- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
cd. dediğin ne ki canım 20 lisi 3lira 5lira..alır hediye ederim haatahaneye bide ona para isterse yani....
ben 2liyi 80 e yaptırdım jimerde
Ne kadar pahalıymış cnm yaa ben 3 lü teste 40 tl verdim baharda.
Ablamda ayrıntılı usg ye 80 tl verdi. Hastanenin sürekli hastası diye. Yoksa zübeydeden ve ya dışardan gelenlere 130 tl ymiş.
Bizim hastane çok uygun gerçekten. toplasan ben hamileliğim süresince tahlillerde dahil en fazla 250 Lira ödemişimdir.
Balat hats. gıden bayanlar , size bı uyarıda bulunmam lazım...
o hastaneyı bılen bı doktorla karşılaştım...
evet hast.temız bakım ıyı ama başhekımı işi ticarete dökmüş... dedı..
ona göre bıraz uyanık olmanızda fayda var... dedı
özellıkle amelıyatlar sonrası ek ücret cıkabılıyormuş... ve gerklı gereksız test istetebılıyormuş...
tabıkı doktorda ınsıyatf sahıbı ama netıcede bı hastaya ne kadar cok test yaptırırsa onun içinde o kadar ıyı olur...başhekım onuda sıkıştıryordur...
Şimdi sizi hastaneden soğutmak istemem ama ben duyduklarımı paylaşmak istedım...
çünkü o hastaneye gıtmeyı bende düşünmütüm bi ara...
Aslında tabıkı butun hastanelr para tuzağı ya neyse Allah hayırlısı ıle bebeklerımızı kucağımıza vermeyı nasıp etsın...
Ne kadar pahalıymış cnm yaa ben 3 lü teste 40 tl verdim baharda.
Ablamda ayrıntılı usg ye 80 tl verdi. Hastanenin sürekli hastası diye. Yoksa zübeydeden ve ya dışardan gelenlere 130 tl ymiş.
Bizim hastane çok uygun gerçekten. toplasan ben hamileliğim süresince tahlillerde dahil en fazla 250 Lira ödemişimdir.
annecikler selam herkese
canım ben dün 4lü teste 70 milyon verdim
annecikler selam herkese
canım ben dün 4lü teste 70 milyon verdim
Seninkide uygunmuş cnm. :)
hayırdır inşallah ömrünü uzatmışsın bebeğininhayırlısı canım bende bugüne kadar hep erkek gördüm rüyamda
yarın gideceğiz dr. bakalım o ne diyecek
kızlarrrrrrrr
ben rüyamda bebeğimin öldüğünü gördüm kucağımda
ALlah hayır versin
emzirmek için kucağıma alıyorum ama nekadar güzellll
pamuk gibi maviş maiş gözlü
sonra birden resmen kuruyor elimde
buruş buruş oluyor
eşime sesleniyorum ağlıyorum filan
karnıma bakıyorum artık karnımdada yok diyorum
kızlar çok korktum yaaaa
Ben Bursa medikal parka pek güvenmiyorum. Kaç defa muayne oldum alakasız röntgenler tahliller istediler. En sonunda ilk defa gittiğim bi doktor rahminde yara var dedi doktor 1 ay sonra gel yakalım yakma parası 100 tl dedi bende nası yani falan deyince ee korkuyosan uyutalım uyutursak 200 tl dedi bardağı taşıran son damla misali bir kaçtım bir dahada hayatta uğramam. Sonra aynı doktor bi arkadaşıma bebeğe kordon dolanmış diyerekten sezeryan yaptı. O nada hiç inanmadım.
Ben Bursa medikal parka pek güvenmiyorum. Kaç defa muayne oldum alakasız röntgenler tahliller istediler. En sonunda ilk defa gittiğim bi doktor rahminde yara var dedi doktor 1 ay sonra gel yakalım yakma parası 100 tl dedi bende nası yani falan deyince ee korkuyosan uyutalım uyutursak 200 tl dedi bardağı taşıran son damla misali bir kaçtım bir dahada hayatta uğramam. Sonra aynı doktor bi arkadaşıma bebeğe kordon dolanmış diyerekten sezeryan yaptı. O nada hiç inanmadım.
Seninkide uygunmuş cnm. :)
aslında orda yaptırmıyacaktım ama dr bugün ultrosyona girdiğim için ona göre test yapıyorlarmış ertesi gün sigortadan randevu al ultrosyona gir birsürü şey eşimde yaptıralım brda dedi yaptırdım
hayırdır inşallah ömrünü uzatmışsın bebeğinin
bende bugün bebeğimi gördüm rüyamda kızdı ve dudağını buruşturup ağlıyordu emmek istemiyordu hala etkisindeyim birde bembeyazdı çok tatlıydı :ecrin_bebek:hayırdır inşallah canım çok korktum inşallah sadece bi rüyadır
yarın göreceğim inşallah bebeğimi
tabi sorarım@mopsy: canım sana zahmet beni de bilgilendirirsen sevinirim
sen sezeryan istiyordun sanırım normal doğumu da benim için sorarmısın ?
hastane olarak bende güvenmiyorum ama ahmet yılmaz çok ii annemin kadın hastalıkları ile ilgili bazı sorunları vardı kaçtane yere giiti o sene bursa medicel yeni açılmıştı ona geldi sorunları bitti .. ama şimdi medicel parka hiç güvenmiyorum kaç kişiden saçma sapan şeyler duydummm kims ememnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?