evet kızlar ama çok korktum normalde rüyanda birinin öldüğünü görmek
ömrünün uzadağına işarettir derler ama nebilim
hamileyken bebeğinin öldüğünü görmek hele kendi ellerimde
daha önce de 2kere bebeğimi kaybettim 2,5aylıkken
nasıl korktum anlatamam
canım daha önce bebeklerini kaybetmişsin ondan
içinde korku vardır rüyana yansımıştır
iyi düşünelim iyi olsun
yatmadan önce elinizi karnınıza koyup bol bol dua okuyun
nas felak ayetel kürsi
benimkide sanırım galbaa :) arasıa pıt pıt ediyor kısakısa yada birden bi seyirme gibi oluyor ufak ufak başladı herhaldee sürekli dinlemedeyim :CüvCüv:
nasıl korktum anlatamam
hiç korkma bebeğini kaybettiğin için korkularından dolayı herhalde bilinçaltında o olduğu için etkileniyorsun rahat olllll
nasıl korktum anlatamam
meraba kızlar.. istanbulda olup da 2.düzey ultrason çektirecek olan varmı????
benim doktorum 20.haftada 2.düzey ultrason istedi. ancak bunu perinatolog yapacak dedi. her yere yaptırma dedi. şimdi int.den hastaneleri araştırıyorum da, çoğu perinatologun ne olduğunu bile bilmiyor. benim gittim hastanede ve bir iki yerde var yanlızca. ama fiyatlar uçmuş durumda. en uygunu kendi gittiğim hastanede 250 tl. diğer hastaneler 300 e kadar fiyat verdiler.
çapa hastanesinde varmış ama ordaki k.doğum doktorunun göndermesi gerekiyormuş. ayrıca bir risk yoksa çekilmiyormuş. özel hastane isteğini kabul etmiyorlar yani.
bilgisi olan veya yaptıracak olan varmı aranızda????
Aaaayyy varis hiç aklıma gelmedi...Umarım öyle bişey değildir yaaa.
Hayır olsun canım hep zihinlerimizde bebeklerimiz var bilinçaltımızda olamdık tilkileri dolaştırıyoruzda ondan bende hacca gitmişim güvenlik ten geçicez adam diyor burdan geçersen bebeği görcen utrason varmış geçiyorum anam mavi gözlü sarı bi bebek karnımda bide mavi gömlekli :)hihoyyyt herşeyi anladım ama içimde kıyafetli bi bebek çok komik hayır olsun hayra yoralımdaaaaa:)
ha hay çok güldüm allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar.. istanbulda olup da 2.düzey ultrason çektirecek olan varmı????
benim doktorum 20.haftada 2.düzey ultrason istedi. ancak bunu perinatolog yapacak dedi. her yere yaptırma dedi. şimdi int.den hastaneleri araştırıyorum da, çoğu perinatologun ne olduğunu bile bilmiyor. benim gittim hastanede ve bir iki yerde var yanlızca. ama fiyatlar uçmuş durumda. en uygunu kendi gittiğim hastanede 250 tl. diğer hastaneler 300 e kadar fiyat verdiler.
çapa hastanesinde varmış ama ordaki k.doğum doktorunun göndermesi gerekiyormuş. ayrıca bir risk yoksa çekilmiyormuş. özel hastane isteğini kabul etmiyorlar yani.
bilgisi olan veya yaptıracak olan varmı aranızda????
canım ben yaptırıcam 20.haftamda,,benim gittiğim hastanede (balat hastanesi) 180 TL canım sadece perşembe günleri perinatolog gelio
ha hay çok güldüm allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
hep gülelim inşallah canımmm
merhabalar
ben nisa hastenesinde yaptıracağım canım, 95 tl miş. reyhan hanım perinatolog.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?