2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu arada c.tesi doktortaydık benimkininde ciniyeti belli oldu içime doğuyordu aslında ama işte kondurmak istemiyordum gönlümden geçen kızdı açıkçası :kedi: veeeeee OĞLUŞUM olucakmışşşş zemuszemuseşimle ben içimiz buruk olmakla birlikte mutluyuz kız erkek hepsi evlat sonuçta Lilacığım listemize Prens daha ekleniyor gamyoncuiremsu Bu arada 4 lü test için kan verdim haftaya belli olacakmış Allahım hayırlısı ile sonucumuz iyi çıkar inşallah.

Kızlar bu arada c.tesi doktortaydık benimkininde ciniyeti belli oldu içime doğuyordu aslında ama işte kondurmak istemiyordum gönlümden geçen kızdı açıkçası :kedi: veeeeee OĞLUŞUM olucakmışşşş zemuszemuseşimle ben içimiz buruk olmakla birlikte mutluyuz kız erkek hepsi evlat sonuçta Lilacığım listemize Prens daha ekleniyor gamyoncuiremsu Bu arada 4 lü test için kan verdim haftaya belli olacakmış Allahım hayırlısı ile sonucumuz iyi çıkar inşallah.

gözün aydın oğluşun turkbayragi bende öğrenmek istiyoruuuuum :roflol:

Kızlar cinsiyetleriniz hayırlı olsun, ne kadar çok kişinin belli olmuş arka arkaya, sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)

hepinize çok teşekkür ederim geriye artık cinsiyette öğrenince sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar kalıyor inşşallah hepimiz bir avazda doğururuz.

gözünaydın suraycım...içiniz buruk olmasın demekki oğluşun daha çok hayırlı kısmetli gelecek size....sağlıkla kavuşun inşallahhalkisalkisalkis

hepinize çok teşekkür ederim geriye artık cinsiyette öğrenince sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar kalıyor inşşallah hepimiz bir avazda doğururuz.

SELAMLAR.
hızmette bı değişiklik varmı bılgı alabıldınmı canım,
memerıol olayından sonra fıyatlar hala aynımı..ben internette bı baktım , ssklı olarak hızmet devam edecekmış ama fıyatlar ne olacak acaba...

Teşekkür ederim suraycım ama ben yine de kesin gözüyle bakmak istemiorum 1 ay sonra daha da kesinleşir artık :)) senin de gözün aydın canım Allah oğluşuna ve sana sağlık versin inşallah:)

günaydın kızlar
bizde yarın dr gidicez cinsiyetimiz inşllah kesinleşicek
birde 3lü test için geç mi kaldım acaba?4lü test ne zaman yapılıyor?

ben gittiğimde muhasebesiyle görüştüm zaten yarı yarıya ortakolmuşlar fiyatların çok fazla değişmeyeceğini söylediler şuan için zaten değişmemiş hizmet hastanesi web sitesinden mail atın hepsine tek tek cvp veriliyor denildi ama baktım ama bulmadım mail atacağım yeri .

Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum. bu ayın 15 inde detayı usg ye gireceğim belli mi olur belki cinsiyeti değişir aklinialirimsmile şaka bi yana dr % 98 erkek dedi değişmez heralde hem pipiyi de gösterdi kaydirigubbakcemile3

gözünaydın suraycım...içiniz buruk olmasın demekki oğluşun daha çok hayırlı kısmetli gelecek size....sağlıkla kavuşun inşallahhalkisalkisalkis

nilüüüüüüü tatlım senin güzel kivin kız mı erkek miopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cinsiyetiniz belli oldu mu???

bu arada ben hamileliğimin ilk başlarında ne kadar çok kivi yerdim haftada 2-3 kilo yiyordum rahat:kedi:

özgecim canım nasılsın...bende kivi yedim ama senin kadar değilkaydirigubbakcemile3
canım bizim cinsiyet üzde 80 kız ..ama tamda göremedik.bende 1 hafta sonra yine gidiyorum 12sine aldım randevu...çatlattı bizi bebiko yaaa.benim gibi sabırsız bir annesi var beni deniyo sankiiikaydirigubbakcemile3

tv8 de gebelikte kilo alımını anlatıyolar açıııııııııııııııııııııııııın

Teşekkür ederim canım
doktordan memnunmusun? 3.lü test istedımı?
benım tandığım bı doktor o hastaneyı tavsıye ettı.... düzgun bır hastanedır dedı hem ekonomık hem temız hemde guvenılır dedı.. ama ekonomık kısmı pek kalmayacak galiba :)))

mestitosh gönlünü ferah tut Allah ın izniyle herşey yoluna girer

teşekkür ederim kızlar. inşallah herşey yolunda gider...

kızlar cıne5 tede anne olunca anladım diye bi program var çok güzel konular işliyor.bi bakın isterseniz.

günaydın kızlar oku oku bitmiyor yaaaa 4 gün yoktum bune hız hep yazmışsınız eşim şehir dışındaydı bende annemlerde kaldım kilo aldım geldim cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlısı olsun sağlıklı olmaları en önemlisi allah herkese bebeklerini sağlıklı kendilerinede sağ sağlim doğumlar nasip eder a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…