2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugün bebeğimi gördüm rüyamda kızdı ve dudağını buruşturup ağlıyordu emmek istemiyordu hala etkisindeyim birde bembeyazdı çok tatlıydı :ecrin_bebek:

hayırlısı canım yaa
ah sağ salim kucağıma bi alsak yaramazları

ahmet bey çok iyi bir doktor kesinlikle güvenebilirsin.çok tecrübeli tanılarını yerli yerinde koyar güzel tedavi eder.çok tanıdığım var ona giden..ve bende gitmiştim bir dönem...
herdoktorun tarzı farklı..
medicalde bir doktor var pınar hanımmıydı neydi ismi hatırlamıyorum.sevcancım bu doktormu senin gittiğin...bilgisiz bir doktormuş kendisi...bayan doktordan bassediyorsan sen yanlış doktora gitmişsin açıkçası...
birde murat arslan var orda oda işinin ehli...oda süper bir doktor ama o biraz yoğun aynı zamanda prof ve bölüm başkanı olduğundan çok çok yoğun..

Ben Ahmet beye gitmemiştim cnm ama methini çok duydum. Benimkinin bana para için bişeyler yapacağı kesindi ama. Bide kapalı bi doktordu yazık....

bu kapalı olmak yada açık olamkla alakaıs yok kki kişinin vicdanı ile alakalı talihsizlik seninkisi hayırlısı olsun bilyorum dediğin doktoru adet düzensizliğim için gitmiştim hiç memnun kalmadım para göz

bende bugün bebeğimi gördüm rüyamda kızdı ve dudağını buruşturup ağlıyordu emmek istemiyordu hala etkisindeyim birde bembeyazdı çok tatlıydı :ecrin_bebek:

Cnm bende hep erkek bebek emzirdim rüyamda sonra tabirden bi baktım hamileyken erkek bebek emziren kadının kızı oluyomuş tuttu :)) seninki belli mi bilmiyorum ama emzirdiysen kız bebeği erkek olur...

@sevcan: bende hep erkek görüyorum rüyamda kaç aydır kaç kere gördüm
acaba benimkide mi kız?????
bende baktım tabire evet dediğin gibi yazıyor
ayyy iice meraklandım yawwww
bide göstermezse artık iice deliririm haha

Cnm bende hep erkek bebek emzirdim rüyamda sonra tabirden bi baktım hamileyken erkek bebek emziren kadının kızı oluyomuş tuttu :)) seninki belli mi bilmiyorum ama emzirdiysen kız bebeği erkek olur...
belli değil rüyamdaki bebek kızdı herhalde çünkü pembe giydirmiştim ondan anladım belli olsaydı hayırlısıyla çatlıyacağız meraktan

tabi sorarım

hangi doktormuş acaba o canım ya...bunun medicalle değil doktorla alakası var bence...

Bilemiyorum cnm yaa ama doktorla ilgisi olsa neden hastaneye para kazandırmak istesinki belkide hastaların tahilileri yada muayneleri üzerinden prim alıyolar. Sabit bi maaşları yok bilemiyorum tamamen tahmin... Demekki doktorları bu şekilde çalışmaya zorlamamalılar. Nuray hn.a gitmiştim ben.

Murat bey ve Ahmet beye randevu alamamıştım ben ve sadece öylesine bi kontrole gitmiştim. O yüzden araştırmadım açıkçası kime erken randevu aldıysam ona gittim.

slm kızlarrr
yaa ben de geçenlerde rüyamda kız bebeklerim oluyor ve onları emziriyordum erkek mi olucak yani benimkilerrr:):):)alkisalkisalkisalkisalkisalkis

cok gecmis olsun canim umarim iyisindir?

belli değil rüyamdaki bebek kızdı herhalde çünkü pembe giydirmiştim ondan anladım belli olsaydı hayırlısıyla çatlıyacağız meraktan

rüyalar tersine çıkar herhalde ondan olsa gerek evet meraktan çatlıcaz öğrenince de şişerken çatlıcazzz :) hahahahaah

her doktor doktor değil ..ben daha hamile kalmadan önce rutin konroller için bi r doktora gitmiştim anadolu hastahanesinde...ozamanlarda yeni açılmıştı orası..erkek genç bir doktor...ya doktor demeye bin şahit amele gibi bişeydi...konuşmuyor falan....amann dedim bunlamı uğraşcam ya uyuz dedim bidaha gitmedim...
tabi bunlar prim alıyordur almazmı...maaşlarıda vardır..hastası çok olunca statüsüde artıyor.talep artıyor yani...
doktor çok önemli ..hem iyi olcak hemde içine sinecek doktorun sana yakın olcak yani hepsi birarada...

çok çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifanı versin inşallah.. çok zor bi durum. ama bu hava değişiminden kaynaklı olmuştur muhakkak.

ben 3 gün devlet hastanesinde yattım neyim var bile diyemiyorsun doktora tersleniyorsun zor dayandım 3 gün benden önceki hasta sormuş durumunu ayrıntılı merak ediyorsan özele gel söyleyim terbiyesiz ne yapalım hakkımız ama mecbur olduğumuzdan sesimizi çıkaramıyoruz bazen

pınarcığım şimdi bende k.köy bilge hastanesini aradım aynı yerden mi bahsediyoruz anlamadım ama bana 2. düzey ultrasona 125 tl fiyat verdiler eğerki sürekli orda muayene olunuyorsa 60 tl imiş. kafam karıştı açıkçası bilmiyorumkismile

bende kuzu görmüştüm rüyamda..oğlak erkek demek diyordu...
kuzuyada çok güzel diyordu ama sonra ben kız herhalde diye yorumlamıştım.büyük ihtimalde kızımız olcak inşallah...
buarada kızımıza isim seçtik sonundaaaa....
beliz ismini koyacağız kısmetse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…