Kızlar dün düştüğümü söylemiştim ya hani doktora bugün gittim. Çok şükür kızım bi hasar görmemiş, Uzun uzun baktık, parmaklarını iyice açmış elinin, nasıl duygulandım, hoşuma gitti. Ama benim totom fena acıyor, sağ ayak bileğim de davul gibi şiş, gece çok ağrıdı her yanım. Aman kızıma bişey olmasın da ben razıyım... Geçmiş olsun dileklerini ve duasını esirgemeyen tüm Eylül annişlerine teşekkür ediyorum tekrardan...
canım ben gülin okanında çok methni duymuştum bide bayan daha iyi anlaşırız diye daha yakın hissettim...gülin hanıma bi gittim çok cimcime çok konuşkan tam kafama göre....bide ilk gebeliğimde başlamıştım gitmeye boş gebelik çıktı ozaman.gülin hanımda benimle duygusallaştı falan abla gibi elimi tuttu moral verdi..sonra kürtajımdan sonrada birtane ağrıkesici kullanmadım elide çok hafif iyice alıştım gülin hanıma...oda çok tecrübeli..sağlık sektöründe bi arkadaşım zaten ya gülin hanım ya ahmet bey yada murat arslan diyor..ben güline böylece geçtim yani
yoksa ahmet beye kesin devam ederdim bende canım okadar kibar bir insan ki anlatamam..çokta güzel bilgi veriyor..içine siner bence..
VALLA o kadar çok şey yazıoyoki
mom
Ms AFP- 38,9 1.12
ue3 3,98 1.00
hcg 23,0 1,09
Cut-Offs
down sendromu 1:6400 1:385
age alone 1:870
equivalent Age Risk -küçük işareti 15
OSB 1:7550 1:104(2,59 moms
Trieomy 18 1:99000 1:100
Ayrıca yorum kısmında Ds-OSB-T18 Screen negatıf yazılmış
ben şimdi aradım nisa hastanesini 105 tl miş. perinatolog yapıyormuş. yanlızca ult.için gittiğimden sanırım. yine de uygun geldi fiyat. randevuyu aldım bende. nisanın 30una.
arkadaşlar ben türkiye hast. gidiyorum. perinatolog yanlızca cuma günleri 3-5 saat orda oluyormuş. sanırım onun için hem çok yoğun hem de pahalı. diğer hastanler de 300-350 fiyat verdi. bu fiyatlardan sonra 105 uygun geldi bana. ben 2 li testi türkiye hast. yaptırmıştım. 180 tl ödedim. 3lü test istemedi doktorum. risk çok düşük gerek yok dedi. ama 2 li testte de kazıklandım heralde. doktorum iyi olmasa hastaneyi değiştiricem ama doktorumdan çok memnunum.
devlet hastanelerinde bu testleri zorunlu olmadıkça yapmıyorlarmış. kendi doktorlarının muayenesinden geçmek gerekiyormuş. eğer devl.hast. doktor isterse gönderiyormuş. bir de bizim gibi çalışan anneler için oldukça vakit kaybettirecek bişey. çalışmayanlar için çok iyi. istedikleri kadar uğraşıp yaptırabilirler.
bende ikili teste hizmet hast. 163 tl ödedim
Sağolun kızlar, Allah esirgemeli herşeyden önce miniklerimizi.
valla alıştık artık kadın erkek maşallah
2kere kürtaj oldum hemşireler filan derken
ilk baş bende kadın tercih etmiştim ama artık o kadarda umursamıyorum açıkcası
alıştım milletin bakmasına dicem ayıp olcak kaydirigubbakcemile3
benimde ilk gittiğim dr var
çekirge doruktan evrim hanım aynen canım benimde ilk küratjımı o yaptı hem eli çooook hafifti ne bi kanamam oldu sonrasında ne bi ağrı
çokk ilgiliydi aynı senin dediğin gibi oda genç birisiydi
ama oda hamileymiş :CüvCüv:
mayısta doğum yapacakmış eylülde fln başlicakmış
ee ozamana kadar ben belki doğurmuş olurum
muhtemelen bende ahmet beye geçeceğim
evet içine sinmesi çok önemli
kendi dr. gittikten sonra bide ahmet beye gideceğim içime sinerse ona devam edeceğim
(tabii eşimi ikna edebilirsem:Saruboceq:)
o bu dr. a çok güveniyor
dedim ahmet bey 15günde bir çağırıyormuş gözleri açıldı
burda artık ayda bir olacakmış kontröl
sanırım ikna ederim kaydirigubbakcemile2
bende ikili teste hizmet hast. 163 tl ödedim
bende 2.liyi devlette yaptırdım,
3.lüyü medıkalpark ta 75tl+ muayene 32 Tl ye yaptırdım...
ssk hariç 105+muayene idi.
ama hizmete sordum ssk hariç 109 TL demişti banada
Kızlar dün düştüğümü söylemiştim ya hani doktora bugün gittim. Çok şükür kızım bi hasar görmemiş, Uzun uzun baktık, parmaklarını iyice açmış elinin, nasıl duygulandım, hoşuma gitti. Ama benim totom fena acıyor, sağ ayak bileğim de davul gibi şiş, gece çok ağrıdı her yanım. Aman kızıma bişey olmasın da ben razıyım... Geçmiş olsun dileklerini ve duasını esirgemeyen tüm Eylül annişlerine teşekkür ediyorum tekrardan...
doktorunu arasana hemen..ben telefonla arayıp söylemiştim sonuçları onlar hemen yorumluyor
Pınarcım ve suraycım, sizler 3lü test yaptırdınız mı??? Aynı hastanedeyiz diye özellikle size soruyorum, ne kadar ödediniz???
istersen gülin okanıda tavsiye ederim canım .oda çok iyi.şimdi kendi muayenehanesine geçti kükürtlüde..ayrıldı jimerden..doğumuda konurda falan yaptıracakmış sanırım.orasını bu gittiğimde konuşacağım.ama öneml, olan dokor..gülin hanımda 15günde çağırıyor ...
canım bide bi yasa çıktı şimdi doktorların hem özel muayenesi hemde özel hastahanede çalışıyor olmayacak.ahmet betinde bulvarda özel muayenehanesi var..yani tahmin ediyorum ki oda zamanla muayenehnesine geçip hastahaneyle doğum için anlaşır gülin hnm gibi yani...ama benim tahminim bu.....
istersen gülin hanımın telinide verebilirim nasıl istersen..onuda tavsiye ederim ben ...çok sevecen..yani mesela erkek doktorla el ele tutuşamazsın ameliyathanede falankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama gülin hanımla sarıl elini tutsun o bile güç veriyor bana baya yakın hissediyorsun kendini....böyle yani..çok yazdım vallaha:icecream:
evet canım bende duydum eylülde giriyormuş tamda şansımıza!!!!!
ayrıldımı?? peki sen şimdi kükürtlüye mi gidiyorsun
testleri de jimerde yapıyorsun öyle mi??
konur?? orası neresi bilmiyorum acaba fiyatlar vs. nasıldır
sen gidince soracakmışsın zaten bana da haber verirmisin??
ben ilk ahmet beye medicalde giderim diyorum 33lr mı neymiş
iice sorarım nasıl olacak vs. diye sırf bilgi amaçlı aslında
senden de bilgi alırım artık varya bu dr. muhabbetine kafayı yicem
kafam baya karıştı delikafadulden
Balat hats. gıden bayanlar , size bı uyarıda bulunmam lazım...
o hastaneyı bılen bı doktorla karşılaştım...
evet hast.temız bakım ıyı ama başhekımı işi ticarete dökmüş... dedı..
ona göre bıraz uyanık olmanızda fayda var... dedı
özellıkle amelıyatlar sonrası ek ücret cıkabılıyormuş... ve gerklı gereksız test istetebılıyormuş...
tabıkı doktorda ınsıyatf sahıbı ama netıcede bı hastaya ne kadar cok test yaptırırsa onun içinde o kadar ıyı olur...başhekım onuda sıkıştıryordur...
Şimdi sizi hastaneden soğutmak istemem ama ben duyduklarımı paylaşmak istedım...
çünkü o hastaneye gıtmeyı bende düşünmütüm bi ara...
Aslında tabıkı butun hastanelr para tuzağı ya neyse Allah hayırlısı ıle bebeklerımızı kucağımıza vermeyı nasıp etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?