aynen öğle belki yanlış biliyordur doktorum 95 tl dedi bana detay ultrason için sonra başak bi hemşire vardı ona sordum oda cdlisi 95 cdsiz 75 dedi bende aynı şeyi dedim 1 cd 15 tl mi yani dedim oda dedi hatıra kalsın diye bebeği daha uzun kaydediyor gibi bi laf etti öğle çok üstünde durmadım açıkcası 2 taramam 50 tl di benim
ben şimdi aradım nisa hastanesini 105 tl miş. perinatolog yapıyormuş. yanlızca ult.için gittiğimden sanırım. yine de uygun geldi fiyat. randevuyu aldım bende. nisanın 30una.
arkadaşlar ben türkiye hast. gidiyorum. perinatolog yanlızca cuma günleri 3-5 saat orda oluyormuş. sanırım onun için hem çok yoğun hem de pahalı. diğer hastanler de 300-350 fiyat verdi. bu fiyatlardan sonra 105 uygun geldi bana. ben 2 li testi türkiye hast. yaptırmıştım. 180 tl ödedim. 3lü test istemedi doktorum. risk çok düşük gerek yok dedi. ama 2 li testte de kazıklandım heralde. doktorum iyi olmasa hastaneyi değiştiricem ama doktorumdan çok memnunum.
devlet hastanelerinde bu testleri zorunlu olmadıkça yapmıyorlarmış. kendi doktorlarının muayenesinden geçmek gerekiyormuş. eğer devl.hast. doktor isterse gönderiyormuş. bir de bizim gibi çalışan anneler için oldukça vakit kaybettirecek bişey. çalışmayanlar için çok iyi. istedikleri kadar uğraşıp yaptırabilirler.
bana hiç cd vermedi dr yaaa
herkez cd almış
bu gittiğimde alayım yanıma sorayım oluyor derse hemen tutuştururum eline haha
ay al tabi ben her gittiğimde alıyorum..ama en son gittiğimde salak hemşire cd ye aktaramamış görüntüleri boş cd yi vermiş bana ay bi taktım boş cd..manyak yaw sinir oldum ...1 tane boş cdm oldu yani))))))))hahahah
ben ahmet beye gitmiştim ya çok şeker bir doktor..hemde çok tecrübeli .ona gidebilirsin.tavsiye ederim canım
merhaba kızlar ikili test için hiç ücret ödemedim ben sadece herzamanki gibi hastane giriş ücreti 12 lira ödedim
merhaba kızlar ikili test için hiç ücret ödemedim ben sadece herzamanki gibi hastane giriş ücreti 12 lira ödedim
hangi bilge canım????
bu arada benım 3.lü testler cıktı
hast.faks istedım ama anlayamadım en önemlısı hangısı daha önce yapanlar bılgı versın lutfenm
evet canım negatif bu durumda ii oluyor yani risk yok
bu arada benım 3.lü testler cıktı
hast.faks istedım ama anlayamadım en önemlısı hangısı daha önce yapanlar bılgı versın lutfenm
evet çok tavsiye eden var ahmet beyi
fazla özel olmazsa sen neden devam etmedin ona sorabilirmiyim???
Kızlar ben 2 Şİ teste 65 tl Ödedİm ama renklİ ultrasyon Çok pahallı sanırım devlette yokmu
Kızlar dün düştüğümü söylemiştim ya hani doktora bugün gittim. Çok şükür kızım bi hasar görmemiş, Uzun uzun baktık, parmaklarını iyice açmış elinin, nasıl duygulandım, hoşuma gitti. Ama benim totom fena acıyor, sağ ayak bileğim de davul gibi şiş, gece çok ağrıdı her yanım. Aman kızıma bişey olmasın da ben razıyım... Geçmiş olsun dileklerini ve duasını esirgemeyen tüm Eylül annişlerine teşekkür ediyorum tekrardan...
canım mesela benimkisinde 1100/1 yazıyordu..böyle bişi olcak..
sanırım down ın altında yazıyordu...sende ne yazıyor..500lü 600lü rakamlartda olabilir
çok geçmişolsun melekcim...kızın iyiymiş çok sevindim gerçekten..allaha emanet minişlerimiz..sende dikkat et çok canım
Kızlar dün düştüğümü söylemiştim ya hani doktora bugün gittim. Çok şükür kızım bi hasar görmemiş, Uzun uzun baktık, parmaklarını iyice açmış elinin, nasıl duygulandım, hoşuma gitti. Ama benim totom fena acıyor, sağ ayak bileğim de davul gibi şiş, gece çok ağrıdı her yanım. Aman kızıma bişey olmasın da ben razıyım... Geçmiş olsun dileklerini ve duasını esirgemeyen tüm Eylül annişlerine teşekkür ediyorum tekrardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?