cok gecmis olsun canim umarim iyisindir?
öperim avatarımdaki resim kendisi rüküşün bayanssulusmileevt canım buna bende çok inanıyorum gerçekten....
sapol önerin için eşimde aynı şeyi dedi..belis olsun diye...oylar belise geliyor bencede öyle olsun:lepi:
süper yaaa:roflol:
senin kızına bitiyorum tam matrak vallahi...öp bizim için o cimcimeyi...opuyorumnanaktan
arkadaşlar sueda ismi nasıl anlamı kutlu uğurlu insan benim hoşuma gitti kızım razı edebilirsem
merhabaaa güzel anneler a.s. kızlar benim doktorum yeditepe ünv. hast. prof. Ateş Tekelioğluydu. ikili testimi falan o yaptı. akademik kariyeri ve çalıştığı yerler çok üstün ama gelgelelim ağzından cımbızla laf alıyorsun, ruhsuz gibi. içinde bi boşlukla çıkıyorsun yanından. telde bişey sormaya korkuyorsun, tek kelime cevap verip tamam? diyor. neyse ben sizi takip ederken çoktan çeşitli vitamin ilaçlarına başladığınızı görmüştüm, ama dr.um bana hiçbirşey yazmamıştı, kilo alamıyorum iştahsızım dememe rağmen. sonra gittim sizden öğrendiğim eleviti alıp dr.u aradım, kullanabilirmiyim dedim, elcevap tabi tabi kullanman lazım, tamam? oldu. yine sizden öğrendim foliği bırakmam gerektiğini dr. tam kapatacakken foliği bırakıyım mı dedim, evet bırakman lazım dedi. ee ne anladım bu doktordan, profluğundan.. eğer burayı takip etmeseydim 17. haftamda hala hiçbirşey kullanmıyor olacaktım.
en son görüşmemizde 17. haftada gel demişti ama ne için çağırdı bilmiyorum. ben de yine aynı hastaneden yard. doç. dr Gazi Yıldırım'dan randevu aldım. hastanede daha önce tanışmıştım ve çok ilgilenmişti ona dayanarak.. şimdi bu doktoru tanıyan bilen var mı arkadaşlar, yeditepede doğum yapmış tanıdıkları olan? dr. konusunda resmen boşlukta kaldım
hahahahah))))
burda bizim bi çalışanında oğlu oldu yeni.iki tanede kızı varmış kızlar şu polis dizisi varya orda köpek varmışta adı rıfkımıymış neymiş köpeğin ben izlemiyorum o diziyide..tutturmuşlar rıfkı koyalım diye...
babalarıda ömer koydu..şimdi kızlar küsmüş hiç babasıyla konuşmuyormuş..eşimde sormuş noldu diye oda diyormuş dizideki köpeğin ismini koymadım diye küstüler bana:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy çok iimiiş bu hehehehheeee süperrr
daha belli değil tabi sadece hoşuma gitti isimcanım arkadaşımın annesinin ismi şüheda...
anlamını bilmiyordum ben ama hep arkadaşımın annesi aklıma geldiğinden yani kadın ismi gibi algılıyorum...
ama anlamı çokgüzelmiş...
buarada çok güzel bir kadın arkadaşın annesi...yani isim kişiliğe yansıyorsa çok hoş bir insan kendiside kalbide..
canım ya ben de dün gittim dr a bana da vermedi elevit fln ben de mi arayıp sorsam ??
ne bilim aklıma takıldı yaa offffffff
ara sor canım, bende bi bildiği mi var da vermedi acaba diye iyi niyetli düşünmüştüm ama yok, arayınca kullan dedi. sonuçta herşeyi tam anlamıyla besinlerden alamıyoruz, çok komplike bi vitamin.
erkeklerdede kuzey sarp isimleri çok hoşuma gidiyor benim..hele kuzey çok klas geliyor..arkadaşım koydu oğluna bu ismi çok yakıştı...belis ismi hariden çok hoşmuş bizim kızımz olur şuan baskın gelen isim aybegüm ve masal ama belite içime sindi gerçi biizm erkek olma ihtimalimiz yüksek ama malesef erkek ismi daha hiç yookk aklımda
duru irem dolu bana göre bu jenerasyon hep aynı isimde olacak ..nilsu bence favorii:lepi:bende kızımın ismini duru naz,irem yada nilsu 3 isimden seçip karar vericem inşallah.bi türlü karar veremiyrum.
belis de güzelmiş ama direkt aklıma bebek odası firması varya belis bebe o geldi :))
Bu aralar bebek odası araştırmasına başladım da ondan heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?