Nazlı nazlı kızınmı olacak ne
kızlar benimde randevum yarın 12. haftamda görmüştüm en son yavrumu, inşallah bebesini görenler yartın hayırlı haberlerle gelirle, cinsiyetini görürler. ben 4 lü test yaptırcam. bu arada bebemin cicileri geldi şimdi netten almıştım Allahım o kadar tatlılar ki, baktım baktım hem onları sevdim hem oğlumu.
Eki Görüntüle 40924
kızlar buda benim bebişimin eli el sallarken dr ldı
çok tatlıydı
üzerini tıklayın resim büyüyor
canım senin ufaklıklar kendini göstermemişti demi başka dr gideceğm demiştin
ben dün gittiğimde su ve çukulata yedim sana da tavsiye ediyorum çok hareket ediyor bebek banada arkadaşım demişti sabak 8de çukulatta yedim eşim sağolsun aldı giderken yedim sıram gelene kadarda su içtim az az yoksa dr bakarken altına edersin az az iç
elevit i demiştim ben ama sen acaba magnezyumu mu diyorsun??
anlamadım canım megnezyum/calcium filan mı??
Eki Görüntüle 40924
kızlar buda benim bebişimin eli el sallarken dr ldı
çok tatlıydı
üzerini tıklayın resim büyüyor
senin dediğin ilacdı anladım canım dr bana öyle vermedi dedim
evet MAGNESIUM verdi bana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah canımmm
kizlar bu arada dr bana 3lü 4lü test yaptırmadı neden acaba yaptırmayanlar varmıı?? sadece önümüzdeki ay şeker yüklemesi fln yapacakmış.
güle güle giydir annesi ciciklerini
sen 12haftalıkken mi öğrendin cinsiytini??
neden acaba???
bana magnesyum vermedi canım ya
meyvu suyuyla karıştırıyorlarmış toz olanı sende öyle dene
sağol tatlım.. evet 12 haftalıkken açtı bacaklarını doktor bile beklemiyordu, içerde annem babam ve eşim var bu arada bu içerdekiler çılgın gibi erkek istiyorlar, birden resmen pipişini gördük aynı anda herkes çığlık attı, aaaaa diye bağırmalar falan, doktorda güldü var orda bişeyler di mi dedi.. baktım benim herifin ağzı kulaklarında, hastanede kasıla kasıla yürüyor, babam da bitti bu iş yaa diyo sevinçten ( ben tek kızım, erkek içlerinde kalmış) çok güzel bi andı. tabii inşallah kendi kendimize gelin güvey olamamışızdır, yarın değişirse şokkkk. herbişeyini maviş aldım. ama sanmam yaa resmen pipişdi yani..
bakalım seniki ne? yarın gelir gelmez bakıcamAllahım yavrularımıza sağlık versin, hayırlı evlat olmayı nasip etsin. kızın da güzellikleri çok erkeğin de, yeterki acılarını görmeyelim.
bende kıyafet almak istiyorum ama erken miki diyede korkuyorum 6aya girsemmiki diyorum ama çok ta alsım var elbise bide kızya ay nasıl elbiseler var ya süperler
NİLDA ismi nasıl kızlar ? "mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"
demekmiş netten baktığım kadar
CEYLİN NİLDA ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?