2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu aralarda yeni huy çıktı istifralarım geçti ama 5-6 gibi bişeyler atıştırmazsam anında istifra ediyorum

bende de dün böle kramp gibi bişi oldu böle ayak parmaklarım çekildi resmen çok kötü oldumm o zaman onu da sorim dr a belki magnezyum da verir

bana doktorum kramp girmeye başlayınca kullanırsın diye 1 ay önce magnezyum aldırmıştı ama şimdi başalama, zamanı var demişti.
ben bu hafta gidince ve kramptan bahsedince kullanmaya başla dediverdi. zaten bende ilk kramp olduğunda internette araştırmıştım, magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir diye okumuştum. gerçi megadyne vitamininde magnezyum da var. ama bu da takviye olacak sanırım.

istıfra ettırıyorsa içme dr.tavsıye edıyuor mesela benım istifralarım yuzunden yeni başlattı eleviti bu gıttığımde de demir kan ilacı verir

istifra yok artık şükür zaten iyi beslenemeyebilirsin die vermişti doktor bulantılar gidince yeme içme yerinde benim maşşallah:)gerek duymadım kan hapı yetiodur heralde

Ayy düşünemiyorum dr.tam bakacakken sıkıştığımızı düşünsene ben abartırım zaten :) çikolata suyu bende deniyim çok hareketli görmek çok hoşuma gidiyor

Ayy düşünemiyorum dr.tam bakacakken sıkıştığımızı düşünsene ben abartırım zaten :) çikolata suyu bende deniyim çok hareketli görmek çok hoşuma gidiyor

canım benim bebişi dün bir görseydin aman allahım nasıl hareketliydi ağlamaktan mafoldum onu öyle görünce çok tatlıydı yavrum
ilk defa böyle gördüm şimdiye kadar drlar bana böyle net göstermemişlerdi ben küçük şişelerden içdim az az sorun olmadı yani dr teyzesi bakarken

tmm canım bende deneyeceğim yarın akşam derim Size ..

bende geçtiğimiz h.sonu gördüm çok duygulandım sürekli elini emiyordu o an hiç bitsin istemedim doktor tamam herşey normal diyince ben bu kadarcıkmı demişim.

kızlar bende yarın gidecem dr.a ama benim ufaklık maşallah zaten kıpır kıpır HEP usg de
diyorum çikolata yersem iice kıpır kıpır olur
fazla kıpırdadığından cinsiyeti göremeyiz diye kokrkuyorum
napim sizce çikolata yiyeyim mi gerek yok mu

kıyamam sana cinsiyet göremeyenlerdensin İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin nagihan gibi su iç az az

bana dr vermedi o dediğiniz ilacı toz halinde bişey verdi içmedim daha çocuğun kemikleri içinmiş galiba eşim öyle diyor

elevit i demiştim ben ama sen acaba magnezyumu mu diyorsun??
anlamadım canım megnezyum/calcium filan mı??

kızlar benimde randevum yarın 12. haftamda görmüştüm en son yavrumu, inşallah bebesini görenler yartın hayırlı haberlerle gelirle, cinsiyetini görürler. ben 4 lü test yaptırcam. bu arada bebemin cicileri geldi şimdi netten almıştım Allahım o kadar tatlılar ki, baktım baktım hem onları sevdim hem oğlumu.

Güle güle giydirmeyi nasip etsin rabbim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…