bende de dün böle kramp gibi bişi oldu böle ayak parmaklarım çekildi resmen çok kötü oldumm o zaman onu da sorim dr a belki magnezyum da verir
istıfra ettırıyorsa içme dr.tavsıye edıyuor mesela benım istifralarım yuzunden yeni başlattı eleviti bu gıttığımde de demir kan ilacı verir
canım senin ufaklıklar kendini göstermemişti demi başka dr gideceğm demiştin
ben dün gittiğimde su ve çukulata yedim sana da tavsiye ediyorum çok hareket ediyor bebek banada arkadaşım demişti sabak 8de çukulatta yedim eşim sağolsun aldı giderken yedim sıram gelene kadarda su içtim az az yoksa dr bakarken altına edersin az az iç
yatmadan iç canım sende belki faydası olurelevit çok kötü kokuyor bende çıkarmamakiçin tuzlu bişeyler yiyiyorum hemen arkasından.
Ayy düşünemiyorum dr.tam bakacakken sıkıştığımızı düşünsene ben abartırım zaten :) çikolata suyu bende deniyim çok hareketli görmek çok hoşuma gidiyor
yatmadan iç canım sende belki faydası olur
çok kişi kokuyor diyor bana kötü kokmuyor
canım benim bebişi dün bir görseydin aman allahım nasıl hareketliydi ağlamaktan mafoldum onu öyle görünce çok tatlıydı yavrum
ilk defa böyle gördüm şimdiye kadar drlar bana böyle net göstermemişlerdi ben küçük şişelerden içdim az az sorun olmadı yani dr teyzesi bakarken
senin randevun yarınmı canım
kızlar bende yarın gidecem dr.a ama benim ufaklık maşallah zaten kıpır kıpır HEP usg de
diyorum çikolata yersem iice kıpır kıpır olur
fazla kıpırdadığından cinsiyeti göremeyiz diye kokrkuyorum
napim sizce çikolata yiyeyim mi gerek yok mu
bana dr vermedi o dediğiniz ilacı toz halinde bişey verdi içmedim daha çocuğun kemikleri içinmiş galiba eşim öyle diyor
kıyamam sana cinsiyet göremeyenlerdensin İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin nagihan gibi su iç az az
evet malesef senağlama
su içeyim bende dimi ozaman
inşallah nazlanmazda artık bizde görürüz
kızlar benimde randevum yarın 12. haftamda görmüştüm en son yavrumu, inşallah bebesini görenler yartın hayırlı haberlerle gelirle, cinsiyetini görürler. ben 4 lü test yaptırcam. bu arada bebemin cicileri geldi şimdi netten almıştım Allahım o kadar tatlılar ki, baktım baktım hem onları sevdim hem oğlumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?