2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saltanatım Günaydınlar bizden başka uyanan olmamış

Canim burasiyla Turkiye'nin arasinda 3 saat fark var. onn icin erken gelyom yani. ben ise 9'da geldigimde sizde sabah 6 oluyo yani(galiba) olumunekankayizsmile
benm de bugun randevum var.. insallah guzel sonuclar alirim delikafadulden

Kizlar siz de insallah guzel haberlerle gelirsiniz. Bebiskosunun cinsiyetini ogrenmeyenler de ogrenir insallah.. :lepi:

Günaydın kızlaaarrr a.s.

Bugün dr ye gidecek annişler bebişlernizi göreceksiniz
ne güzel.Umarım iyi haberlerle dönersiniz.
Cinsiyeti öğrenemeyenler de inşallah bu gün o merakları bir son bulur.

günaydııııııııın opuyorumnanaktan dr a gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönerler inş.

Günaydın güzel anneler....
bugün biraz daha iyiyim sanki boğazlarım biraz rahatladı... Raporun keyfini çıkarıcam bugün....
Hava da kapalı ohhh cam kenarında koltuğa kuruldum yanımda adaçayım, üzerimde battaniye kucağımda laptop haliç manzarasını seyrediyorum:))
Bu arada tvde çok komik programlar oluyomuş gündüz kuşağında... sosyolojik gözlem yapıyorum 2 gündür....

Irmak bana da en çok önerilen isim, çok da hoşuma gitti ama görümcemin kızının adı nehir.. Yani bi nehir bi ırmak fazla geldi aynı anlam sonuçta...

günaydın güzel anneler.bugün kontrole gidecek olanlar dr dan duymak istedikleri şeyleri duyarak gelirler umarım.benim de bugündü kontrolüm fakat yarına ertelendi:sinifsinif:

günaydın kızlar..ay çok sinirliyim...ben birkaç ay sonra işe gelemem diye mağzaya 2 ay önce bi salak aldık öldürecem katil yapacak beni deli oluyorum bu adama..yine cinlerimi tepeme çıkardı.....
2 aydır burda 2 aydır beni sırf strese sokan adam bu ya delirtiyor...bi bilmiş hareketler bi ukalalık...gerzeğin tekiii....
ya allahtan biraz işe güce hakim olabiliyor yoksa bu çoktan şut olurdu hiç geçinemiyorum bela yaaa....
1 ay sonra falan bırakırım diye bu herife ihtiyacımızda var ama 2 günde bir tartışıyoruz bu dallamayla çok gıcık oluyorum...şuanda çıldırdım yaa sabah sabah...
dün akşamüzeri gelen teklif çıkardığım müşterime ben çıktıktan sonra telefonda yine fiyat vermiş..şimdi müşteri bi geldi benim bi halttan haberim yok banada bilgi vermedi...deli oldum ya..sen nasıl fiyat verirsin benim üzerime gerzekkkkkkkkkk.....bide bana laf yetiştiriyor..iş öğretmeyin bana dedim yaw..bi sizle anlaşamadık şurda dedim..
yüzünede dedim aamaa bi bilmiş bilmiş hareketleriniz var yanlış yapıyorsunuz müdahale edemezsiniz bu şekilde dedim.benim üzerime nasıl fiyat verirsiniz siz yaa dedim...benmi öğreticem size işi diyeceksiniz ki buyrun gelin benim yapamadığım şeyi nil hanım yapar size kendisi daha yetkilidir mutlaka yardımcı olacaktır diyip çağırın ya manyak...adam bide yüzsüzün teki 2 dk sonra başka bişeyden konu açıyor dahada çıldırtıyor beni...
eşimde diyor sinirlenme bu salak yüzünden bebeği erken doğurcaksın öteki şubeye git diyor...bi mağza daha var satışta oraya git diyor 1-2 ay..aslında evimede daha yakın..yoksa katil olcam hamile hamile burda....

kızlar benim göbeğimde küçüldü
burda 2 arkdaşta aynısını söylemişti
kocamandı karnım şimdi hem küçük hem sivri
eskiden daha gergindi şimdi yumuşak
bişey yoktur değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…