2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi hastane işi ticarete dökmedi ki heroine cim....
Medikal park da öyle, ethica da.... Hepsi ama hepsi, normal doğumu 6500 e yaptıran memorialmı dersin,800 e yaptıran istanbul cerrahi mi dersin, 700e yaptıramn florance nightengale mi dersin..
Hepsi para tuzağı....
nereye gidersen git ek bi masraf çıkartıyorlar zaten....
E devlet hastanesinde sıfır ilgi, sıfır alaka ile doğum yapmak istemediğimiz için de bu işin ticaretine boyun eğicez...

canım uyarını dikkate alacağım teşekkür ederim. ama dediğin gibi şimdi nerdeyse bütün hastaneler bu şekilde çalışıyor doktorların çoğu bu durumdan çok rahatsız olduklarınıda biliyorum. hakkımızda hayırlısı ne diyelim. vereliniortak

@mopsy: canım sana zahmet beni de bilgilendirirsen sevinirim
sen sezeryan istiyordun sanırım normal doğumu da benim için sorarmısın ?

Ben Bursa medikal parka pek güvenmiyorum. Kaç defa muayne oldum alakasız röntgenler tahliller istediler. En sonunda ilk defa gittiğim bi doktor rahminde yara var dedi doktor 1 ay sonra gel yakalım yakma parası 100 tl dedi bende nası yani falan deyince ee korkuyosan uyutalım uyutursak 200 tl dedi bardağı taşıran son damla misali bir kaçtım bir dahada hayatta uğramam. Sonra aynı doktor bi arkadaşıma bebeğe kordon dolanmış diyerekten sezeryan yaptı. O nada hiç inanmadım.

denizcim meltem hanım 3 lü test i benim tercihime bıraktı onun yerine 2.düzel ultrsona girebilirsin dedi ama ben usg ye sanırım bilge de giricem 50 TL imiş ve yine radyoloji uzamnı yapıo,,şimdi 180 TL bana çok pahalı geldi onun da bilgisini veriyim dedim canım

hayırdır inşallah ömrünü uzatmışsın bebeğinin

hastane olarak bende güvenmiyorum ama ahmet yılmaz çok ii annemin kadın hastalıkları ile ilgili bazı sorunları vardı kaçtane yere giiti o sene bursa medicel yeni açılmıştı ona geldi sorunları bitti .. ama şimdi medicel parka hiç güvenmiyorum kaç kişiden saçma sapan şeyler duydummm kims ememnun değil

yapma sevcancım yaa bende medikale başlamayı düşünüyordum

hangi dr. özelden yazsana

buradaki hastaneler muayene ücreti herşey dahil 20 tl sezeryanda çocuk doktoruda içinde 300 tl yani değişmesse ben orada yapacam allh izin verirse

hayırdır inşallah canım çok korktum inşallah sadece bi rüyadır
yarın göreceğim inşallah bebeğimi
bende bugün bebeğimi gördüm rüyamda kızdı ve dudağını buruşturup ağlıyordu emmek istemiyordu hala etkisindeyim birde bembeyazdı çok tatlıydı :ecrin_bebek:

özel hast. konusunda dediğiniz gibi yapılacak bişi yok..bazen keklenıyoruz bazen uyanık davaranıyoruz ama netucede cok önemlı canımız -ve canımızdan önemlısı yawrumuz var....
hakkımızda hayırlsıı

@mopsy: canım sana zahmet beni de bilgilendirirsen sevinirim
sen sezeryan istiyordun sanırım normal doğumu da benim için sorarmısın ?
tabi sorarım

hangi doktormuş acaba o canım ya...bunun medicalle değil doktorla alakası var bence...

Ben Ahmet beye gitmemiştim cnm ama methini çok duydum. Benimkinin bana para için bişeyler yapacağı kesindi ama. Bide kapalı bi doktordu yazık....

evet canım bazen bile bile kekleniyoruz lades diyoruz ama napacaksın
elimiz mahküm

ayyyy burada kış yeniden geldi dolu yağıyor hava soğudu herkes yazlık giymeye başlamıştı bugün yeniden kışlıklar çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…