2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oy maşallah ona,bakalım merakla bekliyoruz bizde sağlıkla gelsinlerde önemli olan o..isim belli oldumu canım ne düşünüyorsunuz?

oy maşallah ona,bakalım merakla bekliyoruz bizde sağlıkla gelsinlerde önemli olan o..isim belli oldumu canım ne düşünüyorsunuz?

Irmak Öykü düşünüyorum ama eşim tek isim istiyo, Irmak olsun diyo. İkna etmeye çalışıyorum işte. kaydirigubbakcemile3 Senin var mı aklında bebişine isim ?

yani bende doğa isimlerini seviyorum bakalım erkek olursa rüzgar,kuzey yada ege..kız olursada yağmur,doğa,defne,gibi isimler şimdilik konuştuklarımız sürekli değişiyor gerçi a bak buda olur falan diye .ama erkek olursa pek değişmez sanırım..bi netleşse kesin düşünücez rahtlıycaz:))

Rüzgar'ı bende çok beğeniyorummm.opuyorumnanaktan Doğuma kadar bir sürü isim geçiyo insanın aklından zaten. kaydirigubbakcemile3 Neyse canım, kendine ve bebişine iyi bak.Ben yemek yapmaya gidiyorum, ara ara bakarım. Öptümm.opuyorumnanaktan

arkadaşlar atv haberi izleyen oldumu pastorize sütlaerin kansorijen madde taşdğnı ambalajlarndaki maddede bu kunu hakında bilgisi oln varmı ben sonunu izledim

selamlar bayanlar..
Başım ağrıdığı için bu aralar fazla takılamıyorum; cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın..sıra isimlerde galiba..Bir an önce hissetseydik bir de bebişlerimizi..
Hepinize kucak dolusu bebişler, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

Canım çok sevindim iyi haber aldığına.Çok geçmiş olsun inşallah ağrılarında düzelir zamanla.

Okuyunca çok sinirlendim valla.
Çünkü benzer bi olay benim başıma geldi.
Geçen yaz 9 haftalık hamileyken hastaneye bebeğin kalp atımını dinlemek için gittim.
Dr baktı baktı,sonra dediki akşam muayenehaneme gel bi konuşalım dedi.
Meyerse bebeğimin kalbi atmıyormuş...Yani sırf para almak için benim acımı kullandı resmen yaaa iananmıyorum bazen aklıma geliyor da sinirden deliriyorum.klava:klava:
.oofff aman neyse geçti gitti artık.
İnşallah bir daha böyle bişi yaşamam.
Kimse yaşamasın...

arkadaşlar atv haberi izleyen oldumu pastorize sütlaerin kansorijen madde taşdğnı ambalajlarndaki maddede bu kunu hakında bilgisi oln varmı ben sonunu izledim

kullandığımız,yediğimiz,içtiğimiz herşeyde kansorejen maddelerle tehlike altındayız.ancak köyde yaşayacaksın ya da evin müsait olacak kendi sebze meyvelerini yetiştireceksin kendi ineğinden tavuğundan besleneceksin ama nerdeee.... 1 aydır bildiğim bir sütçüden alıyorum yoğurt yapıyorum yoğurt çok iyi oluyor ama sütü içerken çok zorlanıyorum pastörize sütler gibi değil daha yağlı daha ağır ve dokunuyor eşimde bu daha faydalı diye diye zorla onu içiyorum senağlama

Benim randevume 2 saat var daha insallah bu sefer bebeklerim gosterir cinsiyetlerini.

İnşallah canım çok isterim öğrenmeniSenin güzel haberlerini bekliyoruz ben oğluşumu görmek için sabırsızlanıyorum 15 gündür görmüyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…