2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pınarcım Dörtlü testle ilgili bişey söylemedi mi???

merhabaaa güzel anneler a.s. kızlar benim doktorum yeditepe ünv. hast. prof. Ateş Tekelioğluydu. ikili testimi falan o yaptı. akademik kariyeri ve çalıştığı yerler çok üstün ama gelgelelim ağzından cımbızla laf alıyorsun, ruhsuz gibi. içinde bi boşlukla çıkıyorsun yanından. telde bişey sormaya korkuyorsun, tek kelime cevap verip tamam? diyor. neyse ben sizi takip ederken çoktan çeşitli vitamin ilaçlarına başladığınızı görmüştüm, ama dr.um bana hiçbirşey yazmamıştı, kilo alamıyorum iştahsızım dememe rağmen. sonra gittim sizden öğrendiğim eleviti alıp dr.u aradım, kullanabilirmiyim dedim, elcevap tabi tabi kullanman lazım, tamam? oldu. yine sizden öğrendim foliği bırakmam gerektiğini dr. tam kapatacakken foliği bırakıyım mı dedim, evet bırakman lazım dedi. ee ne anladım bu doktordan, profluğundan.. eğer burayı takip etmeseydim 17. haftamda hala hiçbirşey kullanmıyor olacaktım.

en son görüşmemizde 17. haftada gel demişti ama ne için çağırdı bilmiyorum. ben de yine aynı hastaneden yard. doç. dr Gazi Yıldırım'dan randevu aldım. hastanede daha önce tanışmıştım ve çok ilgilenmişti ona dayanarak.. şimdi bu doktoru tanıyan bilen var mı arkadaşlar, yeditepede doğum yapmış tanıdıkları olan? dr. konusunda resmen boşlukta kaldım

ayh evt yaa aklınla bin yaşaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bi bakmışsın herkez belis kokuyormuş hahaha
ama gerçekten güzel isimmiş anlamıda öyle

ismiyle güzel yaşasın bizimde kızım koymak ismini ona bıraktık ama hergün arkadaşlarının birinin ismini koymak istiyor

Benimde yeğenim 6 yaşındayken kardeşi olacaktı. Dediler ismini sen seç Sonrasında çarli koyalım diye çok ağlamıştı kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sueda ismi nasıl anlamı kutlu uğurlu insan benim hoşuma gitti kızım razı edebilirsem

Bence belis daha yumuşak kulağa hoş geliyor. Ayrıca anlamıda güzel. Çocuk ismine gerçekten çekiyor.
evt canım buna bende çok inanıyorum gerçekten....
sapol önerin için eşimde aynı şeyi dedi..belis olsun diye...oylar belise geliyor bencede öyle olsun:lepi:

ismiyle güzel yaşasın bizimde kızım koymak ismini ona bıraktık ama hergün arkadaşlarının birinin ismini koymak istiyor

süper yaaa:roflol:
senin kızına bitiyorum tam matrak vallahi...öp bizim için o cimcimeyi...opuyorumnanaktan

evet ya bi bakmışız listeden belis ler patlak veriyo kaydirigubbakcemile2 ama çok hoş benim de kızım olursa düşünebilir miyim MOPSY

mopsycim bence öle bişi düşünme belis çok güzel bi isim anlamıda çok güzel..Sorun yaşıcanı hiç sanmıorum..

Benimde yeğenim 6 yaşındayken kardeşi olacaktı. Dediler ismini sen seç Sonrasında çarli koyalım diye çok ağlamıştı kaydirigubbakcemile3

hahahahah))))
burda bizim bi çalışanında oğlu oldu yeni.iki tanede kızı varmış kızlar şu polis dizisi varya orda köpek varmışta adı rıfkımıymış neymiş köpeğin ben izlemiyorum o diziyide..tutturmuşlar rıfkı koyalım diye...

babalarıda ömer koydu..şimdi kızlar küsmüş hiç babasıyla konuşmuyormuş..eşimde sormuş noldu diye oda diyormuş dizideki köpeğin ismini koymadım diye küstüler bana:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…