- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bu kapalı olmak yada açık olamkla alakaıs yok kki kişinin vicdanı ile alakalı talihsizlik seninkisi hayırlısı olsun bilyorum dediğin doktoru adet düzensizliğim için gitmiştim hiç memnun kalmadım para göz
Ben yarin doktora gidecem insallah ogrenirim cinsiyetlerini,bugunde gecmez bana valla.
bende kuzu görmüştüm rüyamda..oğlak erkek demek diyordu...
kuzuyada çok güzel diyordu ama sonra ben kız herhalde diye yorumlamıştım.büyük ihtimalde kızımız olcak inşallah...
buarada kızımıza isim seçtik sonundaaaa....
beliz ismini koyacağız kısmetse....
slm kızlarrr
yaa ben de geçenlerde rüyamda kız bebeklerim oluyor ve onları emziriyordum erkek mi olucak yani benimkilerrr:):):)alkisalkisalkisalkisalkisalkis
pınarcığım şimdi bende k.köy bilge hastanesini aradım aynı yerden mi bahsediyoruz anlamadım ama bana 2. düzey ultrasona 125 tl fiyat verdiler eğerki sürekli orda muayene olunuyorsa 60 tl imiş. kafam karıştı açıkçası bilmiyorumkismile
bende kuzu görmüştüm rüyamda..oğlak erkek demek diyordu...
kuzuyada çok güzel diyordu ama sonra ben kız herhalde diye yorumlamıştım.büyük ihtimalde kızımız olcak inşallah...
buarada kızımıza isim seçtik sonundaaaa....
beliz ismini koyacağız kısmetse....
Evet ikizlerim olacak hayirlisiyla.
bende yarın gideceğim umarım ikimizde öğreniriz!!!!
biz hala kız ismi bulamadık bilmiyorumkismile
Insallah ogreniriz.
beliz hmm değişik ve güzel bi isimmiş
anlamı ne??
bende ikili teste hizmet hast. 163 tl ödedim
siz niye o kadar çok ödediniz bende hizmet hastanesine giidyorum ve yanlış hatırlamıyrsam 124 lira 2 li test için ücret ödedim muayene ücreti hariç.meltem hanımdı sizin dr zannedersem 3lü test istedimi sizden..
MOPSY beliz in anlamı ne güzel isim ilk defa duydum
güzelmi gerçekten canım...benim hoşuma gitti...
beliz türkçe bir isim.işaret iz vurgu demek
bide belis var....bu arapça..anlamı daha güzel aşkın ilk meyvesi,güzel kız demek....
eşimde dedi beliz yada belis olsun....belis daha güzel dedi ama onuda hep yanlış yazarlar diye düşünüyorum çocuğum sonra sonu hep s demek zorunda kalırmı acaba..aslında belis daha güzel anlamda..ne dersin:uhm:
güzelmi gerçekten canım...benim hoşuma gitti...
beliz türkçe bir isim.işaret iz vurgu demek
bide belis var....bu arapça..anlamı daha güzel aşkın ilk meyvesi,güzel kız demek....
eşimde dedi beliz yada belis olsun....belis daha güzel dedi ama onuda hep yanlış yazarlar diye düşünüyorum çocuğum sonra sonu hep s demek zorunda kalırmı acaba..aslında belis daha güzel anlamda..ne dersin:uhm:
ismiyle güzel yaşasın bizimde kızım koymak ismini ona bıraktık ama hergün arkadaşlarının birinin ismini koymak istiyorçok zor ya.bizde neler çektik..
eşime dedim bi isim buldum iyice düşün artık bulamıyorum dedim...düşündü dün geceden beri..bugün beğendiğini söyledikaydirigubbakcemile3
banada annem söyledi çok beğendim duyunca.sende koy beliz hem pek yokalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?