2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bana hiç cd vermedi dr yaaa
herkez cd almış
bu gittiğimde alayım yanıma sorayım oluyor derse hemen tutuştururum eline haha

ay al tabi ben her gittiğimde alıyorum..ama en son gittiğimde salak hemşire cd ye aktaramamış görüntüleri boş cd yi vermiş bana ay bi taktım boş cd..manyak yaw sinir oldum ...1 tane boş cdm oldu yani))))))))hahahah

ben ahmet beye gitmiştim ya çok şeker bir doktor..hemde çok tecrübeli .ona gidebilirsin.tavsiye ederim canım

merhaba kızlar ikili test için hiç ücret ödemedim ben sadece herzamanki gibi hastane giriş ücreti 12 lira ödedim

ay desene bir sürü cd oldu + 1 boş haha
ya bu her usg makinesinde cd kayıt etme fonksiyonu varmı??
bizim dr.sanki biraz eski usg makinesi gibi de haha

ben ahmet beye gitmiştim ya çok şeker bir doktor..hemde çok tecrübeli .ona gidebilirsin.tavsiye ederim canım

evet çok tavsiye eden var ahmet beyi
fazla özel olmazsa sen neden devam etmedin ona sorabilirmiyim???

bu arada benım 3.lü testler cıktı
hast.faks istedım ama anlayamadım en önemlısı hangısı daha önce yapanlar bılgı versın lutfenm

canım mesela benimkisinde 1100/1 yazıyordu..böyle bişi olcak..
sanırım down ın altında yazıyordu...sende ne yazıyor..500lü 600lü rakamlartda olabilir

Kızlar dün düştüğümü söylemiştim ya hani doktora bugün gittim. Çok şükür kızım bi hasar görmemiş, Uzun uzun baktık, parmaklarını iyice açmış elinin, nasıl duygulandım, hoşuma gitti. Ama benim totom fena acıyor, sağ ayak bileğim de davul gibi şiş, gece çok ağrıdı her yanım. Aman kızıma bişey olmasın da ben razıyım... Geçmiş olsun dileklerini ve duasını esirgemeyen tüm Eylül annişlerine teşekkür ediyorum tekrardan...

bu arada benım 3.lü testler cıktı
hast.faks istedım ama anlayamadım en önemlısı hangısı daha önce yapanlar bılgı versın lutfenm

evet çok tavsiye eden var ahmet beyi
fazla özel olmazsa sen neden devam etmedin ona sorabilirmiyim???

canım ben gülin okanında çok methni duymuştum bide bayan daha iyi anlaşırız diye daha yakın hissettim...gülin hanıma bi gittim çok cimcime çok konuşkan tam kafama göre....bide ilk gebeliğimde başlamıştım gitmeye boş gebelik çıktı ozaman.gülin hanımda benimle duygusallaştı falan abla gibi elimi tuttu moral verdi..sonra kürtajımdan sonrada birtane ağrıkesici kullanmadım elide çok hafif iyice alıştım gülin hanıma...oda çok tecrübeli..sağlık sektöründe bi arkadaşım zaten ya gülin hanım ya ahmet bey yada murat arslan diyor..ben güline böylece geçtim yani
yoksa ahmet beye kesin devam ederdim bende canım okadar kibar bir insan ki anlatamam..çokta güzel bilgi veriyor..içine siner bence..

Pınarcım ve suraycım, sizler 3lü test yaptırdınız mı??? Aynı hastanedeyiz diye özellikle size soruyorum, ne kadar ödediniz???

çok geçmişolsun melekcim...kızın iyiymiş çok sevindim gerçekten..allaha emanet minişlerimiz..sende dikkat et çok canım

canım mesela benimkisinde 1100/1 yazıyordu..böyle bişi olcak..
sanırım down ın altında yazıyordu...sende ne yazıyor..500lü 600lü rakamlartda olabilir

VALLA o kadar çok şey yazıoyoki
mom
Ms AFP- 38,9 1.12
ue3 3,98 1.00
hcg 23,0 1,09
Cut-Offs
down sendromu 1:6400 1:385
age alone 1:870
equivalent Age Risk -küçük işareti 15

OSB 1:7550 1:104(2,59 moms
Trieomy 18 1:99000 1:100

Ayrıca yorum kısmında Ds-OSB-T18 Screen negatıf yazılmış

melekcim ben okumamıştım düştüğünü herzaman giremiyorum siteye oğluş çok halsiz bırakıyo beni çok geçmiş olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…