valla dün dr a sordum ben de 2-3 öğün yiyorum doktor bebekler her türlü beslenir sen kendin için yiyeceksin diyooo.. benimde öle midem almıo 5-6 öğün bazen yoğurt fln yiyorum arada ama evde tek olunca bişi hazırlamak da gelmio içimden:sinifsinif::sinifsinif:
valla dün dr a sordum ben de 2-3 öğün yiyorum doktor bebekler her türlü beslenir sen kendin için yiyeceksin diyooo.. benimde öle midem almıo 5-6 öğün bazen yoğurt fln yiyorum arada ama evde tek olunca bişi hazırlamak da gelmio içimden:sinifsinif::sinifsinif:
selam kızlar...nagihancım günde 6 öğün yememiz gerek.. 3 ana öğün 3 ara öğün olarak..ara öğünlerde meyve yada kuru meyve az ceviz yada fındık..yani banda doktorum öçnermişti ve ben hep bu şekilde besleniyorum..
ceviz yiyorum canım ama meyve yemiyorum yedimmi çıkartıyorum malesef eşimde yede gene çıkart giden vitamin gider diyor ama tüketemiyorum bundan sonra beslenmek istiyorum sür hiç içemiyorum bebeişimi görünce dün dayanamadım analık gittim bugün süt aldım içmekiçin kendimi zorluyacağım
ceviz yiyorum canım ama meyve yemiyorum yedimmi çıkartıyorum malesef eşimde yede gene çıkart giden vitamin gider diyor ama tüketemiyorum bundan sonra beslenmek istiyorum sür hiç içemiyorum bebeişimi görünce dün dayanamadım analık gittim bugün süt aldım içmekiçin kendimi zorluyacağım
arkadaslar ben nasil meyve yiyorum acayip her gece iki tabak normal gunde ise bir tabak meyve yiyorum yatmadan sut iciyorum tek sevmedigim et igreniyorum etden bu aralar bide cikolata hoslanmiyorum :)
cinsiyetinide ogrenemicegim icin tahmin yurutuyorum sadece :)
canım annem bana hamileyken etten iğrenmiş şimdi ben de etten iğrendim.senin kızın olacak diyor annem inşallah öyle olur
canım ben meyveyi zaten çok severdim şimdi kilolarca tüketiyorum diyebilirim.sütüde sürekli değişik tüketiyorum mesela; muz ve sütü blendıra koy köpük köpük süper oluyor.şimdi çilek çıktı pudra şekeriyle püre yap içine koy..hemde meyve tüketirsin yada neskuikle dene oda lezzet veriyor..donrumalıda yapabilirsin oda çok lezzetli oluyor...
Hani bana dondurmaaa. Naber sleepy'cim ? Oğlun oluyomuş sanırım, hayırlı olsun . Geçen gün selam yolladım aldın mı ?
Selam kızlarrrrr . a.s.
ay canım benim hemen yolluyorum sana burdan:)))) iyiym tatlım sen nasılsın..aldım selamını çok sağoll..daha net değil canım ilk tahmin erkekti bakalım cmt gidicez netleşir sanırım artık...sen nasılsın prenses nasıl?umarım herşey yolundadır...
Etten nasil tiksiniyorum gecen burger yiyodum zorla isirdim cig bu kokuyo pisirmemisler bunu dedim attim igrenc ya . canim banada kizmis gibi geliyo yani icimden oyle geliyo hayirlisi ben iki kiz kardesim hani evde hic erkek yok erkek olsa dedim ama cokta onemlid egil saglikli dogsunda kucagima hayirli olsun kiz erkek farketmez zaten esim deli iki tane daha yapalim sonra diyo dedimki cildirdinmi sen ya git isine
allah hepimize hayirlisiyla doguslarini gostersin hepimizin gonlune gore evrsin insallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?