2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar buda benim bebişimin eli el sallarken dr ldı

çok tatlıydı

üzerini tıklayın resim büyüyor

güle güle giydir annesi ciciklerini
sen 12haftalıkken mi öğrendin cinsiytini??

canım ben de kocaman bi çikolata yedim ve küçük şişe suyu bitirdim drun yanna girene kadar hareketli oluyolar evet ama benimkiler bi türlü dönmediler yüzlerini hep yan duruyolardı göremedik yaniiihaftaya başka dr a gidecem bakalımmm:):):lepi::lepi:

kizlar bu arada dr bana 3lü 4lü test yaptırmadı neden acaba yaptırmayanlar varmıı?? sadece önümüzdeki ay şeker yüklemesi fln yapacakmış.

kizlar bu arada dr bana 3lü 4lü test yaptırmadı neden acaba yaptırmayanlar varmıı?? sadece önümüzdeki ay şeker yüklemesi fln yapacakmış.

canım ben 2_3lüyü yaptırmadım sadece dr ısrarıyla 4lüyü yaptırdım dün
haftaya salı alacağım sonucu allahım inşallah güzel çıkar
en güzeli yavrumu kuzumu tekrar göreceğim salı günü ona çok seviniyorum
inşallah buseferde ağlamam görünce

güle güle giydir annesi ciciklerini
sen 12haftalıkken mi öğrendin cinsiytini??

sağol tatlım.. evet 12 haftalıkken açtı bacaklarını doktor bile beklemiyordu, içerde annem babam ve eşim var bu arada bu içerdekiler çılgın gibi erkek istiyorlar, birden resmen pipişini gördük aynı anda herkes çığlık attı, aaaaa diye bağırmalar falan, doktorda güldü var orda bişeyler di mi dedi.. baktım benim herifin ağzı kulaklarında, hastanede kasıla kasıla yürüyor, babam da bitti bu iş yaa diyo sevinçten ( ben tek kızım, erkek içlerinde kalmış) çok güzel bi andı. tabii inşallah kendi kendimize gelin güvey olamamışızdır, yarın değişirse şokkkk. herbişeyini maviş aldım. ama sanmam yaa resmen pipişdi yani..

bakalım seniki ne? yarın gelir gelmez bakıcam Allahım yavrularımıza sağlık versin, hayırlı evlat olmayı nasip etsin. kızın da güzellikleri çok erkeğin de, yeterki acılarını görmeyelim.

NıLDA ismi nasıl kızlar ? "mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"
demekmiş netten baktığım kadar

CEYLıN NıLDA ??????????

Son düzenleme:
bende kıyafet almak istiyorum ama erken miki diyede korkuyorum 6aya girsemmiki diyorum ama çok ta alsım var elbise bide kızya ay nasıl elbiseler var ya süperler

benim salak kafam olmasa bizde belki öğrenmiştik alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
dr dedim ki cinsiyeti belli mi
tamda seninki bacaklarını açtı poposunu dikti bize doğru!!!!
yoksa daha erken mi dedim alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
adam tam bi yorum yapacaktı seslenmedi sonra
şu çenemi tutsaydım belki bizde öğrenmiştik şimdi
tam ayırdı bacakları popyuda bize döndü
ama ben fark edemedim pipisi varmıydı yokmuydu
nasıl kızıyorum kendime

bende kıyafet almak istiyorum ama erken miki diyede korkuyorum 6aya girsemmiki diyorum ama çok ta alsım var elbise bide kızya ay nasıl elbiseler var ya süperler

erkek olursa değiştirirsin mağazadan alırsan. evet yaa kızlara öyle güzel şeyler var ki resmen içim gidiyoo. artık siz alın biz sevelim

NİLDA ismi nasıl kızlar ? "mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"
demekmiş netten baktığım kadar

CEYLİN NİLDA ??????????

ceylin bende beğeniyorum uyuz eşim istemedi
nilda değil de nida da hoşuma gidiyor
nilda aklıma gelmemişti ama oda güzelmiş

ikisi beraberde güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…