2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar buarada ayın 19unda ayrıntılıya gireceğim galiba.doktorumla konuştum şimdi ama birazda ben aceleye getirmişim gibi oldu...
ayın 19unda 19*5 oluyorum..yani 20. haftanın içinde.

doktor 20 ile 24 hafta arası yapılabiliyor dedi..bende ayın 19unda gelicem dedim oda öğledensonraya sana ayrıntılı için randevu alacağım dedi ..böyle bişi oldu....
neyse sabahtanda doktorun yanına gideceğim belli olur ozaman

canım mesela bi meyvede bir öğün olarak görülüyor yani illa bi tabak sıcak yemek değil
yada nebilim bi kase yoğurt filan
aslında şöyle bi toplasan baya yapıyor

evet ya yanlız olunca yenmiyor arkadaşlara gidersek yada gelirlerse yeniliyor ama tek gitmiyor

kızlar biz şimdi bebişimle yemeğe gidiyoruz babamız herzamanki gibi yok mesaide işte gelmiyor gene tekim ben yanlızları oynuyorum hergün
bebişim gelsede yanlızlığımı giderse:çok üzgünüm:

bence ara öğünler önemli, atlamayın.çok fark ediyor.ben günde 3 öğün yiyordum.şimdi sabah10-11lerda karnımda bi guruldama oluyor.çerez meyve falan ne varsa yanımda.12de öğlen yemeği yiyorum 3 gibi yine aynı, yoğurt sütlü tatlı.gerçekten iyi geliyor.akşam yemekten sonra da 10-11 gibi meyve faslı.buna rağmen sabah uyandığımda midem kazınıyor.ben ki hamile kalmadan önce ara öğün aklıma bile gelmezdi.

ceviz yiyorum canım ama meyve yemiyorum yedimmi çıkartıyorum malesef eşimde yede gene çıkart giden vitamin gider diyor ama tüketemiyorum bundan sonra beslenmek istiyorum sür hiç içemiyorum bebeişimi görünce dün dayanamadım analık gittim bugün süt aldım içmekiçin kendimi zorluyacağım

kızlar ben kaçar yemeğe görüşürüz sonra bugün dizilerde yoğun
canım ailem var yaparak dökümü var girmem akşam artık heralde

arkadaslar ben nasil meyve yiyorum acayip her gece iki tabak normal gunde ise bir tabak meyve yiyorum yatmadan sut iciyorum tek sevmedigim et igreniyorum etden bu aralar bide cikolata hoslanmiyorum :)
cinsiyetinide ogrenemicegim icin tahmin yurutuyorum sadece :)

canım ben meyveyi zaten çok severdim şimdi kilolarca tüketiyorum diyebilirim.sütüde sürekli değişik tüketiyorum mesela; muz ve sütü blendıra koy köpük köpük süper oluyor.şimdi çilek çıktı pudra şekeriyle püre yap içine koy..hemde meyve tüketirsin yada neskuikle dene oda lezzet veriyor..donrumalıda yapabilirsin oda çok lezzetli oluyor...

nagihancigim sut dene ara ara belki icebilirsin hem bebek hem bizim icin yararli kemik erimesi kalsiyum ihtiyaci falan kolay gelsin valla hepimize.
benimde canim acayip sutlac cekiyo naisl yapilir internete bakiyim annem yapardi cok ozledim ya annem yapardi simdi yanimda yok nasil yapicam diyorum keske zamaninda bir syeler ogrenseydim uf ya.

canım annem bana hamileyken etten iğrenmiş şimdi ben de etten iğrendim.senin kızın olacak diyor annem inşallah öyle olur

canım annem bana hamileyken etten iğrenmiş şimdi ben de etten iğrendim.senin kızın olacak diyor annem inşallah öyle olur

Etten nasil tiksiniyorum gecen burger yiyodum zorla isirdim cig bu kokuyo pisirmemisler bunu dedim attim igrenc ya . canim banada kizmis gibi geliyo yani icimden oyle geliyo hayirlisi ben iki kiz kardesim hani evde hic erkek yok erkek olsa dedim ama cokta onemlid egil saglikli dogsunda kucagima hayirli olsun kiz erkek farketmez zaten esim deli iki tane daha yapalim sonra diyo dedimki cildirdinmi sen ya git isine
allah hepimize hayirlisiyla doguslarini gostersin hepimizin gonlune gore evrsin insallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Hani bana dondurmaaa . Naber sleepy'cim ? Oğlun oluyomuş sanırım, hayırlı olsun . Geçen gün selam yolladım aldın mı ?

Selam kızlarrrrr . a.s.

Hani bana dondurmaaa . Naber sleepy'cim ? Oğlun oluyomuş sanırım, hayırlı olsun . Geçen gün selam yolladım aldın mı ?

Selam kızlarrrrr . a.s.

ay canım benim hemen yolluyorum sana burdan:)))) iyiym tatlım sen nasılsın..aldım selamını çok sağoll..daha net değil canım ilk tahmin erkekti bakalım cmt gidicez netleşir sanırım artık...sen nasılsın prenses nasıl?umarım herşey yolundadır...

Biz de iyiyiz canım, cuma kontrol var, ona gidicez. Tekmeleyip duruyo kızım.Artık dışardan da görünüyo tekmeleri. Bakalım kaç gram olmuş , merak ediyorum. kaydirigubbakcemile3 Benimde ilk tahmin kızdı, sonraki tahminlerde de kız olduğu doğrulandı. kaydirigubbakcemile3 Hatta doktor pıtısının kaydirigubbakcemile3 resmini çekti, eğer erkek olursa bu resmi gösterin ona dedi , pipi falan yok burda.opuyorumnanaktan

Allah gönlüne göre versin canım tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli

benm nette sorun var istedğim zaman giremiyo bi düzeliyo bi gdiyo neyse epiderol anezteiyi izledim ben zeryan olmak istemiyorm benim drda çok meraklı sezeyana hiç uğraşmazmış normal doğmla kesip kesip doğurtuyo ben kızımda normal dğum yaptım çok zor oldu anlatamayacağm kadar rahim çatım dardı hiç açılmadı sancım gelmedi suni sancıyla doğudum 3 gün de ancak ama yine normal doğurdum kızmdaki drum yur dışna gitmiş şimdi okadar beklemezler benm başımı ne yapacağım bu konuda çok kararsızm arkadaşlar çocuk normal gelirse sancımda olursa son ana kadar hastanaya gitmeyi düşünmüyorm ama baklım ne olur ozaman

zeyneparzu cnmm nasılsıınnn görüşemıyoruz artık öğrendinmi bebişinin cinsiyetiniii merak ettimdee kızlarr sizde yavrularınızı sağ salim kucağınıza alınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…