan amniyo sentez önermiyoruz dedihoşgeldin.. hayırlı olsun bebeğin.. inş sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına...
bana 3lü test yapalım demedi dr um çünkü 2li test sonucum çok iyi çıktı. ama yapalım deseydi yaptırırdım.. dr a güvenmekten başka çaremiz yok... sonuçta biz onun kadar bilemeyiz hiç bir şeyi.. eger güveniyorsan dr una dedğini yapman daha iyi olur gibi.. sen bilirsin yinede....
canım benim doktorum 2li test yapmamıza gerek yok olumsuz çıksada 3lü yapmadan amniyo sentez önermiyoruz dedi
yani ilk kez test yapılacak
ama dediğin gibi doktora güvenmekten başka yapılacak bişi yok sanırım
kızlar sordum ama kaynadı ben 3lü test yaptrmadım henüz 4lü testi kaçıncı haftada yapıyorlar ben yarın gidicem dr
Bozocum sanırım 16-18.haftalar arasında yapılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?