günaydın.bizdde dr gittik ve değişmezse eğer cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olucak inşallah gayet sağlıklı keyfi yerinde.
gözün aydın oğluşun turkbayragi bende öğrenmek istiyoruuuuum :roflol:Kızlar bu arada c.tesi doktortaydık* benimkininde ciniyeti belli oldu içime doğuyordu aslında ama işte kondurmak istemiyordum gönlümden geçen kızdı açıkçası* :kedi:** veeeeee* OĞLUŞUM olucakmışşşş zemuszemuseşimle ben içimiz buruk olmakla birlikte mutluyuz kız erkek hepsi evlat sonuçta Lilacığım listemize Prens daha ekleniyor gamyoncuiremsu Bu arada 4 lü test için kan verdim haftaya belli olacakmış Allahım hayırlısı ile sonucumuz iyi çıkar inşallah.
Kızlar bu arada c.tesi doktortaydık benimkininde ciniyeti belli oldu içime doğuyordu aslında ama işte kondurmak istemiyordum gönlümden geçen kızdı açıkçası :kedi: veeeeee OĞLUŞUM olucakmışşşş zemuszemuseşimle ben içimiz buruk olmakla birlikte mutluyuz kız erkek hepsi evlat sonuçta Lilacığım listemize Prens daha ekleniyor gamyoncuiremsu Bu arada 4 lü test için kan verdim haftaya belli olacakmış Allahım hayırlısı ile sonucumuz iyi çıkar inşallah.
hepinize çok teşekkür ederim geriye artık cinsiyette öğrenince sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar kalıyor inşşallah hepimiz bir avazda doğururuz.
SELAMLAR.
hızmette bı değişiklik varmı bılgı alabıldınmı canım,
memerıol olayından sonra fıyatlar hala aynımı..ben internette bı baktım , ssklı olarak hızmet devam edecekmış ama fıyatlar ne olacak acaba...
gözünaydın suraycım...içiniz buruk olmasın demekki oğluşun daha çok hayırlı kısmetli gelecek size....sağlıkla kavuşun inşallahhalkisalkisalkis
nilüüüüüüü tatlım senin güzel kivin kız mı erkek miopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cinsiyetiniz belli oldu mu???
bu arada ben hamileliğimin ilk başlarında ne kadar çok kivi yerdim haftada 2-3 kilo yiyordum rahat:kedi:
ben gittiğimde muhasebesiyle görüştüm zaten yarı yarıya ortakolmuşlar fiyatların çok fazla değişmeyeceğini söylediler şuan için zaten değişmemiş hizmet hastanesi web sitesinden mail atın hepsine tek tek cvp veriliyor denildi ama baktım ama bulmadım mail atacağım yeri .
MESTİTOS
Geçmiş olsun...canım sakın aklını kötu seylerı getırme , doktorun önerıyorsa ve senınde aklından evet yaptırmalıyım dıyorsan yaptır...,
ama olumlu düşün.
herşeyın bı sebebi vardır.
mestitosh gönlünü ferah tut Allah ın izniyle herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?