benim salak kafam olmasa bizde belki öğrenmiştik alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
dr dedim ki cinsiyeti belli mi
tamda seninki bacaklarını açtı poposunu dikti bize doğru!!!!
yoksa daha erken mi dedim alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
adam tam bi yorum yapacaktı seslenmedi sonra
şu çenemi tutsaydım belki bizde öğrenmiştik şimdi
tam ayırdı bacakları popyuda bize döndü
ama ben fark edemedim pipisi varmıydı yokmuydu
nasıl kızıyorum kendime
bilmiyorum tatlım ya kan hapı ve bunu vrdiler kan hapınıda hep unutuyorum içmeyi
tozuda daha içmedim
kızma boşver gerçekten de erken. yarın öğrenirsin hayırlısıyla hem daha garanti olur..
benimkide 13. haftada gösterdi, bacakları iki yana açmış, ortada pipisi. doktor ben bu haftalarda cinsiyet tahmini yapmam çok erken ama siz gördünüz artık dedi.eşim kız istiyodu meğer yalancıktanmış, gözleri parlayıverdi pipisini görünce :) çok güzel bi duygu, göremeyenlerde bir an evvel görürler inşallah
ceylin bende beğeniyorum uyuz eşim istemedi
nilda değil de nida da hoşuma gidiyor
nilda aklıma gelmemişti ama oda güzelmiş
ikisi beraberde güzel olmuş
Kızlar bu aralarda yeni huy çıktı istifralarım geçti ama 5-6 gibi bişeyler atıştırmazsam anında istifra ediyorum
eşim TUANA istiyor bende onu istemiyorum bakalım ne olacak :):hulya:kaydirigubbakcemile2zemuszemus
haha bence ne kadar kız istiyorum da deseler belki kendileri de öyle sansa her erkek oğlu olsun ister bence
hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına
veee darısı bizim başımıza biz hala bilmiyoruz
erkek olursa değiştirirsin mağazadan alırsan. evet yaa kızlara öyle güzel şeyler var ki resmen içim gidiyoo. artık siz alın biz sevelim
kızlar bende yarın gidecem dr.a ama benim ufaklık maşallah zaten kıpır kıpır HEP usg de
diyorum çikolata yersem iice kıpır kıpır olur
fazla kıpırdadığından cinsiyeti göremeyiz diye kokrkuyorum
napim sizce çikolata yiyeyim mi gerek yok mu
canım işte biz bu durumu yaşıyoruz.çikolatayı yiyorum sonra çıldırıyor bebiş pozisyon bulamıyoruz çok kıpırdıyı dönüyor falan tam ekranı alttan ayarlıyor bakıcaz 2sn sürmüyor dönüyor..hadi üste çıkar görüntüyü ay yakalayamıyoruz vallahi..bilmiyorum canım ben bu haftaya kadar görmedik tahminlerden gidiyoruz işte..ama hareket etmeyincede göremiyorlar yani öyle kalıyor uyuyor falankaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkuyorum öptüm sizi iyi geceleropuyorumnanaktan
benim eşim kız istiyordu duyuncada zaten çok sevindik kızım diye herzaman seviyordu şimdi kesinleşince daha çok seviyor artık sürekli göbeğimi öpüyor yazık ya kıyamam ben ona
isim konusuna gelince bana hiiiiiç bırakmıyor kendi verirmiş ben anlamazmışım SUDE NAZIDA o bulduldu
bide ben günde 2 öğün yiyorum öğlen kalkıyorum yiyorum bide akşam azmı yiyorum sizce
kesinlikle her erkeğin gönlünde erkek çocuk yatıyor.o kadar inandırıcıydı ki, kızlar babaya düşkün olur, oğlan olursa sürekli kavga ederiz falan diyodu, bi baktım bunları söyleyen adamdan eser yok.göbeğimi seviyo oğlum diye, 10 tane oğlum çıkıyo ağzından delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?