2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopsy belis çok güzel valla yayılır bu isim zemuszemus

mihri01 sueda da çok güzel ya, çok da anlaşılır sadece ayrı yazabilirler ama olsun benim ço hoşuma gitti.

benim kızım olsaydı adı duru damla olacaktı. oğluşum olcak tabi yarın kesinleşirse onun adını ne koycaz bilmiyorum aklımda hiç bişey yok..

valla kızım olsa ben de düşünürdüm çok güzel ilk defa duydum,,mopsycim sölediğine pişman olma sakın:))

belis ismi hariden çok hoşmuş bizim kızımz olur şuan baskın gelen isim aybegüm ve masal ama belite içime sindi gerçi biizm erkek olma ihtimalimiz yüksek ama malesef erkek ismi daha hiç yookk aklımda

suedayı sevmedim canım kusura bakma... baba istiklal marşındaki şühedayı çağrıştırdı.. Ve biliyorsun şüheda şehitler demek.. Yani çağrışımı beğenmedim ....

öperim avatarımdaki resim kendisi rüküşün bayanssulusmile

arkadaşlar sueda ismi nasıl anlamı kutlu uğurlu insan benim hoşuma gitti kızım razı edebilirsem

canım arkadaşımın annesinin ismi şüheda...
anlamını bilmiyordum ben ama hep arkadaşımın annesi aklıma geldiğinden yani kadın ismi gibi algılıyorum...
ama anlamı çokgüzelmiş...
buarada çok güzel bir kadın arkadaşın annesi...yani isim kişiliğe yansıyorsa çok hoş bir insan kendiside kalbide..

canım ya ben de dün gittim dr a bana da vermedi elevit fln ben de mi arayıp sorsam ??

ne bilim aklıma takıldı yaa offffffff

belis de güzelmiş ama direkt aklıma bebek odası firması varya belis bebe o geldi :))
Bu aralar bebek odası araştırmasına başladım da ondan heralde :))

İşte o zamanda çarli dizisi vardıya maymun o da ondan istemişti :)))

ayyyy çok iimiiş bu hehehehheeee süperrr

Zor vazgeçirdiler cnm...

daha belli değil tabi sadece hoşuma gitti isim

canım ya ben de dün gittim dr a bana da vermedi elevit fln ben de mi arayıp sorsam ??

ne bilim aklıma takıldı yaa offffffff

ara sor canım, bende bi bildiği mi var da vermedi acaba diye iyi niyetli düşünmüştüm ama yok, arayınca kullan dedi. sonuçta herşeyi tam anlamıyla besinlerden alamıyoruz, çok komplike bi vitamin.

kızlar çok güldüm ya alemsiniz valla.
Mopsiciğim bende BELıS diyorum :))) kulağa hoş geliyor kızım olsaydı bende koayabilirdim isminikaydirigubbakcemile3

eşim tutturdu oğlan olursa soner (kendi adı ercan ) yada serhat olsun diye (serhat bizim dr.un adı)
diyorum ya çok seviyor doktoru nasıl değiştirmeye ikna etcem bilmiyorum

kızda daha yeni evlendiğimizde mi ne nisa demiştik öyle kaldı
bilmiyorum gerçekten nisa koyarmıyız (ben mesela güler isminide çok seviyorum)

aslında çok isim varda biz eşimle anlaşamıyoruz

bize daha çok erkek gibi geldiği için erkek ismine yoğunlaştık

inşallah yarın gösterirde bizde isim kavgasına başlarız hahaha

ara sor canım, bende bi bildiği mi var da vermedi acaba diye iyi niyetli düşünmüştüm ama yok, arayınca kullan dedi. sonuçta herşeyi tam anlamıyla besinlerden alamıyoruz, çok komplike bi vitamin.

ayy hemen ariyimmm peki reçeteye gerek yok mu bu ilacı alırken fiyatı ne kadar sgk ile mi almam ii yoksa normal de alınabilecek bi fiyatta mı bu ilaç??

belis ismi hariden çok hoşmuş bizim kızımz olur şuan baskın gelen isim aybegüm ve masal ama belite içime sindi gerçi biizm erkek olma ihtimalimiz yüksek ama malesef erkek ismi daha hiç yookk aklımda
erkeklerdede kuzey sarp isimleri çok hoşuma gidiyor benim..hele kuzey çok klas geliyor..arkadaşım koydu oğluna bu ismi çok yakıştı...
bende kızımın ismini duru naz,irem yada nilsu 3 isimden seçip karar vericem inşallah.bi türlü karar veremiyrum.
duru irem dolu bana göre bu jenerasyon hep aynı isimde olacak ..nilsu bence favorii:lepi:
yine senin için en ağırlıkta hangisiyse onu koy tabi..
belis de güzelmiş ama direkt aklıma bebek odası firması varya belis bebe o geldi :))
Bu aralar bebek odası araştırmasına başladım da ondan heralde :))

ondandır canım ben hiç duymadım bu ismi bebe firmasımı var böyle..
annemede ilk defne demiştim oda burda defne kreş var diyor:roflol::roflol::roflol:
illa biryerlerden çağrışım yapar yani hiç olmaması zor..benim ismimde nilüfer mesela heryerde nilüfer turizm geçiyor yolda izde tanıdıkların aklına geliyorum diyorum işte negüzel:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…