2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zelcan hayır olsun canım bende kalbinin durduğunu görmüştüm rüyamda bağırarak uyanmıştım sanırım endişe ediyoruz bebişler için rüyalarımızı etkiliyor öyle düşündüm sağ sağlim kucağımıza almak kısmet olsun hayırlısıyla inş.

kızlar sabah benimde kasığımın üzerinde tuhaf bişey oldu sonra elimi koydum pıt pıt atıyordu yada uyku mahmuru banamı öyle geldi bebiş sandım çok heyecenlendım bir duysam hareketlerini gümbür gümbür

evet kızlar ama çok korktum normalde rüyanda birinin öldüğünü görmek
ömrünün uzadağına işarettir derler ama nebilim
hamileyken bebeğinin öldüğünü görmek hele kendi ellerimde
daha önce de 2kere bebeğimi kaybettim 2,5aylıkken
nasıl korktum anlatamam

canım daha önce bebeklerini kaybetmişsin ondan
içinde korku vardır rüyana yansımıştır
iyi düşünelim iyi olsun
yatmadan önce elinizi karnınıza koyup bol bol dua okuyun
nas felak ayetel kürsi

canım daha önce bebeklerini kaybetmişsin ondan
içinde korku vardır rüyana yansımıştır
iyi düşünelim iyi olsun
yatmadan önce elinizi karnınıza koyup bol bol dua okuyun
nas felak ayetel kürsi

evet canım benimde kalbi durmuştu ilk bebeğimin insan etkileniyor rüyasına yansıyor sanırım bol dua allah a emanetiz

benimkide sanırım galbaa :) arasıa pıt pıt ediyor kısakısa yada birden bi seyirme gibi oluyor ufak ufak başladı herhaldee sürekli dinlemedeyim :CüvCüv:

geçen haftadan beri oluyor benimde düzenli..özellikle dimdik oturduğumda daha .çok hissediyorum...
ama bugün daha hiç hissedemedim ..:ecrin_bebek:

evet ya kalbimi bozmayayım bebeğimde üzülmesin dimi
yarın gideceğiz dr. a ozaman dahada bi rahatlarım onu kıpır kıpr görünce
evet aklıma geldikçe elimi koyup okuyorum
ama daha sık okumam lazım sanırım :)
sağolun kızlar yaa inanın çok ii moral olsunuz
ağlamaya başlıcaktım nerdeyse
aklıma gelince tekrar çok kötü olmuştum
tşkkk

canım fikrini bozma. bende bir kac kez cok karısık rüyalar gördüm. hormonlardan olabilir

meraba kızlar.. istanbulda olup da 2.düzey ultrason çektirecek olan varmı????

benim doktorum 20.haftada 2.düzey ultrason istedi. ancak bunu perinatolog yapacak dedi. her yere yaptırma dedi. şimdi int.den hastaneleri araştırıyorum da, çoğu perinatologun ne olduğunu bile bilmiyor. benim gittim hastanede ve bir iki yerde var yanlızca. ama fiyatlar uçmuş durumda. en uygunu kendi gittiğim hastanede 250 tl. diğer hastaneler 300 e kadar fiyat verdiler.

çapa hastanesinde varmış ama ordaki k.doğum doktorunun göndermesi gerekiyormuş. ayrıca bir risk yoksa çekilmiyormuş. özel hastane isteğini kabul etmiyorlar yani.

bilgisi olan veya yaptıracak olan varmı aranızda????

canım ben yaptırıcam 20.haftamda,,benim gittiğim hastanede (balat hastanesi) 180 TL canım sadece perşembe günleri perinatolog gelio

benim dr. da istedi ama kendi yapmıyormuş
daha tam konuşmadık ama fiyatlar 250 den filan başlıyor diye duydum bende

merhabalar
ben nisa hastenesinde yaptıracağım canım, 95 tl miş. reyhan hanım perinatolog.

canım ben yaptırıcam 20.haftamda,,benim gittiğim hastanede (balat hastanesi) 180 TL canım sadece perşembe günleri perinatolog gelio

vallahı benim doktorumda 21-22 haftalarda dedi hatta 16-17. haftanda randevunu alki yer bulmak zor oluyormuş dedi ben bursadayım gerçi ama 95 tl dedi bana doktorum ama indirimli sanırım bu fiyat

arkadaslar ankara da olupta ayrıntılı ultrasona giden varmı. bana önerebileceğiz biryer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…