2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin inşallah hepimiz doğumlarımızı da görürürz

ben de yarın alıp kullanmaya başliyim nasıl kullanıyorsunuz pekii??

bazı doktorlar elevit bazıları megadyne kullandırıyor anladığım kadarıyla.
benim doktorum megadyne vermişti, 2 haftadır kullanıyorum. bu haftadan itibaren de magnezyuma başlaaybilirsin dedi. bunun nedeni de benim bacağıma arasıra kramplar girmesi. nefesimi kesecek derecede acıtıyor. her zaman değil fakat bazen geceleri krampla uyanıyorum. birşey bacaığımı çekiyor gibi oluyor. bunu söyleyince magnezyuma başlayabilirsin dedi.
gerçi sağlık ocağındaki hemşire de muz magnezyum içerir demişti, muz tüketiyorum fakat demek ki yeterli olmuyor.

ssk la alındığında daha zararlı çıkıyoruz bide hastane muayene ücretleri eczane karşımıza çıkıyor o yüzden ben kullanmıyorum zaten 12,5 lira ve 60 adet çıkıyor uzun bir süre gider

canım sen ssk yı kullanmayarak o tutarları hiç ödmeyeceğini sanıyorsan maalesef yanılıyorsun...
cunku hastaneye her gıdışınde hesabında 3.tl birikiyor.. ne zaman ecz.ilaç almaya gıtsen 2009-un başından bugune kadar gıttığin butun hastanelerın ucretını alacaklar...

Ben ilk folıc asit alırken dıkkat ettım....2009 un başından bugune kadar gıttığim butun hast.dökümleri ve fıyatları çıktı maaelesf..o zaman 48 tl vermiştim... ne bu yaa dedım...

aslında almayabılırdım de ama bılerek aldım ..sonrasında illakı ıhtıyacımız olacak ve orda bırıkıp durması ödememizi daha da zorlaştırcak ...

Bu arada ben elevıt -folıc asıt ve en sen Cals.D dıye bır vıtamın aldım kı en pahalısı buydu
19.Tl hepsinide ssk dan faydalanarak aldım..

Yanı ılerısını duşunurek ssk dan faydalanmanızı tavsıye ederım...daha bır çok ilaç alabiliriz..
demır-kan-mıde ılaçları vs...

ayyy kızlar burda hava kapkara sabahtan beri böle ben de tam uyuştum havadan sabahtan beri yağmur yağıo çok fenaaiçim sıkıldı yaamafoldumben

aslında bu fikir benim değildi eczanedeki bayan girersem çok ücret ödersiniz dedi girmesem daha ucuz dedi bende tamam dedim özel hastanelere her gittiğimizde 3 liraysa iyiymiş ben daha fazla diye biliyorum.sürekli yeni bişeyler yapıyolar artık takip etmekte imkansız oldu zaten.

bende de dün böle kramp gibi bişi oldu böle ayak parmaklarım çekildi resmen çok kötü oldumm o zaman onu da sorim dr a belki magnezyum da verir

ben sadece elevit kullanıyorum geçen hafta gittim doktora devam edeceğimi söyledi magnezyum vermedi

bende sade elevit kullanıyorum
demir filan bişey vermedi magnesyum da öyle
ama ben son 12haftayken gitmiştim
bakalım yarın neler verecek???

bende elevit kullanıyordum sadece..ama 18.haftanın içindeyken yani geçen hafta ilave olarak kan hapınada başladım...yorgunluğumu alırmış çabuk yorulmanı falan önler biraz rahatlatır seni dedi...
2 ilaç kullanıyorum şimdilik

Dr.bana muhtemelen demir ilacınada başlatacak yarın 18.00de randevum..

bende de dün böle kramp gibi bişi oldu böle ayak parmaklarım çekildi resmen çok kötü oldumm o zaman onu da sorim dr a belki magnezyum da verir

demekki kramplar için veriyorlar magnezyumu...bende şimdilik pek yok öyle bir durum allahtan..ama ilerleyen zamanlarda oluyormuş kramplar..

slm kıslarrrr ben de sadece kan hapı kullanıorum önceki doktor ilk haftalarda elevit vermişti onu bıraktım içmedim şimdiki de demedi iç diye sormadım da doğru mu yaptım bilmiorum valla hiç içesim gelmio koca hap yutamıoruuuuuuuuum

istıfra ettırıyorsa içme dr.tavsıye edıyuor mesela benım istifralarım yuzunden yeni başlattı eleviti bu gıttığımde de demir kan ilacı verir

ayyy kızlar burda hava kapkara sabahtan beri böle ben de tam uyuştum havadan sabahtan beri yağmur yağıo çok fenaaiçim sıkıldı yaamafoldumben

canım senin ufaklıklar kendini göstermemişti demi başka dr gideceğm demiştin
ben dün gittiğimde su ve çukulata yedim sana da tavsiye ediyorum çok hareket ediyor bebek banada arkadaşım demişti sabak 8de çukulatta yedim eşim sağolsun aldı giderken yedim sıram gelene kadarda su içtim az az yoksa dr bakarken altına edersin az az iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…