belis de güzelmiş yahu...
yazmışsın yeni gördüm belis in anlamı daha hoş bence
denizcim meltem hanım 3 lü test i benim tercihime bıraktı onun yerine 2.düzel ultrsona girebilirsin dedi ama ben usg ye sanırım bilge de giricem 50 TL imiş ve yine radyoloji uzamnı yapıo,,şimdi 180 TL bana çok pahalı geldi onun da bilgisini veriyim dedim canım
bencede işine karışmak gibi olmasın tabii de
belis daha güzelmiş anlam olarak da
ben pek kökeni tr mi arapça mı çok önemsemiyorum
ve yazılışı konusunda bence öyle zorluk yaşayacağınıda hiçç sanmıyorum
melis gibi ya insanlar beliz isminide de s ile yazabilir
bence neyap biliyormusun birine belis ismini yazarmısın de
bakalım s ile mi yazacak z ile mi
test edip onayla :lepi:
ismiyle güzel yaşasın bizimde kızım koymak ismini ona bıraktık ama hergün arkadaşlarının birinin ismini koymak istiyor
ayh evt yaa aklınla bin yaşaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oda güzelmiş çocuk çizgi filmden özenmiştirBenimde yeğenim 6 yaşındayken kardeşi olacaktı. Dediler ismini sen seç Sonrasında çarli koyalım diye çok ağlamıştı kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar sueda ismi nasıl anlamı kutlu uğurlu insan benim hoşuma gitti kızım razı edebilirsem
evt canım buna bende çok inanıyorum gerçekten....Bence belis daha yumuşak kulağa hoş geliyor. Ayrıca anlamıda güzel. Çocuk ismine gerçekten çekiyor.
ismiyle güzel yaşasın bizimde kızım koymak ismini ona bıraktık ama hergün arkadaşlarının birinin ismini koymak istiyor
arkadaşlar sueda ismi nasıl anlamı kutlu uğurlu insan benim hoşuma gitti kızım razı edebilirsem
Pınarcım Dörtlü testle ilgili bişey söylemedi mi???
Benimde yeğenim 6 yaşındayken kardeşi olacaktı. Dediler ismini sen seç Sonrasında çarli koyalım diye çok ağlamıştı kaydirigubbakcemile3
tek canım dün internetten gördüm birde çocuklarınıza güzel anlamlı isim koyun demiş peygamberimiz etkilendimoda güzelmiş canım
sueda 2isim olarak mı
yazdığın gibi tek mi?
Benimde yeğenim 6 yaşındayken kardeşi olacaktı. Dediler ismini sen seç Sonrasında çarli koyalım diye çok ağlamıştı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?