2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın.bizdde dr gittik ve değişmezse eğer cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olucak inşallah gayet sağlıklı keyfi yerinde.

gözünüz aydın kızlar. hayırlı uğurlu olsun. darısı öğrenmeyenlerin başına.

suray canım çok teşekkür ederim.

suraycım.. gözün aydın... erkekler çok bu sene... hayırlısı olsun inş... hayırlı, sağlıklı evlatlar olsunlar

Merhaba

bu siteye yeni üyeyim ve bu forumu gördüğüme çok mutlu oldum
Sanırım bir bayram bebişim olacak

SAT 13 ARALIK
Tahmini DT 18 EYLÜL
Hamiş kaldığım kilo 64

Henüz cinsiyetini öğrenemedik kıza benziyor ama 3 hafta sonra gelin tekrar bakalım dedi doktorumuz

bide 3 lü test yaptıranlar bunu öneriyormusunuz aklım çok karıştı biz yaptıralım dedik ama ya olumsuz çıkarsa amniyosentez yaptırmak istemiyorum ben korkuyorum
Hem onda bile olumsuz çıksa aldıramam ki kızlar ne yapmalıyım akıl verin

bayanlar.. doktorum bana dediki artık gögüs kremi kullanmaya başlayabilirsin. mustela önerdi. kalçalar, göbek ve gögüs uçlarına her akşam 15 dk masaj yaparak sür dedi...
gögüs için erken değil mi? siz ne yapıyorsunuz?

evet yaa bu sene, yani daha doğrusu eylül ayı erkek çoğunlukta. listemizden öyle anlaşılıyor.kız erkek hepsi hayırlısıyla ailelerine kavuşurlar inşallah...

hoşgeldin.. hayırlı olsun bebeğin.. inş sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına...
bana 3lü test yapalım demedi dr um çünkü 2li test sonucum çok iyi çıktı. ama yapalım deseydi yaptırırdım.. dr a güvenmekten başka çaremiz yok... sonuçta biz onun kadar bilemeyiz hiç bir şeyi.. eger güveniyorsan dr una dedğini yapman daha iyi olur gibi.. sen bilirsin yinede....

canım benim doktorum 2li test yapmamıza gerek yok olumsuz çıksada 3lü yapmadan amniyo sentez önermiyoruz dedi
yani ilk kez test yapılacak
ama dediğin gibi doktora güvenmekten başka yapılacak bişi yok sanırım

bende 2li test yaptırmamştım bu hafta 3 lü için çağırdı doktorum.ama şimdi 3lünden ziyade bi çok doktor 4lü yü öneriyo direk onumu yaptırsam kararsızım acıkcası.

herkesin durumu farklı zaten... kimseyi örnek almamak lazım... bir sürü kriter var bu testlerde.. yaş, genetik faktörler...vs.... aynı doktora gitsek sana ve bana farklı şeyler söyleyebilir yani... o yüzden en güzeli doktora güvenmek.. sonuçta o dünyaya getirtcek minişleri =)

kızlar sordum ama kaynadı ben 3lü test yaptrmadım henüz 4lü testi kaçıncı haftada yapıyorlar ben yarın gidicem dr

mrb kızlar nasılsınız?
güzel bir hafta olur inş...

ne 2 li yaptırdım nede 3lü çünkü bir iki tane rahatsızlık için geçerliymiş ve benim bir çok tanıdığımda hep olumsuz çıktı hamilelikleri boyunca özürlü bebek beklediler sitrese girdiler şu anda hepsinin bebekleri çok sağlıklı yanlış çıkma olasılığı çok fazlaymış o yüzden bende boşa sitrese girmek istemedim bu yüzden yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…