Biz de iyiyiz canım, cuma kontrol var, ona gidicez. Tekmeleyip duruyo kızım.Artık dışardan da görünüyo tekmeleri. Bakalım kaç gram olmuş , merak ediyorum. kaydirigubbakcemile3 Benimde ilk tahmin kızdı, sonraki tahminlerde de kız olduğu doğrulandı. kaydirigubbakcemile3 Hatta doktor pıtısının kaydirigubbakcemile3 resmini çekti, eğer erkek olursa bu resmi gösterin ona dedi , pipi falan yok burda.opuyorumnanaktan
oy maşallah ona,bakalım merakla bekliyoruz bizde sağlıkla gelsinlerde önemli olan o..isim belli oldumu canım ne düşünüyorsunuz?
yani bende doğa isimlerini seviyorum bakalım erkek olursa rüzgar,kuzey yada ege..kız olursada yağmur,doğa,defne,gibi isimler şimdilik konuştuklarımız sürekli değişiyor gerçi a bak buda olur falan diye .ama erkek olursa pek değişmez sanırım..bi netleşse kesin düşünücez rahtlıycaz:))
Rüzgar'ı bende çok beğeniyorummm.opuyorumnanaktan Doğuma kadar bir sürü isim geçiyo insanın aklından zaten. kaydirigubbakcemile3 Neyse canım, kendine ve bebişine iyi bak.Ben yemek yapmaya gidiyorum, ara ara bakarım. Öptümm.opuyorumnanaktan[/QUO
tamam canım kolay gelsin dikkat et kendşne ve bebişe görüşürüz yine öpüyorum seni çokk..zemuszemus
Kızlar dün düştüğümü söylemiştim ya hani doktora bugün gittim. Çok şükür kızım bi hasar görmemiş, Uzun uzun baktık, parmaklarını iyice açmış elinin, nasıl duygulandım, hoşuma gitti. Ama benim totom fena acıyor, sağ ayak bileğim de davul gibi şiş, gece çok ağrıdı her yanım. Aman kızıma bişey olmasın da ben razıyım... Geçmiş olsun dileklerini ve duasını esirgemeyen tüm Eylül annişlerine teşekkür ediyorum tekrardan...
ben 3 gün devlet hastanesinde yattım neyim var bile diyemiyorsun doktora tersleniyorsun zor dayandım 3 gün benden önceki hasta sormuş durumunu ayrıntılı merak ediyorsan özele gel söyleyim terbiyesiz ne yapalım hakkımız ama mecbur olduğumuzdan sesimizi çıkaramıyoruz bazen
arkadaşlar atv haberi izleyen oldumu pastorize sütlaerin kansorijen madde taşdğnı ambalajlarndaki maddede bu kunu hakında bilgisi oln varmı ben sonunu izledim
çitlenbiq nasılsın
Iyim canim sen nasilsin,doktor randevum var uyuyamadim kalktim sabahin 5 de dikildim ayaga valla,allah akil fikir versin bana.
Benimde var taa akşama ama şimdiden kalkttım Senin ne zaman güzel haberlerle gelirsin inşallah
Benim randevume 2 saat var daha insallah bu sefer bebeklerim gosterir cinsiyetlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?