2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayyy cok guzel haber gecmış olsun tekrardan bebişinde yenıden görmüş oldun bu arada Hasret gıderdın...
Artık ağrılarında zamanla azalacaktır...

valla alıştık artık kadın erkek maşallah
2kere kürtaj oldum hemşireler filan derken
ilk baş bende kadın tercih etmiştim ama artık o kadarda umursamıyorum açıkcası
alıştım milletin bakmasına dicem ayıp olcak kaydirigubbakcemile3
benimde ilk gittiğim dr var
çekirge doruktan evrim hanım aynen canım benimde ilk küratjımı o yaptı hem eli çooook hafifti ne bi kanamam oldu sonrasında ne bi ağrı
çokk ilgiliydi aynı senin dediğin gibi oda genç birisiydi
ama oda hamileymiş :CüvCüv:
mayısta doğum yapacakmış eylülde fln başlicakmış
ee ozamana kadar ben belki doğurmuş olurum
muhtemelen bende ahmet beye geçeceğim
evet içine sinmesi çok önemli
kendi dr. gittikten sonra bide ahmet beye gideceğim içime sinerse ona devam edeceğim
(tabii eşimi ikna edebilirsem:Saruboceq:)
o bu dr. a çok güveniyor
dedim ahmet bey 15günde bir çağırıyormuş gözleri açıldı
burda artık ayda bir olacakmış kontröl
sanırım ikna ederim kaydirigubbakcemile2

bi 6400/1 yazıyor bide 385/1 yazıyor sendede..hangisi acaba...
ama 250nin altı risk onu kesin biliyorum yani...
normal bence iki rakama görede..

doktorunu arasana hemen..ben telefonla arayıp söylemiştim sonuçları onlar hemen yorumluyor

istersen gülin okanıda tavsiye ederim canım .oda çok iyi.şimdi kendi muayenehanesine geçti kükürtlüde..ayrıldı jimerden..doğumuda konurda falan yaptıracakmış sanırım.orasını bu gittiğimde konuşacağım.ama öneml, olan dokor..gülin hanımda 15günde çağırıyor ...

canım bide bi yasa çıktı şimdi doktorların hem özel muayenesi hemde özel hastahanede çalışıyor olmayacak.ahmet betinde bulvarda özel muayenehanesi var..yani tahmin ediyorum ki oda zamanla muayenehnesine geçip hastahaneyle doğum için anlaşır gülin hnm gibi yani...ama benim tahminim bu.....
istersen gülin hanımın telinide verebilirim nasıl istersen..onuda tavsiye ederim ben ...çok sevecen..yani mesela erkek doktorla el ele tutuşamazsın ameliyathanede falankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama gülin hanımla sarıl elini tutsun o bile güç veriyor bana baya yakın hissediyorsun kendini....böyle yani..çok yazdım vallaha:icecream:

geçmiş olsun melek bebişinin iyi olduğuna sevindim dikkat et kendine şimdiden bizim için nekadar kıymetliler dimi anne olmak böyle birşeymiş dememkki aklımız çıkıyor onlara bişey olcak diye allah korusun bebişlerimizi

Pınarcım ve suraycım, sizler 3lü test yaptırdınız mı??? Aynı hastanedeyiz diye özellikle size soruyorum, ne kadar ödediniz???

canım bana 3 lü test için bişey söylemedi söylese bile yaptırmayı düşünmüyorum 4'lü testi yaptırdım geçen hafta sonucunu bekliyorum (4 lü test 3'lünün aynısı sadece 1 test fazla yapılıyor.) durumuma görede amniyosenteze karar vereceğiz. benimki özel bir durum yaşımdan dolayı canım. test için 80 TL ödedim.

evet canım bende duydum eylülde giriyormuş tamda şansımıza!!!!!
ayrıldımı?? peki sen şimdi kükürtlüye mi gidiyorsun
testleri de jimerde yapıyorsun öyle mi??
konur?? orası neresi bilmiyorum acaba fiyatlar vs. nasıldır
sen gidince soracakmışsın zaten bana da haber verirmisin??
ben ilk ahmet beye medicalde giderim diyorum 33lr mı neymiş
iice sorarım nasıl olacak vs. diye sırf bilgi amaçlı aslında
senden de bilgi alırım artık varya bu dr. muhabbetine kafayı yicem
kafam baya karıştı delikafadulden

selam kızlar
bende geçen cuma cinsiyet için gittim öğrenemedim ama o sırada 3lü testi sordum
dr burda yaparsak 100 tl dedi ama celal bayar ünv. ve doğum evi ücretsiz yapıyolar isterson orada da yaptırabilirsin dedi
2liye ben 75 tl ödemiştim
..

Sağol bilgi için suraycım, 4lüyü yaptığına göre zaten 3lüye gerkyok, ama bana 3lü istiyormusun diye sordu, benim de basiretim bağlandı, 3lü yerine dörtlü yapsak falan demedim, aklıma gelmedi...
Neyse canım hem 3lü yaparım hem dörtlü neyse bişey olmaz....
Altı üstü 2 tüp fazladan kan vericem...

Canım tekrardan çok geçmiş olsun Allah esirgemiş valla.

Balat hats. gıden bayanlar , size bı uyarıda bulunmam lazım...
o hastaneyı bılen bı doktorla karşılaştım...
evet hast.temız bakım ıyı ama başhekımı işi ticarete dökmüş... dedı..
ona göre bıraz uyanık olmanızda fayda var... dedı
özellıkle amelıyatlar sonrası ek ücret cıkabılıyormuş... ve gerklı gereksız test istetebılıyormuş...
tabıkı doktorda ınsıyatf sahıbı ama netıcede bı hastaya ne kadar cok test yaptırırsa onun içinde o kadar ıyı olur...başhekım onuda sıkıştıryordur...
Şimdi sizi hastaneden soğutmak istemem ama ben duyduklarımı paylaşmak istedım...
çünkü o hastaneye gıtmeyı bende düşünmütüm bi ara...

Aslında tabıkı butun hastanelr para tuzağı ya neyse Allah hayırlısı ıle bebeklerımızı kucağımıza vermeyı nasıp etsın...

canım benimde dr daha yeni ayrıldı..benim 3lü test oldu sonuçları aldım ayrıldı ..yani daha kükürtlüye gitmedim.cepten falan konuştuk..19unda gideceğim kükürtlüye...ayrıntılı ultrasonu nerede yaptıracak nasıl yaptıracak bende onu mrk ediyorum.sana bilgi veririm...
ben jimerdede özelden muayene oluyordum aslında şimdide bir farkı olmayacak bu durumun..zaten ayda birkez 100lira veriyordum.15günde bir çağırıyordu ..yani bikez ücret alıyor bidahakine almıyordu.öyle bir sistemdi..şimdide aynı olacak...
sadece doğumu falan anlaştığı hastahanede yaptıracak.doğuma kendisi giriyor zaten ondadad sorun yok bana göre...gittiğimde sana yazarım nasıl olduğunu

özel hastanelerin hepsi işi ticaerete dökmüş durumda hepsi rant peşinde sağlık diye bizde titizlikle davranıyoruz aman yaptırayım aman aklımda kalmasın diye resmen sömürülüyoruz ama burda işler böyle yürüyor devlete gidiyorsun ordada ilgi yok mauynanesine gidrersen orayad para veriyorsun zaten ozman bkıyor ilgileiyor işte ama aynı hesaba geliuyor artık şansımıza hayırlısı hepimiz içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…