2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haklısın cnm kapalılıkla ilgili tabiki değil. Allah emrettiği için kapansaydı bi taraftan sevaba girip bi taraftan haram yemezlerdi. Demek sen de gittin

biz hala kız ismi bulamadık bilmiyorumkismile

kizlar hep yabanci doktorlardan hoslanmiyorum diyordum hindistanli falan iki hastaneye gidiyorum ben biri hastane biri ozel doktor ama ucret odemiyorum hamile oldugum icin .
ozel doktor ingilizdi o kadar ilgilendiki tam sadece 1 saat konustu benimle tum aklina takilanlari sordu diger hastanedeki doktora mail atti cok ilgilendi bebegimin kalp atislarinida dinletti iki hafta sonra hastaneye gidicem ondan 2 hafta sonra yine ozel doktora bu gun mutluyum icim rahatladi :)

Allah allah bana da 50 TL dediler ssk lı için...

beliz hmm değişik ve güzel bi isimmiş
anlamı ne??

biz hala kız ismi bulamadık bilmiyorumkismile

çok zor ya.bizde neler çektik..
eşime dedim bi isim buldum iyice düşün artık bulamıyorum dedim...düşündü dün geceden beri..bugün beğendiğini söyledikaydirigubbakcemile3
banada annem söyledi çok beğendim duyunca.sende koy beliz hem pek yokalkisalkisalkis

beliz hmm değişik ve güzel bi isimmiş
anlamı ne??

güzelmi gerçekten canım...benim hoşuma gitti...
beliz türkçe bir isim.işaret iz vurgu demek

bide belis var....bu arapça..anlamı daha güzel aşkın ilk meyvesi,güzel kız demek....

eşimde dedi beliz yada belis olsun....belis daha güzel dedi ama onuda hep yanlış yazarlar diye düşünüyorum çocuğum sonra sonu hep s demek zorunda kalırmı acaba..aslında belis daha güzel anlamda..ne dersin:uhm:

MOPSY beliz in anlamı ne güzel isim ilk defa duydum

banada annem söyledi çok beğendim bende..
ay nerden bulmuş bilmem vallahi..ben kaç gündür isim arıyorum boşuna aramışım.bir isim söyledi olay bitti bendedekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bence belis daha yumuşak kulağa hoş geliyor. Ayrıca anlamıda güzel. Çocuk ismine gerçekten çekiyor.

bencede işine karışmak gibi olmasın tabii de
belis daha güzelmiş anlam olarak da
ben pek kökeni tr mi arapça mı çok önemsemiyorum
ve yazılışı konusunda bence öyle zorluk yaşayacağınıda hiçç sanmıyorum
melis gibi ya insanlar beliz isminide de s ile yazabilir
bence neyap biliyormusun birine belis ismini yazarmısın de
bakalım s ile mi yazacak z ile mi
test edip onayla :lepi:

ismiyle güzel yaşasın bizimde kızım koymak ismini ona bıraktık ama hergün arkadaşlarının birinin ismini koymak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…