2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide 13. haftada gösterdi, bacakları iki yana açmış, ortada pipisi. doktor ben bu haftalarda cinsiyet tahmini yapmam çok erken ama siz gördünüz artık dedi.eşim kız istiyodu meğer yalancıktanmış, gözleri parlayıverdi pipisini görünce :) çok güzel bi duygu, göremeyenlerde bir an evvel görürler inşallah

kızma boşver gerçekten de erken. yarın öğrenirsin hayırlısıyla hem daha garanti olur..

bilmiyorum tatlım ya kan hapı ve bunu vrdiler kan hapınıda hep unutuyorum içmeyi
tozuda daha içmedim

ister tel aç istersen bidahaki gittiğinde sor canım
aklında takılı kalacağına aman kimbilir kimler neler için arıyordur
ara olmazsa sende bi sor

haha bence ne kadar kız istiyorum da deseler belki kendileri de öyle sansa her erkek oğlu olsun ister bence
hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına
veee darısı bizim başımıza biz hala bilmiyoruz

ceylin bende beğeniyorum uyuz eşim istemedi
nilda değil de nida da hoşuma gidiyor
nilda aklıma gelmemişti ama oda güzelmiş

ikisi beraberde güzel olmuş

eşim TUANA istiyor bende onu istemiyorum bakalım ne olacak :):hulya:kaydirigubbakcemile2zemuszemus

Kızlar bu aralarda yeni huy çıktı istifralarım geçti ama 5-6 gibi bişeyler atıştırmazsam anında istifra ediyorum

canim bu gun bende denedim ara ara bir sey yemezsem kusuyorum gelen bir seyde yok canim cikioyr gecen cenem cikti o kadar yani ara ara bir seyler yemem gerekiyor galiba bu gun hic olmadim aman nazar degmesin bana .

eşim TUANA istiyor bende onu istemiyorum bakalım ne olacak :):hulya:kaydirigubbakcemile2zemuszemus

bizde hiçççç anlaşamıyoruz canım isim konusunda bakalım ne olacak
dövüş kavga bi isimde karar kılacağız artık öğrenince
Allahtan daha zamanımız çok

evet kızlar ara öğünleri çoğalmak lazım
aç kalınca bende öyle oluyorum eşim gelsede bizde yesek yemeğimizi
yavaş yavaş midemden sesler geliyor haha

haha bence ne kadar kız istiyorum da deseler belki kendileri de öyle sansa her erkek oğlu olsun ister bence
hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına
veee darısı bizim başımıza biz hala bilmiyoruz

kesinlikle her erkeğin gönlünde erkek çocuk yatıyor.o kadar inandırıcıydı ki, kızlar babaya düşkün olur, oğlan olursa sürekli kavga ederiz falan diyodu, bi baktım bunları söyleyen adamdan eser yok.göbeğimi seviyo oğlum diye, 10 tane oğlum çıkıyo ağzından delikafadulden

listeye baktımda cinsiyeti öğrenmeyenler çok az.ınşallah ben de cuma günü öğrenirim.Gerçi herkes erkek diyor ama bakalım

canım işte biz bu durumu yaşıyoruz.çikolatayı yiyorum sonra çıldırıyor bebiş pozisyon bulamıyoruz çok kıpırdıyı dönüyor falan tam ekranı alttan ayarlıyor bakıcaz 2sn sürmüyor dönüyor..hadi üste çıkar görüntüyü ay yakalayamıyoruz vallahi..bilmiyorum canım ben bu haftaya kadar görmedik tahminlerden gidiyoruz işte..ama hareket etmeyincede göremiyorlar yani öyle kalıyor uyuyor falankaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkuyorum öptüm sizi iyi geceleropuyorumnanaktan

benim eşim kız istiyordu duyuncada zaten çok sevindik kızım diye herzaman seviyordu şimdi kesinleşince daha çok seviyor artık sürekli göbeğimi öpüyor yazık ya kıyamam ben ona

isim konusuna gelince bana hiiiiiç bırakmıyor kendi verirmiş ben anlamazmışım SUDE NAZIDA o bulduldu

bide ben günde 2 öğün yiyorum öğlen kalkıyorum yiyorum bide akşam azmı yiyorum sizce

kızlar ben bugünlerde herşeye ağlıyorum durmadan herşeye strese giriyorum acaip gerginim hamilelikten kaynaklı diye düşünüyorum ama üstesinden gelemiorum durduk yere içimden böle bağıra bağıra ğalamak gelio yaaaasenağlamasenağlama

işte bende bundan korkuyorum ama ben ilk baş her hafta usg den baktık
her defasında maşallah kıpır kıpırdı (çikolata yemeden)
bence gerek yok ya su içerim ama
umarım senin ufaklık da azıcık sakinleşirde net görürsünüz

valla dün dr a sordum ben de 2-3 öğün yiyorum doktor bebekler her türlü beslenir sen kendin için yiyeceksin diyooo.. benimde öle midem almıo 5-6 öğün bazen yoğurt fln yiyorum arada ama evde tek olunca bişi hazırlamak da gelmio içimden:sinifsinif::sinifsinif:

arkadaslar simdi izliyorum uzman tv hamilelik ve bebekle ilgili bir cok konu var maerikan hastanesi doktoru alp bey ve dr.kagan bey anlatiyo bir cok sey ultrason testler hamilelik ve bebekteki asamalar asamalar belki isinize yarar :)

selam kızlar...nagihancım günde 6 öğün yememiz gerek.. 3 ana öğün 3 ara öğün olarak..ara öğünlerde meyve yada kuru meyve az ceviz yada fındık..yani banda doktorum öçnermişti ve ben hep bu şekilde besleniyorum..

bakalım bizimki napacak çok merak ediyorum tepkisini
her iki cinsiyet de bizim evladımız olacak ama nebilim yüz ifadesini merak ediyorum
ikimiz içinde sağlıklı olması herkez gibi en önemlisi ama merak işte hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…