bende bugün bebeğimi gördüm rüyamda kızdı ve dudağını buruşturup ağlıyordu emmek istemiyordu hala etkisindeyim birde bembeyazdı çok tatlıydı :ecrin_bebek:
Ben Ahmet beye gitmemiştim cnm ama methini çok duydum. Benimkinin bana para için bişeyler yapacağı kesindi ama. Bide kapalı bi doktordu yazık....
bende bugün bebeğimi gördüm rüyamda kızdı ve dudağını buruşturup ağlıyordu emmek istemiyordu hala etkisindeyim birde bembeyazdı çok tatlıydı :ecrin_bebek:
belli değil rüyamdaki bebek kızdı herhalde çünkü pembe giydirmiştim ondan anladım belli olsaydı hayırlısıyla çatlıyacağız meraktanCnm bende hep erkek bebek emzirdim rüyamda sonra tabirden bi baktım hamileyken erkek bebek emziren kadının kızı oluyomuş tuttu :)) seninki belli mi bilmiyorum ama emzirdiysen kız bebeği erkek olur...
tabi sorarım
hangi doktormuş acaba o canım ya...bunun medicalle değil doktorla alakası var bence...
ahmet bey çok iyi bir doktor kesinlikle güvenebilirsin.çok tecrübeli tanılarını yerli yerinde koyar güzel tedavi eder.çok tanıdığım var ona giden..ve bende gitmiştim bir dönem...
herdoktorun tarzı farklı..
medicalde bir doktor var pınar hanımmıydı neydi ismi hatırlamıyorum.sevcancım bu doktormu senin gittiğin...bilgisiz bir doktormuş kendisi...bayan doktordan bassediyorsan sen yanlış doktora gitmişsin açıkçası...
birde murat arslan var orda oda işinin ehli...oda süper bir doktor ama o biraz yoğun aynı zamanda prof ve bölüm başkanı olduğundan çok çok yoğun..
Cnm bende hep erkek bebek emzirdim rüyamda sonra tabirden bi baktım hamileyken erkek bebek emziren kadının kızı oluyomuş tuttu :)) seninki belli mi bilmiyorum ama emzirdiysen kız bebeği erkek olur...
Kızlar benim moralim çok bozuk yaaa, okulda merdivenden sırtüstü kaydım bugün. Allahtan karnımın üstüne yuvarlanmadım. Kuyruk sokumu bölgesi korkunç ağrıyor. Kanamam olmadı çok şükür, dinlenmeye çalışıyoruz. Kızımla konuştum; anneye sıkı sıkı sarıl hiç bırakma sakın dedim. Dua edin teyzeleri olur mu....
belli değil rüyamdaki bebek kızdı herhalde çünkü pembe giydirmiştim ondan anladım belli olsaydı hayırlısıyla çatlıyacağız meraktan
Günaydınnn güzel anneler... Hala evdeyim, hala iyileşeedim.. Dün tekrar hastaneye gittik, acile... Faranjit olmuşum... 3 gün raporluyu... Ama felaket bi durumdayım.. Sesi çıkmıyor, ara ara ateşim çıkıyor, gözleri şakır şakır sulanıyor falan... İlaç da vermedi doktor... 3 gün sonra gel geçmezse antibiyotik vericem dedi(
Ben yarin doktora gidecem insallah ogrenirim cinsiyetlerini,bugunde gecmez bana valla.
ikizlerin olacak sanırım ne güzel allah hayırlısını versin canımm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?